Skorpionas

Ne paslaptis, kad Skorpionas – vienas iš kerštingiausių Zodiako ženklų. Jei peržengsite kelią Skorpionui, nusiteikite ne šiaip palikti miestą, bet ir ištrinti savo paskyras iš visų socialinių tinklalapių, pasikeisti pavardę ir įsigyti kelis sarginius šunis.

Įžeistas Skorpionas – mirtinai pavojingas ginklas. Net jei šito jums neparodo, mintyse jis jau milijoną kartų jus sunaikino.

Žuvys

Žuvys gali atrodyti labai nekaltai, bet perdėtas jų jautrumas – pagrindas nerimui. Žuvis labai lengva įskaudinti, įžeisti. Jei tai padarysite, brangiai sumokėsite.

Jos nekirs į jūsų jautrią vietą kaip Skorpionas, jos kaups pyktį, mintyse jus keiks ir pasinaudos menkiausia proga, kad įskaudintų taip stipriai, kaip jūs įskaudinote jas. Vieną rytą pabudę galite staiga suprasti, kad gero darbo, pinigų ir draugų neturite todėl, kad kažkada supykdėte Žuvis.

Jautis

Jei įpykdėte Jautį, yra pagrindo susirūpinti. Jis norės padaryti jus nelaimingą. Jautis nesmeigs jums peilio į nugarą kaip Skorpionas, neįžeidinės kaip Žuvys, jis tol jus erzins, kol jums neatleis, jei kada nors apskritai atleis. Juk užsispyrę žmonės labai sunkiai atleidžia.

Mergelė

Mergelės ne tiek kerštingos, kaip Skorpionas, Žuvys ir Jautis, bet vis tik pavojingos, nes sunku suprasti, kas jas pykdo. Mergelės kerštas pasireiškia pasyviai agresyviais komentarais ir keistu elgesiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)