Svarbius darbus, darbo susitikimus, sutarčių pasirašymą planuokite nuo antros rugpjūčio savaitės. Mėnesio antroji dekada puiki tarpusavio santykių kūrimui ir stiprinimui, draugystės ir meilės plėtrai.

O trečiąją dekadą Marsui, Venerai, o nuo rugpjūčio 23 d. ir Saulei, perėjus į Mergelės ženklą, palankus laikas ieškantiems papildomų darbų, naujos, gabumus labiau atitinkančios veiklos.

Mėnesio pabaiga intensyvi smulkiais buitiniais darbais, pasiruošimu mokslo metams. Paskutinėmis jautrių Mėnulio ritmų dienomis savo meile ir dėmesiu apgaubkite mažuosius šeimos narius.

Sėkmės jums rugpjūtį!

Avinas

Rugpjūtis jums - ypatingas mėnuo draugystei ir meilei. Šaunus romantinių jausmų proveržiams, palankus sužadėtuvėms, vestuvėms, o kažkam - ir krikštynoms.

Tiesa, mėnesio pradžioje, tarsi sportininkui prieš startą – metas kaupti jėgas. Turėsite progų kantrybei ir tolerancijai. Keičiantis Mėnulio fazei, Saulei, o vėliau ir Venerai viešint griaunamajame Liūto laipsnyje, pirmomis mėnesio dienomis būtinas didesnis nei įprastai, atsargumas kelyje ir buityje. Naujų sutarčių pasirašymo šiuo metu neplanuokite, dienos palankesnės jūsų poilsiui, o likusiems darbuose labiau tiktų įprastinei veiklai.

Svarbiems sprendimams ir pasirinkimams jums palankus laikas nuo rugpjūčio 7 d. Į Liūto ženklą sugrįžus Merkurijui. Perėjimui į naują darbą, nekilnojamo turto sandoriams jums ypač tiktų dienos nuo rugpjūčio 12 iki 17.

Rugpjūčio trečiąją dekadą Marsui, Venerai, o nuo 23 d., ir Saulei iškeliavus į Mergelės ženklą, kaip rudenėjant, skaičiuoti viščiukus, metas įvertinti savo darbų rezultatus.

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis, padaugėjus smulkių rūpesčių, svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Šiomis dienomis daugiau laiko skirkite ir turiningam šeimos poilsiui.

Daug meilės jums rugpjūtį!

Jautis

Kai kuriems šis mėnuo primins audringą banguojančią jūrą, įspūdingą ošimu, gražią netikėtumų purslais. Tai - intensyvios veiklos metas, kai gali pavykti įsitvirtinti darbuose, pasiekti karjeros aukštumas, o kažkas ims ir suras tą vienintelį sau brangų žmogų.

Keičiantis Mėnulio fazei, Saulei, o vėliau ir Venerai, keliaujant į griaunamuoju Liūto laipsniu, mėnesio pradžia jautresnė. Tad svarbius gyvenimo pokyčius jums palankiau planuoti mėnesio antrąją dekadą.
Mėnesio viduryje, Urano ritmų įtakoje, gali tekti grįžti ir prie anksčiau pradėtųjų projektų ir darbų. Besidarbuojantys darbus derinkite su poilsiu, neužsikraukite per didelio jų krūvio.
Antroji mėnesio pusė - jums šaunus metas išvykoms ir kelionėms, draugystės ir meilės stiprinimui.

O mėnesio pabaigoje apsišarvuokite gera kantrybe. Namuose ir darbuose gali ženkliai padaugėti smulkių darbelių ir papildomų reikalų. Galbūt ne prošal jais pasidalinti?

Paskutinėmis mėnesio dienomis, laukdami naujų mokslo metų, kurkite savo aplinkoje giedrą nuotaiką. Šaunių patyrimų jums rugpjūtį!

Dvyniai

Įdomių susitikimų ir šaunių patyrimų mėnuo. Išgirdę širdies kelionių ir nuotykių šauksmą, planuokite šį mėnesį išvykas, lankykite draugus, pabuvokite ten kur dar nebuvote.

Tam ypač tiktų jau mėnesio pradžia. Kuri, Saulės ir Veneros ritmų įtakoje, labiau nei svarbiems darbams, tiktų jūsų atostogoms.

Antroji dekada atneš ilgai lauktą ramybę ir stabilumą. O mėnesio viduryje dažniau gali kilti ir meninės-kūrybinės idėjos.

Mėnesio trečiąją dekadą, Marsui, Venerai ir Saulei perėjus į Mergelės ženklą, rūpestingai susidėliokite prioritetus. Darbuose jums pravers atidumas ir kruopštumas.

Rugpjūčio 24 ir 25 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle – ypatingas metas tebeieškantiems savojo gyvenimo žmogaus, pažintims ir susitikimams, o jau radusiems – draugystės ir meilės plėtrai. Šios dienos tiktų ir papildomų finansinių šaltinių paieškai.

O paskutinės rugpjūčio dienos, keičiantis Mėnulio fazei, svarbios santarvės namuose kūrimui ir palaikymui –pravers jūsų puikus gebėjimas derinti šeimos narių požiūrius ir nuomones.

Džiugaus ir nuotaikingo jums rugpjūčio!

Vėžys

Rugpjūtis jums – gilių jausmų mėnuo. Kaip naras iš jūros dugno galite išsikelti nuostabius perlus; atrasti širdyje meilę gyvenimui, meilę ramybę ir emocinę pusiausvyrą. Tiesa, pirmosiomis rugpjūčio dienomis, keičiantis Mėnulio fazei, prieš tai dar gali tekti įveikti abejones ir nerimą dėl ateities.. Šiomis dienomis, Saulei, o vėliau ir Venerai, keliaujant griaunamuoju Liūto laipsniu, svarbių dalykinių susitikimų neplanuokite. Jiems palankesnė antroji rugpjūčio savaitė.

Rugpjūčio antroji dekada palanki norintiems keisti darbą, informacijos paieškai, pasiūlymų apsvarstymui. Kartu tai dienos kurias norėsis auginantiems mažuosius kuo daugiau laiko praleisti kartu, pasirūpinti jų laisvalaikiu. O trečiąją dekadą, auginantiems mokinukus – ir artėjančiais mokslo metais.

Saulei perėjus iš Liūto į Mergelės ženklą, svarbu į rūpestėlius per daug neįkristi, o pasidžiaugti paskutinėmis vasaros mėnesio dienomis.Jautrių Mėnulio ritmų įtakoje neapsikraukite bereikalingais papildomais darbais. Šios dienos šaunios šeimos atostogoms ir kelionėms. Dalinkitės giedra nuotaika ir patirkite kuo daugiau naujų įspūdžių, gausinkite savo ir artimųjų gyvenimo džiaugsmą.

Laimingo ir sėkmingo jums rugpjūčio!

Liūtas

Rugpjūtis jums – ypatingas kūrybos ir saviraiškos mėnuo. Žvaigždžių palankumo metas, kai lengviau pelnysite pripažinimą ir įvertinimą. Tiesa, pirmomis dienomis jo, kaip ilgai keliaujančio svečio, gali tekti kiek luktelėti. Saulei o vėliau ir Venerai, keliaujant griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu, mėnesio pradžia emociškai jautresnė. Tačiau jau nuo rugpjūčio 7 d. galėsite atsikvėpti ir vėl pasijausti karališkai.

Mėnesio antroji savaitė ypač palanki draugystei ir meilei. Šios dienos šaunios ketinantiems kurti gyvenimą kartu.

O antroje mėnesio pusėje ieškokite įkvėpimo – tiek kūryboje, tiek kasdieniuose darbuose. Juk nuo mūsų pačių priklauso, kaip mes žvelgiame į savo veiklą, kiek į ją įdedame entuziazmo ir širdies.
Atšventusiems gimtadienį gali kilti naujų gerų idėjų. Ypač tam palankios rugpjūčio 16-17 d., Merkurijui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje.

Mėnesio trečiąją dekadą, Saulei iškeliavus iš jūsų į Mergelės ženklą, darbe ypač svarbūs taps partnerystės ryšiai. Tad juos kurdami negailėkite pastangų.

Mėnesio pabaigoje, keičiantis Mėnulio fazei, ir besiruošdami naujų mokslo metų pradžiai,būkite pasiruošę pagelbėti namiškiams, padėti jiems išspręsti buitines ir būtinų pirkinių problemas. Jūsų gebėjimas viskuo pasidžiaugti padės kartu namuose kurti džiugią atmosferą.

Šaunių vasaros pramogų ir daug gyvenimo džiaugsmo jums rugpjūtį!

Mergelė

Rugpjūtis jums – kūrybos mėnuo. Šį mėnesį semkitės įkvėpimo iš gamtos, atraskite santarvę su savimi ir aplinka.

Mėnuo prasidės Mėnulio fazės kaita. Prasidėjus jaunačiai, o Saulei viešint griaunamajame Liūto laipsnyje, šios dienos labiau tiktų vidinei ir išorinei tvarkai ir švarai. Tad drąsiai raitokitės rankoves. Kaip tvarkant spintas, taip svarbu ir mintyse atlaisvinti erdvę naujiems geriems dalykams.

Dar tebeieškantys savojo žmogaus, paieškoms sėkmingą turėsite antrąją rugpjūčio savaitę. O trečioji savaitė kai kuriems labai tiktų atostogoms ir poilsiui. Tai – jėgų kaupimas prieš gražų startą.
Trečiąją dekadą į jūsų ženklą atkeliavus Marsui ir Venerai, o rugpjūčio 23 d. ir Saulei įžengus į jūsų ženklą, prasidės energingas ir veiklus jums laikotarpis.

Tai ypač palankus metas naujų darbų paieškai, tinkamas ir ketinantiems keisti gyvenamą vietą. Šios dienos pasižymės didele jėga – panaudokite ją tinkamai.

O paskutinėmis mėnesio dienomis, į jūsų ženklą atkeliavus ir Mėnuliui, dienos tiktų dalykinėms ir asmeninėms pažintims. Jos palankios draugystės ir meilės plėtrai, romantiškiems susitikimams.

Daug širdžių šilumos jums rugpjūtį!

Svarstyklės

Rugpjūtį jums – naujų pakilimų metas. Kaip paukštis pakėlęs sparnus naujam skrydžiui, imsitės svarbių gyvenimo permainų. Likimas bus palankus tiems, kurie ryšis ryžtingiems žingsniams, sieks karjeros, atskleis savo talentus.

Mėnesio pradžioje, jautrių Saulės ir Veneros ritmų įtakoje, susilaikykite nuo finansinės rizikos ir neapgalvotų pirkinių. Pirmoji savaitė labiau tiktų jūsų poilsiui, atostogoms.

Nepervarkite, derinkite darbus su aktyviu laisvalaikiu.
Svarbiems sprendimams ir pasirinkimams jums ypač tiktų antroji rugpjūčio savaitė.

O trečiąją rugpjūčio savaitę skirkite materialiems ir buitiniams reikalams. Sektųsi ieškantiems papildomos veiklos ir finansinių šaltinių.

Marsui, Venerai, o nuo rugpjūčio 23 d. ir Saulei iškeliavus iš Liūto į Mergelės ženklą, kuo daugiau laiko skirkite savo poilsiui. Mėnesio pabaigos dienos ypač svarbios į mokyklą ruošiantiems mokinukus. Gausės smulkių rūpesčių, kuriuos šaunu būtų spręsti iškart, neatidėliojant. Kartu raskite laiko ir saviraiškai, kūrybai, mėgstamam hobiui, stiprinkite namuose harmoningus tarpusavio santykius.

Šviesių patyrimų ir gerų permainų jums rugpjūtį!

Skorpionas

Rugpjūtį kai kuriems – svarbūs karjeros pokyčiai. Šis mėnuo tiktų kai kam ir rimtiems gyvenimo apsisprendimams.

Mėnesio pradžia emociškai jautri, keičiantis Mėnulio fazei ir jautrių Saulės ritmų įtakoje, šaunu būtų pasaugoti gražius tarpusavio santykius, sprendžiant problemas ieškoti sutarimo.

Antroji savaitė palanki darbo pokalbiams, materialaus pagrindo kūrimui.

O trečioji savaitė tiktų statybų-remonto, aplinkos ir namų tvarkymo darbams.

Nuo rugpjūčio 23 d., Saulei perėjus į Mergelės ženklą, būsite linkę daugiau dėmesio skirti finansams. Tai dienos, kai galite atrasti papildomų šaltinėlių ir naujų galimybių.

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis daugiau jūsų dėmesio reikės ir konkretiems šeimos reikalams. Šios dienos tiktų norintiems atsirinkti tai, kas gyvenime svarbiausia, nuo to, kas laikina ir neverta jūsų dėmesio. Net ir darbų šurmulyje atraskite vidinę ramybę ir harmoniją.

Nuotaikingo ir turiningo jums rugpjūčio!

Šaulys

Rugpjūtis – jums mėnuo, kai galėsite lengviau pelnyti pripažinimą, sustiprinti autoritetą, o kartu ir atrasti gyvenime naujų įdomių dalykų. Jo dienomis norėsis judėti į priekį ir augti, įgyti naujų sugebėjimų, lavinti gabumus, įgyti naujų patirčių.

Mėnesio pradžia, Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu labiau tiktų vidinei revizijai, atsisakant to, kas nebereikalinga, atlaisvinant erdvę į gyvenimą ateinantiems naujiems geriems dalykams.

Antroje mėnesio savaitę planuokite svarbiausius darbus ir projektus. Kartu tai metas, kai, Saulės ir Veneros Liūto ženkle įtakoje, galite atverti anksčiau neišreikštus gebėjimus, atrasti naujus įdomius dalykus. Galbūt kažkam tai bus įdomus hobis ar nauja laisvalaikio leidimo forma. Šios dienos ypač 9 ir 10 rugpjūčio, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, palankios ir asmeninėms pažintims bei susitikimams, draugystei ir meilei.

Trečioji dekada, iš Liūto į Mergelės ženklą perėjus Marsui ir Venerai, o nuo 23 d. ir Saulei, jums palanki ieškant naujų darbų, papildomų finansinių šaltinių. Tai – konkrečių darbų laikas, tinkamas materialaus gerovės kūrimui ir stiprinimui.

O paskutinėmis mėnesio dienomis, padaugėjus darbų, pravers geras planavimas ir prioritetų susidėliojimas.

Šaunių pasiekimų jums rugpjūtį!

Ožiaragis

Rugpjūtis jus gali stebinti įvykiais ir netikėtais likimo posūkiais. Į kai kurių širdis pasibels meilė, dar kai kas – sulauks gandrų. O kai kas ryšis pradėti naują, įdomią veiklą.

Tai jums permainingas mėnuo, kai tai, kas nestabilu gali byrėti, kaip smėlio pilys, užleisdamos vietą būsimiems naujiems statiniams.
Tai galite pastebėti jau pirmąją rugpjūčio savaitė, kai keisis Mėnulio fazė, o Saulė viešės griaunamajame Liūto laipsnyje.

Antroji rugpjūčio dekada suteiks progų į gyvenimą pažvelgti plačiau, nauju kampu, atrandant tikrąsias tiesas ir vertybes, permąstant savo tikslus. Tai išryškės jau pirmomis jos dienomis, jūsų ženkle viešint Mėnuliui, kai vertėtų įsiklausyti ne tik ką pataria logika, bet ir ką šnabžda jums intuicija ir širdis. Šios dienos ypač palankios jums draugystės ir meilės jausmų stiprinimui.

Trečioji dekada, Marsui ir Venerai, o nuo 23 d. ir Saulei atkeliavus į Mergelės ženklą, jums ypač aktyvaus periodo pradžia. Būtent šiomis dienomis imkitės svarbiausių projektų, realizuokite ilgai brandintus sumanymus.

Paskutinės rugpjūčio dienos palankios ne tik aktyviai veiklai, bet ir gilesniems apmąstymams, tolesnių planų kūrimui.

Įdomaus ir kūrybingo jums rugpjūčio!

Vandenis

Rugpjūtis jums emociškai jautresnis laikas. Saulei viešint opoziciniame jums ženkle, jis tiktų atostogoms, išvykoms ir kelionėms. Tam ypač palankus metas jau šio mėnesio pradžia. O likusiems darbuose - vertėtų neapsikrauti papildomu dideliu darbų krūviu, juos derinti su poilsiu, paliekant gyvenime vietos smagiam laisvalaikiui, įdomiems nuotykiams.

Antrąją dekadą kai kurie gali atrasti ir savyje dar iki šiol snaudusius gabumus bei talentus. Pats metas juos pažadinti, tad skirkite laiko kūrybai, saviraiškai, mėgstamam hobiui, gyvenimo džiaugsmą gausinančiai veiklai.

Rugpjūčio 14-15 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle, Tai – ypatingas laikas dar tebeieškantiems savojo žmogaus pažintims ir susitikimams, o jau suradusiems – romantiškiems potyriams. Šios dienos, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, šaunios ir planuojantiems šeimos pagausėjimą.

Trečiąją rugpjūčio dekadą, Marsui, Venerai, o nuo 23 d. ir Saulei iškeliavus iš jums opozicinio Liūto ženklo, jums palankus laikas naujai pradžiai. Ar tai būtų naujas darbas, ar persikėlimas į naują gyvenamą vietą, ar pasiruošimas naujų mokslų pradžiai.

O paskutinės mėnesio dienos gali pateikti ir nemažai netikėtumų, suteikti gyvenimui naujų spalvų bei atspalvių.

Nuotaikingo ir įdomaus jums rugpjūčio!

Žuvys

Šis mėnuo jums ypatingas partnerystei, draugystei ir meilei. Dar nesuradę savojo žmogaus – nepraleiskite rugpjūčio galimybių. Tiesa, tam palankus laikas po jautrios mėnesio pirmos savaitės, per kurią geriau užsiimti vidinės ramybės ir santarvės su savimi ir gyvenimu, paieška.

O štai nuo rugpjūčio 7 d. - šaunus laikas, ne tik dalykinėms ir asmeninėms pažintims, bet ir norintiems gilinti draugystės ir meilės jausmus, kurti rimtus tarpusavio santykius.

Mėnesio vidurys, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, emocingas. Tai metas, kai reikėtų įveikti abejones ir nerimą, tai, kas jums trukdo judėti į priekį.

O rugpjūčio 16-17-18 d. į jūsų ženklą atkeliavus Mėnuliui – ypatingas laikas kūrybai ir meninei saviraiškai. Juolab, kad ir Merkurijus 16 ir 17 d. viešės karališkajame Liūto laipsnyje,- tad lengviau pelnytumėte pripažinimą. Šios dienos šaunios susitikimams, jausmų brandinimui.

Trečioji rugpjūčio dekada, Marsui, Venerai, o nuo 23 d. ir Saulei perėjus į jums opozicinį Mergelės ženklą, tinkamas laikas jūsų atostogoms. Pasilikusiems darbuose svarbu bus susidėlioti prioritetus, savęs neskubinti, darbus derinti su turiningu poilsiu, namuose kurti jaukumą ir giedrą nuotaiką.

Daug šaunių patyrimų jums rugpjūtį!