Astrologinės įžvalgos

Nepraleiskite šios dienos veltui. Stipri bus kūrybinė energija, kurios dėka turėsite galimybę gauti tai, apie ką svajojate. Palanku mintimis vizualizuoti apie tai, ko norite. Ne analizuoti ar tiesiog struktūriškai dėlioti mintis, o vizualizuoti. Įsijauskite į savo svajonę, viziją, pasinerkite į ją. Mėgaukitės kuriamais vaizdiniais. Savo galvoje atsidurkite tarsi filme, kurio kūrėjas esate jūs. Geresniam įsijautimui gali tikti meditacijos, aromaterapija, jūsų mėgstami ritualai. Labai palanku psichoterapinėms sesijoms, kai galėsite itin giliai panirti į savo pasąmonės gelmes. Gali būti puiki diena ne tik kūrybiniam potencialui, bet ir rezultatui gauti. Gerai pavyks pasiekti išdrįsti ir padaryti. Puikiai išeis realiais veiksmais patenkinti savo poreikius. Šios dienos minusas – jei būsite per daug įsikibę į konservatyvumą, tuomet bus sunku pasinerti į ateities vizijas.

Numerologinės įžvalgos

Labai palanku griauti senas taisykles, stereotipus. Kurkite naujas savo taisykles. Padarykite šiandien kažką ne pagal savo įprastą rėžimą ar įsitikinimus. Gali vyrauti staigumas, kai staigiai pasikeičia tiek nuotaika, tiek situacija. Netinkama diena sveikatos diagnozėms gauti.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien palanku „pamatyti“ savo kūną. Žiūrėkite į save iš stebėtojo rolės ir stebėkite ką matote. „Kur manyje yra blokai ir kaip jie atrodo?“, „Koks blokavimo tikslas?“. Išsivalykite mintimis visą savo kūną, kur rasite tamsias spalvas, blokuojančias figūras, šaltus ir spaudžiančius pojūčius. Vizualinės psichoterapinės technikos šiandien veiks tobulai net tiems, kam sunkiau sekasi matyti vaizdinius.

Astropsichologė Samantha Zachh