Žvelgiant astrologiškai, ateinantys 2021 metai bus kupini netikėtumų, savo svetainėje vinaybajrangi.com rašo garsus indų astrologas Vinay Bajrangi. Ar imtume sveikatos, ar asmeninio bei profesinio gyvenimo sritį, 2021-ieji bus augimo ir gerėjimo metai. Jie turėtų atnešti naujų verslo pasiūlymų, išryškinti naujoviškas profesijas ir užtikrinti gerą savijautą.

Reikšmingiausi 2021 metų horoskopo akcentai

Mes visi tikime, kad po lietaus prasisklaido debesys ir nušvinta saulė. Lygiai tai pat bus ir 2021 metais. Po skausmingų 2020-ųjų, kai dėl COVID-19 netekome daug žmonių gyvybių, 2021 metais mūsų lauks geresnės dienos ir ramesni laikai.

Kadangi metai bus daug žadantys, maloniausia ir visų laukiama naujiena yra ta, kad atsigaus pasaulinė ekonomika ir pagerės bendra gyventojų sveikata. Šios sritys smarkiai nukentėjo dėl pasaulinės pandemijos ir valstybių vyriausybių įvestų apribojimų. Tačiau 2021 metais galėsime atsipūsti: jie bus sėkmingi daugumai Zodiako ženklų.

Tiesa, kai kuriems ženklams teks įdėti daugiau pastangų, kad pasiektų finansinio stabilumo. Tačiau astrologija visuomet rekomenduoja laikytis aukso viduriuko ir nesusitelkti vien tik ties finansine nauda ir pelno siekimu. Kadangi 2020 metais buvo daug kraštutinumų, 2021-aisiais patariama ieškoti pusiausvyros ir laikytis nuosaikumo.

Bendri astrologiniai 2021 metų patarimai visiems Zodiako ženklams

2021

Kaip 2021 metais elgsis Zodiako ženklai ir ką turėtų atminti kiekvieno ženklo atstovai? Astrologija gali pateikti bendrų patarimų kiekvienam Zodiako ženklui.

Patarimai Avinams

Po Avino ženklu gimusiems žmonėms 2021-ieji turėtų būti atsargumo metai. Nors Avinams netrūks motyvacijos ir noro rizikuoti, Saturno padėtis šiam ženklui nebus palanki. Avinai kartais pasijus atstumti savo pačių sferoje. Dėl Saturno padėties taip pat kils daug nesusipratimų.

2021 metais neplanuokite reikšmingos plėtros, ypač investicijų srityje. Galite sulaukti patrauklių pasiūlymų ir pažadų dėl didžiulio pelno, bet pasistenkite jiems atsispirti. Galite imtis smulkių reformų ar pokyčių, bet niekur neinvestuokite didelių pinigų (nebent tai leistų daryti jūsų asmeninis horoskopas).

Avinams derėtų tenkintis tuo, ką turi, ir pokyčius, jei tokie įvyktų, priimti su dėkingumu, o ne azartu. Viskas pradės gerėti, kai keliaujantis Saturnas pasieks 20 laipsnį. Tai įvyks kitų metų balandžio / gegužės mėnesiais, todėl iki to laiko pasistenkite suvaldyti savo agresiją.

Patarimai Jaučiams

Jaučio ženklo atstovai sulauks klaidinančių patarimų ir dilemų. Jie gali tapti priklausomi nuo žmonių, kurie patarinės jiems dėl slaptų motyvų. Keliaujančio Saturno poveikis atneš daug streso. Ši planeta kryps žemyn, o tai reiškia, kad Jaučių laukia sudėtinga ir lėta kelionė siekiant sėkmės.

Jei nepamiršite šių įspėjimų, galėsite išvengti nemalonumų šeimoje ar darbovietėje. Jei tokia situacija vis dėlto iškiltų, tramdykite savo agresiją ar pyktį. Tie Jaučiai, kurie nepaisys įspėjimų, bus pasmerkti nesėkmei, o atsargūs ženklo atstovai išvengs nepageidaujamų pasekmių.
Palankesnis metas Jaučių laukia po spalio, kai jų ženkle pasikeis planetų padėtys.

Patarimai Dvyniams

Egzistuoja tikimybė, kad Dvyniai susidurs su nemalonumais, nesusipratimais ir teisinėmis problemomis, kurias kels negeranoriškos įmonės ar partneriai. Taip pat tikėtini nuostoliai, susiję su nekilnojamuoju turtu. Šiais metais Dvyniai taip pat turėtų vengti didelių investicijų.

Daugiau dėmesio skirkite taupymui arba investavimui į saugias sritis. Prieš priimdami sprendimus dėl pinigų, verslo ar naujo darbo, pasitarkite su savo tėvais.

Pasistenkite labiau kontroliuoti savo emocijas. Nesusipratimai šeimoje gali turėti ilgalaikių pasekmių, todėl meilės sferoje ir santuokoje stenkitės išsaugoti harmoniją.

Patarimai Vėžiams

Vėžio ženklo atstovai gali tapti puikiais kitų žmonių gelbėtojais. Tačiau tai gali sustiprinti arogancijos jausmą – stenkitės jo vengti. Taip pat venkite įpročio kištis į kitų žmonių asmeninius reikalus.

Taip pat egzistuoja tikimybė, kad Vėžiai įsivels į nereikšmingus santykius. Apsiribokite darbo reikalais ir iki 2021 metų liepos mėnesio neleiskite pinigų prabangos prekėms.

Stenkitės iki 2021 metų birželio nesiimti jokių svarbių užduočių. Jei atliksite jas po birželio, pasieksite kur kas geresnių rezultatų.

Patarimai Liūtams

Liūtus metų pradžioje lydės sėkmė profesiniame gyvenime, tačiau jiems reikėtų saugotis nekonkrečių ir įtartinų pasiūlymų. Bet kokių pasiūlymų atveju nesiimkite jokių skubotų veiksmų. Išsaugokite savo verslo ir profesinių reikalų diskretiškumą.

Tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime nesileiskite į jokias naujas partnerystes – pasistenkite jas atidėti iki 2021 metų lapkričio. Taip pat venkite nesusipratimų šeimoje. Jei esate susituokę, ribokite nepageidaujamus santykius su giminaičiais ir sutuoktinio artimaisiais.

Patarimai Mergelėms

Iki pat 2021 metų vasario Mergelių laukia nepalankus periodas bet kokiems svarbesniems sprendimams, ar tai būtų asmeniniai, santuokos, verslo ar profesiniai reikalai. Nepirkite jokių brangių daiktų, kiek įmanoma labiau taupykite. Tačiau Mergelėms, kurios trokšta susilaukti kūdikio, šie metai bus labai palankūs pastoti.

Pasistenkite pagerinti savo savijautą sportuodami. Atgaivinkite senus santykius. Abu šie veiksniai padės jums asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

Su niekuo nesivelkite į teisminius ginčus. Jei vis dėlto jie iškiltų, kiek įmanoma vilkinkite posėdžius, o dar geriau – pasistenkite išspręsti konfliktą be teismo.

Patarimai Svarstyklėms

Svarstyklėms 2021-ieji bus išbandymų metas. Karjera ir bendra padėtis išsaugos pusiausvyrą, tačiau reikės šiek tiek pastangų, kad viskas pasisuktų palankia linkme. Svarstyklėms gali kilti naujų idėjų, kurios leis pagerinti ekonominę padėtį.

Tačiau joms reikės atsargumo, priimant svarbius sprendimus. Tokiu atveju geriau pasikonsultuokite su patikimais žmonėmis. Kaip ir kitiems ženklams, Svarstyklėms reikėtų vengti skubotų sprendimų. Antroji metų pusė bus palanki tiems, kas užsiima prekyba akcijų biržose ir panašia veikla.

Svarstyklėms taip pat vertėtų susirūpinti savo sveikata ir vengti pernelyg dažnų kelionių.

Patarimai Skorpionams

Skorpionus gali išgąsdinti tirpstančios santaupos ir turtas. Skorpionų taip pat laukia susidūrimai su piktavališkais asmenimis, dėl kurių jie gali patirti staigių nuostolių. Verslą turintys Skorpionai privalės atidžiai stebėti savo įmonės finansus ir juos tvarkančius žmones.
Skorpionams taip pat gali iškilti bėdų su sveikata, pirmiausia kojų srityje. Jiems nereikėtų atsisakyti reguliaraus sporto ir vaistų. Tačiau rimtos grėsmės sveikatai nebus.

2021 metų gegužė yra geriausias laikas Skorpionams pradėti naują verslą, išvykti į užsienį ar pakeisti darbą. Tačiau iki to laiko savo išteklius teks tvarkyti labai apdairiai. Kitas palankus metas prasidės nuo 2021 metų lapkričio.

Patarimai Šauliams

Šaulių 2021 metais lauks sunkūs laikai. Priešiškas lėtai judančių planetų tranzitas jiems atneš daug bėdų. Šio ženklo atstovų gali laukti krizės profesiniame gyvenime, smukti pajamos ir santaupos. Visa tai sukels dvasines kančias.

Sveikata taip pat nebus puiki. Gali drastiškai pasikeisti Šaulių elgesys ir temperamentas. Primygtinai nerekomenduojama keliauti į užsienį.

Šio ženklo atstovams nereikėtų imtis jokių staigių ir keistų sprendimų, prieš tai gerai jų neįvertinus. Turėkite kantrybės iki 2021 metų gegužės, kai padėtis pradės po truputį gerėti.

Patarimai Ožiaragiams

Ožiaragiai turėtų nekeisti savo dabartinio darbo, kol atsiras galimybė išvykti padirbėti į užsienį. Jei vykdote verslą su partneriais, jums nepakenks atsargumas savo kolegų / partnerių atžvilgiu.

Reikalai Ožiaragiams po truputį judės į gerąją pusę, bet vis tiek reikėtų vengti impulsyvių sprendimų pradėti kažką visiškai naujo.
Iki pat 2022 metų gegužės nedarykite stambių investicijų. Jei iškiltų problemų su sveikata, geriau pailsėkite ir nuraminkite savo mintis, o ne pulkite gerti stiprius vaistus.

Patarimai Vandeniams

Saturnas 2021 metais liks vienoje vietoje ir niekur nekeliaus. Vandeniai iki pat 2021 metų rugsėjo gali jaustis aptingę, nors yra tikimybė, kad suaktyvės jų socialinė / religinė veikla.

Kilimas karjeros laiptais ar pelno augimas bus sulėtėjęs, tačiau prieš priimdami sprendimą keisti darbą gerai pagalvokite. 2021 metais stenkitės padidinti savo santaupas ir jų neeikvoti. Neplanuokite labai ilgų kelionių į užsienį, nebent jos būtų neišvengiamos. Taip pat yra tikimybė, kad iškils sveikatos bėdų.

Dažniau bendraukite su savo tėvais ir vyresniais broliais ar seserimis. Pirmi atnaujinkite santykius, jei anksčiau konfliktavote, ir pasinaudokite Saulės tranzitu, kuris atneš jums sėkmę.

Patarimai Žuvims

Žuvys gali gauti trumpalaikės naudos iš nekilnojamojo turto. Tačiau pirkti tuščią žemę nerekomenduojama. Iki 2021 metų rugpjūčio nepatariama pirkti naują automobilį. Jei įmanoma, Žuvys taip pat turėtų riboti nebūtinus socialinius kontaktus.

Žuvų gali laukti vagystės ir rimtos traumos, todėl vertėtų pagalvoti apie draudimo sutartis. Jei pastaraisiais metais neremontavote savo namų, verčiau užsiimkite savo būsto atnaujinimu – tai padės atsikratyti blogos lemties.

Atidžiai stebėkite savo kalbos ir ginčų toną. Jis gali padaryti daug žalos. Daugiau laiko leiskite su šeima, ypač žmona ir vaikais.

Trumpos prognozės 2021 metų mėnesiams

2021

Sausis bus kupinas dinamikos ir pokyčių. Tai daugiausia nulems Marsas, įžengęs į Vandenio ženklą. Tai turės teigiamos įtakos gerų santykių puoselėjimjui.

Vasario mėnesį 17 ir 18 dienos bus palankios karjerai. Tačiau vasario 4 dieną gali iškilti tam tikrų problemų. Artėjant mėnesio pabaigai, galėsite be jokio streso spręsti sentimentalius klausimus.

Kovo mėnuo bus palankus sveikatai stiprinti. Po Jaučio, Skorpiono ir Žuvų ženklais gimusiems žmonėms kovo 4, 7 ir 9 dienos bus palankios meilės reikalams.

Balandis gali nebūti toks sėkmingas kaip ankstesni mėnesiai, nes 18, 20 ir 22 dienomis laukia finansinės krizės.

Gegužė bus kupina įvykių ir renginių, ypač pirmomis savaitėmis. Liūto ir Svarstyklių ženklų atstovai turės laiko atsipalaiduoti, nes nuolat persidirba. Tačiau jų gali laukti rūpesčiai profesinėje sferoje – juos įveikti padės kolegos. Artėjant gegužės pabaigai, įsivyraus ramybė.

Birželio mėnuo bus ilgas ir nuobodus, ypač Ožiaragiams. Tačiau liūdėti neverta, nes kelios progos pasilinksminti vis tiek bus. Jus taip pat gali aplankyti giminaičiai, kurie įneš į jūsų gyvenimą džiaugsmo ir juoko.

Liepa gali atnešti rūpesčių Jaučiams ir Mergelėms, todėl šių ženklų atstovams patariama būti budriems ir atsargiems. Tačiau jų taip pat laukia geros žinios, susijusios su finansais.

Rugpjūtis bus palankus Vandenių meilės reikalams. Jų laukia paaugliška meilė, kupina siurprizų ir dovanų. Šį mėnesį poros taip pat lepins viena kitą.

Rugsėjo mėnesį laukia progresas keliuose sektoriuose: mokslo, darbo iš namų projektuose, finansinio stabilumo, kultūrinių mainų ir kelionių.

Spalio mėnesį Skorpiono ženklo žmonės galės tvarkyti finansinius reikalus: daryti investicijas versle, pradėti kaupti pinigus, atlikti pareigas, susijusias su mokesčių mokėjimu, apmokėti rinkliavas, susijusias su paveldėtu turtu ir pan.

Lapkritis pareikalaus kantrybės ir disciplinos, jei norėsite sulaukti sėkmės. Jums labai norėsis investuoti pinigus, tačiau bus svarbesnių darbų, susijusių su finansų organizavimu – būtent jiems teks suteikti pirmenybę.

Gruodį jūsų laukia daug atsitiktinių įvykių. Būsite emociškai stabilūs ir turėsite daug sveikos energijos. Tačiau visiems ženklams patariama susilaikyti nuo skubotų sprendimų, jeigu jie yra rimti. Šį mėnesį galėsite džiaugtis ir materialine gerove. Prabėgus pirmosioms mėnesio dienoms, visi reikalai pradės judėti geryn. Nepaisant to, kad sveikata bus gera, nepamirškite ja pasirūpinti.

2021 metų horoskopas pagal Zodiako ženklų stichijas

Astrologija

Egzistuoja keturios pagrindinės stichijos, valdančios mūsų gyvenimus ir laimę: Ugnis, Žemė, Oras ir Vanduo. Daugybė astrologinių prognozių yra paremta šių stichijų įtaka Zodiako ženklams. 2021 metais šios stichijos taip pat reguliuos visų Zodiako ženklų gyvenimus.

Ugnis yra atsakinga tokią veiklą kaip sportas ir fizinis aktyvumas. Žemės elementas globoja tuos žmones, kurie jaučia ryšį su gamta ir yra kūrybingi. Oras siejasi su intelektualiniais pasiekimais ir mokslu, o Vanduo – su menais ir meistryste.

Ugnies ženklai: Avinas, Liūtas ir Šaulys

Žmonės, priklausantys šiems ženklams, jaus nemažai pykčio, todėl jiems patariama saugoti dvasios ramybę ir ieškoti būdų, kaip išlieti savo stresą. Tačiau šiems atstovams netrūks ir energijos bei entuziazmo.

Dėl aktyvaus gyvenimo būdo jiems bus nesudėtinga susirasti širdies draugą ar draugę. Kadangi šie ženklai yra aktyvūs, iš prigimties jie mėgsta konkuruoti. Tai didina tikimybę, kad jie savo partnerį ras per sporto varžybas. Tačiau ugnies ženklai yra labai emocingi ir ekspresyvūs. Jie taip pat mėgsta nesilaikyti nustatytų taisyklių ir nemėgsta tradicinio mąstymo. Taigi jų partneris taip pat turėtų būti originali ir nenuobodi asmenybė.

Žemės ženklai: Jautis, Mergelė ir Ožiaragis

Žemės ženklai garsėja stabilumu ir praktiškumu. Savo gyvenime jie linksta remtis mokslu. Jiems patinka tokie užsiėmimai kaip keramika, sodininkystė ir medžio drožinėjimas. Jie mėgsta tyrinėti santykį tarp maisto ir kultūros. Tokie žmonės ieško panašaus partnerio, kuris padėtų jiems patobulinti jų pačių įgūdžius. Jie mėgsta leisti laiką gamtoje ir ypač žavisi kalnais.

Oro ženklai: Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis

Oro stichijos atstovai mėgsta analizuoti ir yra linkę į intelektualias veiklas. Jie gerai sprendžia kryžiažodžius ir sėkmingai dalyvauja viktorinose. Jiems patinka žmonės, skaitantys knygas, dalyvaujantys politikoje ar dirbantys viešajame sektoriuje, kur reikalinga logika ir debatai. Būtent tarp tokių žmonių jie ieško sau sielos draugo. Oro atstovai sveikina viską, kas suteikia kokios nors informacijos ar peno protui.

Vandens ženklai: Vėžys, Skorpionas ir Žuvys

Šios stichijos ženklai yra itin ištikimi savo draugams ir šeimai. 2021 metais tobulės jų kūrybinė, intuityvioji ir dvasinė pusė. Šiuos žmones traukia menai, todėl nieko keista, kad savo partnerį jie taip pat randa tarp meną mylinčių žmonių. Didelė tikimybė, kad pirmoje 2021 metų pusėje jie sutiks savo mylimąjį per teatro spektaklius, parodas ar muzikos koncertus. Šiems žmonėms labai svarbus dvasingumas ir teisingumas, todėl jie dažnai dirba socialinėse tarnybose ir kovoja su neteisybe. Idealu, jeigu jų partneris turi tokių pačių interesų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)