Deja, dažniausiai susiduriame su iš pažiūros visiškai mums netinkančiais personažais – vieni gal ir nusiteikę susieiti, bet tik trumpam, kiti apskritai nesijaučia pasirengę rimtiems santykiams. Kad netektų gaišti laiko aiškinantis kiekvieno sutiktojo tinkamumą, kartais verta pasikliauti astropsichologų patarimais arba tiesiog žinoti, su kuriais Zodiako ženklais verta sieti viltingus lūkesčius, o su kuriais geriau nė neprasidėti.

Tikra tiesa, kad konkrečių Zodiako ženklų atstovai nelinkę eikvoti energijos jokiems eksperimentams – jie gali kad ir visą gyvenimą praleisti vieniši, laukdami tos tikrosios, vienintelės meilės. Nors toks tvirtinimas šiais laikais skamba keistai, bet tokių vyrų tikrai esama.

Kaip rašoma svetainėje ladylife.club, astropsichologai išskiria net keletą Zodiako ženklų, norinčių pamilti kartą ir visiems laikams.

Vieni iš jų – Liūtai. Jaunystėje šie vyrai gal ir gali panėšėti į lengvabūdiškai besielgiančius vėjavaikius, apsirūpinusius gausiu gerbėjų būriu, mat paprastai jiems puikiai sekasi dalykinėje ir finansų srityse, tad nekeista, kad jie traukte traukia moterų žvilgsnius. Vis dėlto toks įspūdis kiek apgaulingas – Liūtai puikiai žino, kad turi susirasti tą vienintelę, kuri suteiktų palaikymą, paguostų sunkia valandą ir auklėtų bendrus vaikus. Sąjunga su Liūtu tikrai gali tapti idealia, jei svajojate šalia jausti patikimo vyro petį. Susidėjus su Liūtu neteks sukti galvos dėl rytdienos, savarankiškai priiminėti rimtų sprendimų, kadangi Liūtas noriai atlieka viską pats. Jis laikosi nuostatos, kad dėl šeimos stengtis privalu, be to, gerbia ir vertina žmoną, myli vaikus.

Ko gero labiausiai ištikimybe ir stabilumu pasižymi Ožiaragio ženklo vyrai. Jie viską daro ramiai, tiksliai ir apgalvotai, tad jei pažada mylėti, vadinasi, mylės iki žilos senatvės – neišduos ir nepaliks. Šeimoje Ožiaragiai linkę eiti į kompromisus, dažnai nusileidžia, mat ypač nemėgsta konfliktų ir tiesiog dievina ramų gyvenimą. Jiems nesunku pasirūpinti vaikais, jie mėgsta skaniai pavalgyti, su visa šeima įsitaisyti prieš televizorių. Gal tokios šeimos paveikslas patrauklus ne kiekvienai, bet jei jums imponuoja jaukumas ir ramybė, Ožiaragio kandidatūra veikiausiai tiks.

Skorpionai įsimylėti gali ne kartą, tačiau iš tiesų pamilsta tik vieną vienintelę moterį – karštai ir aistringai. Skorpionus užvaldanti meilė teikia jiems jėgų ir motyvuoja. Kartais gali susidaryti įspūdis, kad jie apimti manijos ir be išrinktosios nesugebėtų išbūti tarsi be narkotiko. Su Skorpionų jausmais žaisti nevalia. Beje, šaltumas arba parodymas, kad santykius norėtumėte nutraukti, juos tik dar labiau pakursto. Skorpiono ženkle gimę vyrai tarytum patys ieško sunkumų, nors šiaip jau vertina ramybę ir stabilius santykius su partnere. Jei ištekėjote už Skorpiono, galite būti tikra, kad viskas, ką jis daro, yra tik dėl jūsų. Nors apie meilę jis kalba gana retai, kartais sugeba labai nuoširdžiai reikšti jausmus.

Ūmaus būdo ir permainingi Šauliai partneres keičia tol, kol iš tiesų pamilsta. Savo tikruosius jausmus jie paprastai linkę užgniaužti, jų nepripažinti, mat meilė daro juos silpnus – tarsi visiškai juos nuginkluoja. Jei tapote Šaulio išrinktąja, žinokite, kad dėl jūsų jis pamirš net savo išdidumą, nors tai jam ypač nelengva. Taigi, vertinkite savo vyro meilę ir šiukštu nebandykite jo jausmų, nes Šauliai pasižymi itin karštu temperamentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)