Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė gali būti pasyvesnė, o antroje – skirtingų ir stiprių energijų antplūdis. Mėnulis pereis į romantiškąjį Svarstyklių Zodiako ženklą, o Venera paliks šaltąjį Ožiaragio ženklą ir pereis į Vandenio. Nuo šiandien jausmų tematika gali pagaliau atlaisvėti, būti jautresnė, subtilesnė. Nors pilnavertiškos jausmų laisvės dar reikės palaukti, kol Venera pereis į Žuvų ženklą. Tiek emocijos, tiek jausmai norės skleistis, mėgautis, grožėtis, kurti, išrasti, keistis, transformuotis. Gerai išeis rasti balansą tarp to, ką jaučiate ir to, kiek pavyksta tai parodyti. Gali sektis visose srityse, tiek finansų, tiek asmeninėse. Plutonas jau beveik palieka Veneros buvimą šalia, tai meilės tematikai vis daugiau laisvės ir teigiamos energijos.

Numerologinės įžvalgos

1-a diena visada yra apie lyderystę, tikslus, mokymą ir žinias. Vasario mėnesį palanku daugiau dėmesio skirti moterims, ar silpnesniems už jus žmonėms. Jei turite brolių/sesių – paskambinkite jiems, pabendraukite. Skleiskite žinias ir savo patarimus aplinkai.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Kas man yra meilė?“, „Kaip aš suprantu, jog esu mylimas?“, „Kas man yra grožis?“, „Ar aš priimu save, tokį koks esu?“. Išmėginkite dailės terapiją ar kitas netradicines psichologines terapijas.

Astropsichologė Samantha Zachh