Manipuliavimo metodų yra daugybė, kiekvienam iš žemiau išvardintų ženklų paveikios skirtingos taktikos. Suprantant šiuos mechanizmus ir spaudžiant silpnąsias vietas, manipuliuoti žmonėmis nėra taip jau sunku.

Jeigu esate vieno iš šių ženklų atstovas, esate rizikos zonoje! Atidžiau įsižiūrėkite į žmones iš savo artimos aplinkos: gali būti, kad kažkas iš jų yra manipuliatorius ir jau ruošiasi savo taktiką išbandyti su jumis!

Žuvys

Šis Zodiako ženklas dėl savo jautrumo ir, kartais, naivumo gali lengvai pasiduoti bet kokiems įkalbinėjimams. Žuvims dažnai būna labai sunku pasakyti „ne“, nes jos jaučia daugybę pačių įvairiausių jausmų prašančiam asmeniui, įskaitant ir nenorą įžeisti, gailestį bei užuojautą.

Jeigu manipuliatorius nori kažką iš Žuvų gauti, jam pakanka iššaukti gailestį: papasakoti apie savo nelaimes ir paskui paprašyti pagalbos. Daugeliu atvejų, viską padarius teisingai, Žuvys labai lengvai užkibs ant kabliuko.

Taip pat šio ženklo atstovus lengva įtikinti tuo, ko iš tikrųjų nebuvo. Realybę galima nuspalvinti tokiomis spalvomis, kad Žuvys su jų turtinga vaizduote trokštamus dalykus nesunkiai priims kaip realybę, suprantama, manipuliatoriaus naudai.

Nors pačios žuvys kartais naudoja gudrias manipuliacijas savo tikslais, jos retai gali susekti tuos, kurie įvaldę šias technikas geriau už jas.

Kaip lengviausia manipuliuoti šio ženklo atstovais? Žaisti emocijomis, sukelti gailestį.

Avinas

Avinas – tiesus ir didžiąja dalimi atlapaširdis žmogus. Šio ženklo atstovams nepatinka, kai viskas labai užslėpta, jie nemėgsta spėlioti ir būti nežinomybėje. Manipuliatoriai tuo naudojasi ir lengvai gauna tai, ko nori.

Nors ir sakoma, kad Avinas mėgsta ginčytis, ginčo metu jam kažką įrodyti praktiškai neįmanoma: geriau jau prieiti iš kitos pusės. Manipuliatoriai, kurie susiduria su Avino ženklo atstovu, žino, kad su juo ginčytis beprasmiška, tad geriau to net nepradėti. Vietoj to, norėdamas jį įtikinti dėl kažko, ko reikia manipuliatoriui, jis pradeda kalbėti apie tai, su kuo Avinas sutinka. Galiausiai Avinas pajunta palankumą šiam žmogui, o po kurio laiko lengvai priima svetimą požiūrį.

Avinai pasižymi patiklumu, todėl daugelį dalykų priima už gryną pinigą!

Kaip lengviausia manipuliuoti šio ženklo atstovais? Nesiginčyti, o sutikti.

Svarstyklės

Svarstyklės – nuo kitų žmonių priklausomas ženklas, vadinasi, jo atstovai gali lengvai pasiduoti manipuliacijoms. Jeigu manipuliatorius žino Svarstyklių silpnybes, pavyzdžiui, jų nenorą priimti sprendimus, jis gali lengvai viską perimti į savo rankas ir nuspręsti už jas.

Žinoma, ne visi Svarstyklių ženklo atstovai taip lengvai pasiduoda. Manipuliatoriai žino, kad tam, kad žmogus elgtųsi taip, kaip jiems norisi, ir darytų tai, ko jiems reikia, pakanka sukelti kaltės jausmą.

O kaltės jausmas iššaukiamas labai paprastai: pakanka įrodyti žmogui, kad kažkoks jo poelgis atnešė kitiems nemalonumų, o įrodymų toli ieškoti nereikia.

Kaip lengviausia manipuliuoti šio ženklo atstovais? Kopijuoti jų elgesį ar kalbą, sukelti kaltės jausmą, įtikinti, kad žinote viską, apie ką jie galvoja.

Liūtas

Liūtai yra pakankamai stiprios asmenybės, tačiau manipuliuoti šio ženklo atstovais nėra sunku: tereikia panaudoti tokį dalyką, kaip meilikavimas. Jeigu Liūtas pakankamai protingas, jis atpažįsta melą ir nenuoširdumą. Tačiau daugeliu atvejų Liūtai nenori net matyti, kad jais manipuliuojama, gaudami tai, ką dievina: pagyras, dėmesį ir meilikavimą.

Kartais net nereikia meilikauti, tai yra, kalbėti netiesą ar pagražinti realybę. Tiesiog pagirkite Liūtą už tai, kuo jis iš tikrųjų puikus, tada jums bus paprasčiau pasiekti tai, ko norite.
Kaip lengviausia manipuliuoti šio ženklo atstovais? Meilikauti, girti, skirti daug dėmesio, demonstruoti susidomėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)