Kai kuriems tikrai labai sunku ištarti „Atsiprašau“, todėl jie to daryti atsisako. Jie gali nuoširdžiai gailėtis, tačiau atsiprašyti nė už ką nesutiks, tarsi taip rizikuotų sumenkinti save aplinkinių akyse.

Jei pripažinsite, kad dėl ko nors apgailestaujate, tikrai nepasirodysite silpnas. Nesugebėjimas rasti savyje jėgų atsiprašyti tiesiog byloja apie emocinį asmens nebrandumą, polinkį būti viskuo nepatenkintam ir nepraeinančią graužatį dėl praeities klaidų.

Nenoras atsiprašyti, pasirodo, kai kurių Zodiako ženklų atstovams yra būdingas daug labiau nei visiems kitiems. Portale esotericblog.ru siūloma pasitikrinti, ar kartais nesate vienas iš tų, kurie įtraukti į toliau pateiktą sąrašą.

Dvyniai

Pagrindinė priežastis, kodėl iš Dvynių retai kada pavyksta išgirsti atsiprašymą, matyt, yra ta, kad jie tai laiko smulkmena ir neskiria tam jokio dėmesio. Jie paprastai nėra linkę pripažinti, kad padarė ką nors tokio, už ką turėtų atsiprašyti.

Dvyniai geba gana greitai pamiršti nuoskaudas, todėl veikiausiai mano, kad šitokia savybė būdinga ir kitiems. Kadangi šiaip jau Dvyniai – ganėtinai patrauklios asmenybės, ant jų sunku ilgai pykti net ir tada, kai jie neatsiprašo už įžeidimus.

Šaulys

Pasitelkę puikius bendravimo įgūdžius Šauliai nesunkiai randa aibę būdų, kaip priversti žmones suprasti, kad jie atsiprašo, nors atsiprašymo žodžių ir netaria. Vietoj atsiprašymo, jie gali įteikti dovaną, skirti pasimatymą arba dar ką nors sugalvoti, kad tik netektų grįžti prie dalykų, dėl kurių patys apgailestauja.

Svarbu tai, kad nors Šauliai neatsiprašo ir nesako, kad pripažįsta padarę klaidų, kartoti jų antrą kartą jie paprastai nelinkę.

Vandenis

Jei atsiprašymo laukiate iš Vandenio, verčiau apie tai pamirškite. Šio Zodiako ženklo atstovai atsiprašyti gali nebent padarę kokią nors lemtingą, tikrą katastrofą sukėlusią klaidą. Dalykas tas, kad Vandeniai paprastai laikosi nuomonės, jog yra teisūs, kad ir ką bedarytų, be to, jiems būdinga šiokia tokia arogancija, neleidžianti pulti taip žemai, kad prašytų atleidimo.

Vis dėlto vėliau Vandenis gali padaryti tiek daug gero, kad jo negebėjimą atsiprašyti visi bus linkę ignoruoti. Galų gale, kuris iš mūsų tobulas?

Ožiaragis

Svarbu nepamiršti, kad Ožiaragiai ganėtinai užsispyrę, todėl jiems sunku kreiptis į ką nors su atsiprašymu. Jie tikrai apgailestauja, jei pasielgia netinkamai. Tačiau su jais ir šiaip nėra lengva bendrauti, o poreikis atsiprašyti juos ne tik slegia, bet ir glumina. Savo kaltę jie drįstų pripažinti nebent tada, jei būtų šimtu procentų tikri, kad bus atleista.

Skorpionas

Skorpionų niekaip nepavyktų įtikinti, kad daro klaidų. Jie jas traktuoja kaip savotišką žmonių auklėjimo metodiką. Tad kodėl gi turėtų atsiprašyti už tai, kas kitiems tik į naudą?

Skorpionai mano niekada nedarantys nieko netinkamo, todėl ir neturintys sakyti, kad dėl ko nors gailisi, nes, visų prima, tai būtų netiesa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)