Jautis

Jaučiai ne dažnai ryžtasi išmėginti ką nors naujo, neįprasto. Atvirkščiai – jie linkę intensyviai permąstyti praeitį ir visus ankstesnius įvykius. Besistengdami kuo ilgiau išlaikyti tai, ką turi, Jaučiai negaili nei laiko, nei energijos, rašoma portale netsciencenews.blogspot.com.

Šio ženklo atstovams sunku prisitaikyti prie pokyčių, adaptuotis naujoje situacijoje. Nepadeda net supratimas, kad būtina tai padaryti. Netgi tuo atveju, jei dabartis – tiesiog nepriekaištinga, o ateitis žada būti dar nuostabesnė, Jaučiai vis tiek atkakliai laikosi praeities.

Vėžys

Vėžiai – ne tik geros širdies, bet ir puikios atminties savininkai. Jie taip uoliai saugo begalę gražių prisiminimų, kad būtinybė judėti pirmyn netenka savo aktualumo. Šio ženklo atstovai su malonumu prisimena buvusius partnerius ir bičiulius ir noriai vis iš naujo išgyvena reikšmingas kartu praleistas akimirkas.

Vėžiams neretai atrodo, kad anksčiau viskas buvo daug geriau, ypač tai, kas siejasi su žmonėmis, kurių jau nebėra. Jeigu turėtų tokių galių, Vėžiai mielai atsuktų laiką atgalios – perkeltų praeitį į dabartį.

Skorpionas

Kiekvieną likimo smūgį Skorpionai išgyvena ypač skausmingai, o jei kam nors atsiveria, tai visiškai neslėpdami jausmų. Dar jie norėtų, kad viskas būtų taip, kaip patys įsivaizduoja, ir jokiu būdu ne kitaip.

Patyrę nesėkmę arba išsiskyrimo kartėlį, Skorpionai užverda pykčiu ir neapykanta, o tada gali užsisklęsti praeity. Skorpionai visomis išgalėmis stengiasi sukontroliuoti tai, ko suvaldyti, tiesą sakant, neįmanoma. Šio Zodiako ženklo atstovai praeity linkę užsibūti daug ilgiau nei patys geba prisipažinti.

Ožiaragis

Ožiaragiai puikiai suvokia dabartį ir neprastai numato ateitį, ypač kai tenka pagalvoti apie savus tikslus. Tačiau visas kitas gyvenimo sritis jie daug labiau nei gali pasirodyti sieja su praeitimi.

Iš esmės Ožiaragiai yra ištikimi tradicijoms ir tiki, kad sukurti ką nors, kuo būtų galima didžiuotis, galima tik per netrumpą laiką.

Ožiaragiai užsispyrėliškai permąsto praeities klaidas, nuolatos galvoja, ką galėjo padaryti kitaip, geriau. Kartais juos užvaldo troškimas grįžti į praeitį ir ją pakeisti, nes po laiko jie mano žinantys kur kas daugiau nei kažkada.

Žuvys

Žuvys noriai imasi ko nors naujo, mezga pažintis ir siekia patirti viską, ką šis pasaulis gali pasiūlyti, tik kad ir kaip jos stengtųsi gyventi dabartimi, vis tiek reguliariai panarsto po praeitį.

Šio Zodiako ženklo atstovai blaškosi tarp noro pažinti ateitį ir polinkio prisiminti bei analizuoti praeitį. Kartkartėmis jie neatsispiria pagundai sugrįžti laiku atgal ir bent trumpam pabūti etape, kai viskas buvo paprasčiau. Kada gyvenimas pažeria permainų, nesvarbu, kiek gėrio žadančios jos būtų, Žuvims vis tiek slapta norisi, kad viskas liktų kaip anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)