Skorpionas ir Avinas

Šiuose santykiuose daug fizinės aistros, meilės. Seksualumas, įgeidžiai – stipriausia šių dviejų Zodiako ženklų santykių varomoji jėga. Tačiau to gali nepakakti santykiams palaikyti. Praktiškai visais kitais aspektais Skorpiono ir Avino požiūriai skiriasi. Avinas – impulsyvus, avantiūristas, o Skorpionas – gana santūrus, metodiškas.

Ožiaragis ir Liūtas

Kontrolės ir valdžios troškimas – vienintelis Ožiaragiui ir Liūtui bendras dalykas. Veikiausiai iš pradžių juos tai vienija. Bet čia panašumai baigiasi ir prasideda skirtumai. Liūtas labai aistringas ir emocionalus, o Ožiaragis racionalus, logiškas. Šie skirtumai ir bus jų nesantaikos priežastis.

Dvyniai ir Vėžys

Vėžio nuotaikos kinta žaibišku greičiu. Jų jausmų nenuoseklumas gali būti sunkiai pakeliamas žmonėms, kuriems tenka su jais bendrauti. Būtent todėl Vėžiui ir Dvyniams nepatartina kurti santykių. Dvyniai nėra kantrūs, supratingi, juk jie patys, kaip žinoma, gana nepastovūs ir spontaniški.

Liūtas ir Jautis

Šių Zodiako ženklų santykiams svarbi atjauta. Jų ryšys grindžiamas daugeliu jausmų ir emocijų. Abu iš prigimties labai užsispyrę, atkaklūs, visada nusiteikę remtis emocijomis, klausyti savo širdies. Bet tai reiškia, kad jie linkę priimti neracionalius, nelogiškus sprendimus, kurie santykiams žalingi.

Vandenis ir Ožiaragis

Ožiaragis gerbia autoritetą, vertina tvarką, struktūrą, balansą. Jam patinka sistema. Vandenis chaotiškas, maištingesnės prigimties, griovėjas. Atrodytų, priešingybės traukia, bet šiuo atveju Vandeniui ir Ožiaragiui bus labai sunku sutarti.

Mergelė ir Šaulys

Visiems žinoma, kad Šauliams patinka nuotykiai, jie impulsyvūs, bendringi, neturi baimių. Kaip tik todėl ir gali kilti sunkumų, romantiškai susisaisčius su Mergele. Mergelės – logiški žmonės, joms patinka iš anksto apgalvoti visus veiksmus. Mergelės nėra impulsyvios, joms nepatinka išeiti už komforto zonos ribų.

Skorpionas ir Vandenis

Šie Zodiako ženklai labai bendringi, nevengia sunkių temų, bet tai gali tapti jų nesutarimų priežastimi. Tiek Skorpionas, tiek Vandenis labai užsispyrę, principingi. Jie retai eina į kompromisus, bet kokie konfliktai su jais retai sprendžiami.

Svarstyklės ir Žuvys

Tai klasikinis atvejis, kai svajoklis įsimyli optimistą. Manoma, kad šiuose santykiuose – daug pozityvios energijos, laimės vibracijų, tad kodėl šie Zodiako ženklai praktiškai nesuderinami? Todėl, kad abu visą laiką skrajos padebesiais. Šiems santykiams reikia sveikos realizmo dozės, o Svarstyklėms ir Žuvims realizmo stinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)