113
Kitas

Avinas

Sausio mėnesį Kylantis Mazgas tebebus Svarstyklių ženkle, tad daugiau pasieksite diplomatiniais metodais, ieškodami kompromiso, susitarimo, derindami nuomones. Norėsis daug ką spręsti ryžtingai, aštriai, bet tie, kas mokės suvaldyti tą norą, pasieks tikrai daug daugiau.
Juodas Mėnulis metų pradžioje tebebus Mergelės ženkle, tad reikės daugiau pastangų siekiant gero rezultato. Moterys bus jautresnės smulkmenoms. Vyrams reiktų ramiau reaguoti, o moterims – nepriekaištauti, kad ne viskas iškart tobulai pavyksta ir ne taip greitai, kaip norisi.

Nepaisydami kliūčių, eidami žingsnis po žingsnio į priekį ir būdami atkaklūs šį mėnesį galite daug pasiekti darbų ir karjeros srityse. Svarbu žinoti, kad kiekvienas laiptelis veda į priekį. Džiaugtis reiktų kiekvienu pasiekimu, kiekvienu laipteliu. 

Juo labiau, kad iš Liūto ženklo iškeliavęs Juodas Mėnulis atvėrė galimybes pastebėti ir įvertinti šalia esančius. O kai mes kitus pastebime, įvertiname – ir mums patiems geriau sekasi. Šias tendencijas sustiprina ir Liūto ženkle esantis Jupiteris. Tad reiktų labiau pasidžiaugti viskuo, kas yra gera. Pradžiuginti šalia esančius. Pagirti ir įvertinti bendradarbius, draugus, namiškius. Ir, be abejo, mūsų atžalas, kurioms labai reikėtų jūsų pagyrimo ir pasidžiaugimo.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Sausio pradžioje lengviau reaguokime į tai, kas ne taip, daugiau pasidžiaukime ir sau rodykime, kas yra mūsų gyvenime gražu. Taipogi galite rasti pelningesnį darbą, ypač jei tai susiję su naujų technologijų sritimi. 

Juolab, kad Vandenio ženklu kelionę pradėjusi Venera suteiks tam daug progų ir galimybių. Iki sausio 12 d. keliaudamas Vandenio ženklu Marsas suteiks progų ieškantiems gyvenimo draugo susipažinti, užmegzti draugystę. Atsiras naujų netikėtų veiklos galimybių, ypač dirbantiems naujų technologijų srityje.

Sausio antrąją dekadą išsikelkite sau konkrečius tikslus ir kryptingai jų siekite.

Po sausio 12 d. į Žuvų ženklą perėjęs Marsas sustiprins jūsų kūrybinius sugebėjimus. Šiuo laikotarpiu raskite laiko pasirūpinti garbaus amžiaus sulaukusiais artimaisiais.

Sausio mėnesį galėtume labai sustiprinti tarpusavio santykius, pradžiuginti savo artimus žmones dėmesiu, pamatyti šviesesnes sau perspektyvas. Labai dažnai mes rimtai žiūrime į darbo projektus. 

Tai atrodo labai svarbu ir tam skiriam daug jėgų ir pastangų. Bet ne ką mažiau svarbus projektas yra mūsų tarpusavio santykiai. Būti dėmesingais vieni kitiems sausį tiesiog būtina.
Atradę savyje kūrybines galias, gyvenimo džiaugsmą ir norą kurti, sausio mėnesį galėsite pasiekti daug karjeros srityje ir padėti tvirtus pagrindus geriems tarpusavio santykiams.

113
Kitas

Avinas