Natūralu, kad mus labiau traukia prie žmonių, kurių elementai kūrimo cikle išsidėstę mums iš abiejų pusių. Ir veikiausiai problemų kils su tais, kurie priklauso elementams, esantiems greta mūsų naikinimo cikle.

UGNIS 1946, 1947, 1956, 1957, 1666, 1967, 1976, 1977, 1986, 1987, 1996, 1997.

MEDIS 1944, 1945, 1954, 19555, 1964, 1965, 1974, 1975, 1984, 1985, 1994, 1995.

VANDUO 1942, 1943, 1952, 1953, 1962, 1963, 1972, 1973, 1982, 1983, 1992, 1993.

METALAS 1940, 1941, 1950, 1951, 1960, 1961, 1970, 1971, 1980, 1981, 1990, 1991.

ŽEMĖ 1948, 1949, 1958, 1959, 1968, 1969, 1978, 1979, 1988, 1989.

Raskite savo gimimo metus ir mylimo žmogaus gimimo metus. Pažiūrėkite, kokioms stichijoms abu priklausote. Toliau pateikiami galimi santykių tipai pagal įvairius elementų derinius.

Ugnis ir ugnis

Ugnies žmonės kupini entuziazmo ir optimizmo. Dviejų Ugnių derinys gali būti ypač stipri kombinacija. Ugnies žmonės gali sužadinti tai, kas geriausia kitame šio ženklo atstove, tad tokia sąjunga bus ilga, nes nė vienas iš dalyvių nepavargs vienas nuo kito.

Ugnis ir žemė

Šiame harmoningame derinyje abi pusės stimuliuoja, skatina viena kitą. Laki Ugnies vaizduotė kartu su Žemės jausmingumu garantuoja visais lygiais sėkmingus santykius.

Ugnis ir metalas

Ugnis lydo metalą, o tai sunkina poros santykius. Metalo atstovas stengsis primesti partneriui savo valią, o tai gali baigtis katastrofiniais padariniais. Ugnis nuolat naikins Metalą. Abu linkę kovoti, abu stengsis vienas kitą įveikti. Laimė, jiems nestinga humoro jausmo, o jį pasitelkus galima išspręsti pačias sunkiausias situacijas. Namuose jiems reikėtų turėtų kokį nors daiktą, susijusį su Žemės elementu, kad kiek susilpnintų neigiamą tokio derinio poveikį.

Ugnis ir vanduo

Šis derinys laikomas nepalankiu, nes Vanduo gesina Ugnį. Kita vertus, Vanduo gali įnešti kūrybiškumo į Ugnies energiją ir apsukrumą, o Ugnies atstovai geba įkvėpti Vandens atstovus. Nors abi pusės turi puikių gabumų bendrauti, jiems bus sunku išakyti vienas kitam savo slapčiausius jausmus. Tokiai porai namuose reikia turėti kokį nors medžio simbolį, kad jis neutralizuotų neigiamas šios sąjungos puses.

Ugnis ir Medis

Tai harmoningas elementų derinys. Medžio žmogus suteikia stabilumo Ugnies impulsyvumui. Ugnies energija ir entuziazmas gali paskatinti Medį pasiekti daugiau, nei jis pasiektų vienas. Jie abu – optimistai, jiems patinka naujos idėjos ir koncepcijos.

Žemė ir Žemė

Labai geras derinys, nes abi pusės stengsis atitikti aukščiausius vienas kito standartus ir paisys kito poreikių. Išoriškai tokie santykiai gali atrodyti nuobodūs, bet iš tiesų jie bus gilūs, stiprūs ir aistringi. Problemų gali kilti dėl abipusio užsispyrimo. Bet jei abi pusės reikš meilę, bus geranoriškai nusiteikę, tikrai atsiras išeitis iš šių laikinų sunkumų.

Žemė ir Metalas

Nuostabus derinys, nes abi pusės šioje sąjungoje palaikys ir gerbs viena kitą, žavėsis vienas kitu. Metalo žmogus iš prigimties kantrus, to reikia santykiuose su Žeme, kuriai reikia laiko, norint priimti bet kokį sprendimą. Šioje poroje Metalas atvers Žemei platesnes, daugiau apimančias perspektyvas. Žemė puoselės finansines Metalo ambicijas, o tai užtikrins patikimą šios poros finansinę padėtį.

Žemė ir Vanduo

Sudėtinga sąjunga, nes abi pusės gali emociškai viena kitą sužeisti. Žemė teikia stabilumo, kurio stinga Vandeniui, bet Žemės užsispyrimas nuolat kels susierzinimą jausmingam Vandeniui. Ši sąjunga gali būti nepaprastai veiksminga dalykiniu požiūriu, nes kūrybingas Vandens pradas kartu su Žemės sveiku protu ir praktiškumu neišvengiamai neša sėkmę. Tokiai porai reikia laikyti namuose daiktų, simbolizuojančių metalą, kad neutralizuotų galimus konfliktus.

Žemė ir Medis

Medis išsekina Žemę, todėl ši sąjunga nėra sėkminga. Žemė stabili, konservatyvi ir atsargi, o Medis progresyvus, bendringas ir ekspansyvus. Kai tik jie nuspręs padėti vienas kitam, užuot ginčijęsi ir badęsi, tokia sąjunga gali būti sėkminga, tik su sąlyga, kad abu atvirai reikš savo jausmus. Tokiai porai reikia turėti namuose kokį nors ugnies elementą, kad neutralizuotų neigiamas savo sąjungos puses.

Metalas ir Metalas

Šie santykiai sėkmingi, nes abi pusės intuityviai viena kitą supranta. Jų laukia visoms poroms būdingi pakilimai ir nuosmukiai, bet jie visada pasirengę vienas kitam padėti vardan bendros gerovės. Iš šono jų sąjunga gali atrodyti ne itin tvirta. Tai susiję su tuo, kad Metalo žmonės įprastai nori eiti savo keliu ir viską daryti savaip. Bet šios sąjungos atstovai puikiai sutaria, jie užmezga tvirtus, ilgus santykius.

Metalas ir Vanduo

Metalo ir Vandens atstovų sąjunga labai sėkminga, nes abi pusės patikimai palaiko viena kitą. Abu vadovaujasi intuicija, jausmais ir gali veiksmingai bendrauti pasąmonės lygmeniu. Metalas moko Vandenį per daug nepasiduoti kitų įtakai. Vanduo padeda Metalui veiksmingiau reikšti savo jausmus, plaukti pasroviui, užuot užsispyrusiai kabinusis į praeitį.

Metalas ir Medis

Ši pora gali susidurti su sunkumais, nes abu nori būti viršesni ir atkakliai bandys įrodyti, kad geriau žino, kaip elgtis vienais ar kitais atvejais. Medis veršis į kompaniją, o Metalas puikiai jaučiasi vienas. Polinkis į vienatvę ir erzins iš prigimties bendringą, kompaniją mėgstantį Medį. Abu partneriai turi stiprų atsakomybės jausmą. Su Medžiu lengva sutarti, jis veikiausiai supras ir priims tai, kad Medžiui periodiškai reikia vienatvės. Metalas dažnai nusivils dėl to, kad Medis nuolat siekia tobulumo. Jei Metalas nors kiek nusileis ir pritars Medžio idėjoms, jų santykiai harmonizuosis, bet vis tik abiem pusėms reikės dažnai ieškoti kompromisų.

Vanduo ir Vanduo

Vandens ir Vandens santykiai dažnai atrodo lyg tyras rojus. Abu jaučia gilų giminiškumą, instinktyviai atspėja vienas kito norus ir poreikius. Tokią sąjungą stiprina abiejų partnerių ryžingumas, jų santykiai mažiau pasiduoda išorės įtakai. Kiekviena pusė semiasi jėgų pasitikėjimo savim iš kitos pusės.

Vanduo ir Medis

Tai gana gera sąjunga, nes Vanduo laisto Medį, padeda jam augti ir žydėti. Medis padeda Vandeniui – suteikia stabilumo, tikslo pojūtį. Vanduo perduoda Medžiui gebėjimą užjausti, padeda save išreikšti. Medis suteikia jėgų Vandeniui, linkusiam į dažnas permainas, nuotaikų kaitą. Abu sąžiningi, taktiški, gebantys užjausti. Tarp jų formuojasi intuityvus ryšys, kuris laikui bėgant vystosi ir tvirtėja.

Medis ir Medis

Labai aktyvus, harmoningas derinys. Medžio žmonės įprastai iš prigimties linkę į įvairiausias veiklas, mėgsta išbandyti viską iš eilės. Kai susijungia du Medžiai, jų savybės sustiprėja, be savo karjeros ir daugybės pomėgių jie turės ir daug bendrų interesų. Iš šono tokia sąjunga gali atrodyti varginanti, bet abu Medžiai joje klesti, žydi. Tai kantrūs, patiklūs, pakantūs žmonės, visada pasirengę suskubti vienas kitam į pagalbą.

Savaime suprantama, kad šie aprašymai negali suteikti absoliučiai išbaigto žmonių suderinamumo vaizdo. Tam reikalingi išsamūs abiejų pusių horoskopai. Kinų astrologija – sudėtingas mokslas, tai, kas buvo parašyta šiame straipsnyje, gana panašu į žmonių suderinamumą pagal zodiako ženklus Vakarų astrologijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)