Kaip nuo kalno žvelgdami į upės slėnį, galėsite lengviau įžvelgti ir tolesnę savo kelio kryptį. Saulei keliaujant Mergelės ženklu, į priekį judėkite kad ir mažais, bet užtikrintais žingsneliais.

Diena gali pateikti nemažai netikėtumų. Astrologiniai ritmai ragins darbus rūpestingiau planuoti, tačiau būti lankstiems, pasiruošusiems pakoreguoti savo planus.

Šią dieną norėtųsi labiau pagloboti mažuosius mokinukus, kurie prasidėjus mokslo metams, patiria nemažai įtampos. Kartu ieškokite vidinių talentų, naujų sugebėjimų, kuriais galėtumėte pradžiuginti ir šalia esančių širdis.

Pasijauskite viduje laisvais, leidžiančiais sau, kad ir apribojimų laikais džiaugtis gyvenimu. Juk taip svarbu nebūti kempine, sugeriančia aplinkos nerimą, baimes, nepasitikėjimą ateitimi, o gyventi jaučiant vidinę ramybę. Šią dieną lengviau galėtume suvokti, kad tai, kas išties brangiausia, yra visada su mumis: meilė, gerumas, pasitikėjimas ir mūsų kūrybinės galios. Nes kol vaikštome šia žeme, savo gyvenimą galime keisti į gera.

Sėkmingas ženklas: maloni staigmena.

Nepalankus ženklas: konfliktas.

Sėkmingos spalvos: melsva, žalia, rausva.

Sėkmę pritraukiantys mineralai: akvamarinas, smaragdas, rožinis kvarcas.

Dienos sėkmingi skaičiai: 1, 2, 6.

Stiprios energijos:, Saulės, Mėnulio, Veneros.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė