Svarstyklės

Po Svarstyklių ženklu gimusi moteris būna labai taktiška, miela ir geranoriška. Ji mėgsta lažintis, bet sugeba sumaniai išvengti pykčių ir konfliktų. Ši taiki būtybė, bendraudama su kitais žmonėmis, stengiasi būti teisinga ir puoselėja harmoniją bei draugiškumą. Šio ženklo atstovės visuomet siekia užglaistyti konfliktiškas situacijas.

Žuvys

Žuvų ženklo moterys būna labai švelnios, meilios ir nekonfliktiškos. Jos visada pasirengusios atskubėti kitiems žmonėms į pagalbą. Šios moterys nemėgsta pykčių, šunybių ir paskalų. Jei bandysite su Žuvimis susipykti, jos tiesiog mandagiai pasitrauks iš pokalbio ir „nusiplaus“.

Jautis

Moteris Jautis yra tikras taktiškumo ir geranoriškumo įsikūnijimas. Šios mielos būtybės visuomet tramdo savo emocijas ir elgiasi ramiai bet kokioje situacijoje. Norint išvesti iš kantrybės po Jaučio ženklu gimusią moterį, reikia labai pasistengti. Tai labai širdingos, dosnios ir kantrios asmenybės.

Vandenis

Moteris Vandenis būna labai draugiškas ir geras žmogus. Nepaisant jų tiesmukiškumo, šio ženklo atstovės nemėgsta konfliktuoti ir stengiasi vengti joms nemalonių žmonių. Tai labai taktiškos ir malonios būtybės, kurios stengiasi bendrauti su tokiais pat gerais ir mandagiais žmonėmis.

Šaulys

Moteris Šaulys iš pradžių gali pasirodyti labai tiesmuka ir nekantri. Tačiau savo viduje kitų žmonių atžvilgiu ji visuomet būna nusiteikusi geranoriškai. Tai labai optimistiškos ir lengvai bendraujančios asmenybės, kurios, kilus konfliktams, dažniausiai pasitraukia į šoną ir nesielgia negarbingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)