Avinas

Žinokite, kad su Avinu niekada nebus liūdna, nes šio Zodiako ženklo atstovai išradingi, mylintys, padūkę ir gyvybingi. Kita vertus, jiems būdingas egoizmas, valdingumas.

Jautis

Jaučiai atsidavę, darbštūs, vakarais grįš namo tuo pačiu laiku. Tai solidarūs žmonės, kuriais galima pasitikėti. Ir nenustebkite, jei jis panorės mėgautis gyvenimu. Kita medalio pusė? Jautis tikėsis, kad ir jūs būsite lygiai taip atsidavęs, patikimas žmogus. Kitaip tariant, Jautis gali būti kiek įkyrus.

Dvyniai

Dvyniai – puikūs pašnekovai, įdomūs, protingi. Tik jie visada kalba, o išklausyti kitą Dvyniams sunku. Dvyniams patinka įvairovė, bet tuo pačiu jie gali būti karšti vieno ar kito dalyko pasekėjai, šalininkai.

Vėžys

Vėžiai švelnūs, myli mamą (nors dauguma Vėžių vis tik nekenčia savo mamų) ir puikiai supranta jūsų jausmus. Kalbant apie minusus, Vėžiai turi didžiulių lūkesčių, tikisi, kad būsite panašus / panaši į jų mamą. Kartais jie gali būti labai kaprizingi.

Liūtas

Su Liūtu jums niekad nebus nuobodu. Liūtas – spinduliuojantis, dinamiškas ir ryškus žmogus. Bet jei Liūtas nebūna dėmesio centre, jis akimirksniu gali pasipūsti.

Mergelė

Jei esate organizuotas žmogus, ypač finansų srityje, Mergelė – jūsų žmogus. Mergelė visiškai pasišvęs jums, kartu jūs atsistosite ant kojų. Bet Mergelė griežtai laikysis dienotvarkės, bus priekabi ir jai neretai stinga pasitikėjimo savimi.

Svarstyklės

Tai bendringi, romantiški ir švelnūs žmonės, bet ne tik jums, o ir visiems, su kuo bendrauja. Deja, gana dažnai Svarstyklėms trūksta ryžtingumo. Būkite nusiteikusi kovai su kitomis moterimis, nes jūsų Svarstyklių ženklo sutuoktinis apžavės visas.

Skorpionas

Skorpionai ištikimi, aistringi, tiesmuki ir ryžtingi. Lovoje jie stulbinami meilužiai, bet tikriausiai tai jau žinote. Kokie jų minusai? Jie visada turi slaptą dienotvarkę ir pernelyg gerai moka saugoti paslaptis.

Šaulys

Jie visada žavūs, mėgsta keliauti po pasaulį. Šauliai – labai protingi vyrai. Deja, kartais jų neįmanoma nuginčyti, nes jie nemėgsta pralaimėti.

Ožiaragis

Tai darbštūs, ryžtingai sėkmės siekiantys žmonės, todėl yra puikūs sutuoktiniai. Ožiaragis – labai atsidavęs Zodiako ženklas, valingas, nepriklausomas. Bet neretai gali būti be galo užsispyręs, kartais mėgsta kontroliuoti, emociškai atsiriboti, todėl būkite atidūs.

Vandenis

Vandenis – jaunas širdyje žmogus, visada gerai nusiteikęs (tiek miegamajame, tiek ir dieną), labai inovatyvus, visada ieško išskirtinių gyvenimo aspektų. Minusai? Ne per daug patikimas žmogus, gali būti klastingas.

Žuvys

Žuvys – puikūs klausytojai, romantiški, aistringi žmonės. Tiems, ką myli, Žuvys dovanoja savo širdį ir sielą. Bet tai ne visada gerai, nes kai kas tuo naudojasi. Ir dar – Žuvims būdinga nuotaikų kaita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją