1. Vėžys

Vėžys – pats emocionaliausias Zodiako ženklas. Skausmą Vėžys jaučia taip intensyviai, kad dauguma žmonių to neištvertų. Jie labai jausmingi, todėl jiems labai skauda. Kiekvieną kartą skirdamiesi jie tiesiog miršta, o jūs jausite dėl to kaltę.

2. Svarstyklės

Išsiskyrę su Svarstyklėmis labiausiai gailėsitės, nes Svarstyklės visada išliks nuostabiu žmogumi, su kuriuo galėjote būti kartu. Jūs iš tiesų praleidžiate progą bendrauti su Svarstyklėmis – labai charizmatiškais ir žaviais žmonėmis. Tai didžiadvasiai žmonės, būtų kvaila leisti jiems išeiti iš jūsų gyvenimo.

3. Skorpionas

Skorpionas iš pradžių gali atrodyti konfliktiškas, bet kai jis atsivers, suprasite, kad juo visada galima pasikliauti. O jei išsiskirsite su Skorpionu, jis tai laikys išdavyste. O tada Skorpionai tampa kerštingi.

4. Šaulys

Neabejotinai gailėsitės, kad išsiskyrėte su Šauliu, nes be jo jūsų gyvenimas bus labiau nuspėjamas, turės mažiau spalvų. Santykių su Šauliu vertę suvoksite tada, kai pajusite, kad jų nebeliko jūsų gyvenime.

5. Žuvys

Kai Žuvys įsimyli, su tuo žmogui jos susieja visas viltis ir svajones. Todėl nusprendę išsiskirti su Žuvimis, nesitikėkite, kad jos bus malonios. Ne, Žuvys norės išgirsti visus atsakymus į daugelį savo klausimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)