1. Naujagimis

Manoma, kad tai – pirmas žmogaus gyvenimas. Jūsų siela pirmą kartą atėjo į šį pasaulį. Jūs jaučiatės naujai gimęs. Šiuo įsikūnijimo etapu žmonės dar nejaučia pagrindo po kojomis, visos įdėtos pastangos dažniausiai nueina perniek.

Pirmas gyvenimas Žemėje meta mums iššūkį. Šis gyvenimas visada būna sunkus. Tai jūsų šansas pamatyti pasaulį ir imti jį suprasti, kad būtumėte pasirengę kitam etapui – kitiems gyvenimams.

2. Mokinys

Mokinys – antras gimimas arba pirmas persikūnijimas. Jūsų siela jau ėmė suprasti pasaulį. Jūs gyvenate, stengdamiesi kažko išmokti.

Jei didžiąją laiko dalį stengiatės sužinoti naujų dalykų, suprasti, ką galvoja žmonės, kaip jie veikia ir kodėl elgiasi būtent taip, greičiausiai esate antrame gyvenimo etape. Jūs sužinosite ne tik apie kitus, bet ir apie save. Kas jūs, ką turite daryti, kodėl elgiatės būtent taip ir pan.

3. Tyrinėtojas

Trečias gyvenimas, arba antras persikūnijimas, yra tyrinėtojo gyvenimas. Dabar, kai jūsų siela jau suprato, ko tikėtis iš gyvenimo ir ko turite mokytis, gyvenimas vers tyrinėti. Jus vilios naujos idėjos, naujos mintys, naujos vietos ir daugelis įvairiausių dalykų.

Dabar jūsų siela ieško patirties. Trečias gimimas yra labai įdomus, kupinas įspūdžių.

4. Mylėtojas

Ketvirtas gimimas suteikia meilės. Jūsų siela praeituose gyvenimuose pasimokė, dabar ji stengsis pritraukti į savo gyvenimą meilę. Jūs sutiksite meilę ir kituose gyvenimuose, bet tikroji meilė, kaip mes ją suprantame, ateis šiame gyvenime.

Geriausias šio gyvenimo aspektas – tam reikės pastangų, bet kai tik sutiksite savo gyvenimo meilę, ji liks visam laikui.

5. Pasiekimai

Penktas gyvenimas arba ketvirtas persikūnijimas suteiks galimybę panaudoti viską, ką anksčiau sužinojote, išbandėte ir radote. Jūsų siela pasieks naujų aukštumų.
Viskas, ko išmokote gyvenime, bus panaudota, siekiant tikslo.

6. Dovanotojas

Šeštas gyvenimas privers grąžinti tai, ką įgijote ankstesniuose gyvenimuose. Jūs padėsite žmonėms (kurie yra kituose gyvenimo etapuose) suprasti, ką jie turi daryti.
Jei jaučiate nuolatinį norą padėti kitiems, jei daugiau galvojate apie kitų žmonių tikslus, tada tikrai gyvenate šeštą gyvenimą.

Ši gyvenimą nugyvensite mokydami, padėdami, dovanodami.

7. Įžeminimas

Septintą, paskutinį gyvenimą jūsų nejaudins kasdieniai rūpesčiai. Jūsų gyvenimas tekės, ieškant kažko didingesnio nei jūs pats.

Jei jaučiatės atitrūkęs nuo įprasto gyvenimo, jei pajutote, kad nepakenčiate kasdienių dramų ir trivialių dalykų, su kuriais kovoja žmonės, tai gali būti ženklas, kad esate paskutiniame įsikūnijime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)