Avinas

Jums jaustis laimingu trukdo jūsų pačių impulsyvumas. Jums tikrai reikia išmokti labiau galvoti apie tai, ką darote. Priežastis, kodėl jūs galiausiai gyvenime darote tiek daug klaidų, slypi tame, kad jūs visada pernelyg giliai į viską pasineriate. Labai svarbu kartkartėmis viską palikti savieigai.

Jautis

Jūs negalėsite gyvenime pasiekti laimės, jeigu leisite būti sau apsėstam savo paties praeities. Jūs turite iš tikrųjų išmokti būti atidesni dabarčiai. Taip, praeitis padėjo suformuoti jus tokius, kokie esate dabar, tačiau labai svarbu, kad neleistumėte sau toje praeityje pasimesti. Priešakyje jūsų laukia dar visas gyvenimas, kurį teks nugyventi!

Dvyniai

Jūs leidžiate neigiamoms mintims suvalgyti jūsų protą. Būtent tai jums ir neleidžia pajausti tikrosios laimės. Jūs paprastai pasižymite pozityvumu, kai būnate žmonių kompanijoje, tačiau kai šalia jūsų nieko nėra, galite pasiklysti savo sielos tamsybėse. Leidžiate, kad saviizoliacija panardintų jus į depresiją, rašoma esotericblog.ru.

Vėžys

Patys padarote save nelaimingais, kai atsisakote pasirūpinti savimi. Jūs visada iškart ištiesiate aplinkiniams pagalbos ranką, kai jiems to reikia. Esate labai mylintis ir rūpestingas žmogus. Nepaisant to, esate linkę skirti pernelyg daug dėmesio kitų žmonių poreikiams ir laimei, taip pamiršdami savo pačių poreikius ir laimę. Taigi, savo pačių laimės atsisakote dėl aplinkinių laimės!

Liūtas

Natūralu, kad esate nepatenkinti tuo, kad nuolat privalote laukti kitų žmonių pritarimo. Jums reikia išmokti pasikliauti savimi, dėl jūsų pačių laimės. Priešingu atveju taip niekada ir nepasijusite laimingi.

Mergelė

Jūs galite nejausti laimės dėl to, kad per daug save kritikuojate. Jūs esate pats blogiausias savo kritikas. Iš savęs reikalaujate pernelyg daug ir tai pasiekia tokį laipsnį, kad nebegalite mėgautis gyvenimu, kurį gyvenate.

Svarstyklės

Jūs paprastai mėgstate elgtis taip, kad viskas jūsų gyvenime būtų harmoninga ir pasverta. Jūs norite išsaugoti taiką ir įsitikinti, kad aplinkui iš tikrųjų viešpatauja teisybė. Nepaisant visko, taip pat esate linkę išlikti savo komforto zonoje. Ir būtent dėl to jaučiatės nelaimingi. Dėl savo nenoro patirti laikinus nepatogumus atimate iš savęs galimybę augti.

Skorpionas

Darote save tokiais nelaimingais tik todėl, kad atsisakote atsiverti aplinkiniams. Jūs visada užsidarote nuo likusio pasaulio. Jums labai sunku palaikyti kokius nors realius žmogiškus ryšius su kitais žmonėmis. Nuolat saugote save nuo potencialaus skausmo, kurį jums gali suteikti aplinkiniai, tačiau galiausiai patys save skaudinate, save izoliuodami.

Šaulys

Jūs užkardote savo laimę, prisidengdami kauke. Jūs taip nerimaujate dėl aplinkinių nuomonės, kad kartais jaučiate būtinybę slėpti savo tikrąją asmenybę. Nešiojate kaukę, kad kiti jus matytų tokiu žmogumi, kokiu norite, kad jus pažintų. Ir būtent tai jus nardina į liūdesį.

Ožiaragis

Jūs paprasčiausiai iššvaistote labai daug laiko savo karjerai ir savo tikslams. Tiesiog pamirštate savo malonumus. Jūs negalite visą laiką dirbti savo laimės ir džiaugsmo sąskaita. Jums reikia išmokti bent kartkartėmis prasiblaškyti!

Vandenis

Jūsų protas labai laisvas ir nepriklausomas, tačiau kartais patenkate į spąstus, paprasčiausiai nenorėdami paisyti to, ką jau žinote, likdami ten, kur saugu. Ir būtent tai gali užkirsti kelią jūsų laimei.

Žuvys

Jums būna labai liūdna, kai esate priversti nuduoti, kad neliūdite. Jums labai svarbu, kad galėtumėte gyventi savo svajonių gyvenimą, tačiau gyvenimas ne visada klostosi pagal planą. Užuot atsispyrę savo neigiamiems jausmams, jūs leidžiate jiems likti jumyse. O bėgant šie jausmai tik kaupiasi, todėl jie pradeda ryti jūsų gyvenimą ir daro jus nelaimingais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)