113
Kitas

Avinas

Tiesa, daugumai mūsų teks atsisakyti anksčiau susidarytų planų ir veikti prisitaikius prie naujos realybės – tai gali suteikti nestabilumo jausmą. Tačiau iš naujo teks priprasti prie laisvės, o ne prie eilinių apribojimų. Nors neapsieisime ir be jų. Bet draudimai iš esmės bus susiję su kitų valstybių poveikiu. Galbūt bus priimti nauji įstatymai, ribojantys svetimų subkultūrų įsibrovimą.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Neatmetama ir socialinių sukrėtimų galimybė, jie gali būti ir teigiami, ir neigiami. Didelė tikimybė, kad kai kurie iš jų bus susiję su transportu, religija ir išsilavinimu, atsiras gana griežta ideologinė sistema. Ir tuo pat metu visa tai mums suteiks optimistinį požiūrį į ateitį, nurodys naujas galimybes, paskatins protinį ir asmenybės tobulėjimą.

Ateinantys metai mums atneš ir staigią naujų technologijų plėtrą. Ypač tai bus pastebima pirmąjį pusmetį. Gali atsirasti visiškai fantastiniai projektai, kurie gaus ne tik valstybinį pritarimą, bet ir rimtą finansavimą. Buitiniame lygmenyje galima laukti naujų prietaisų, kurie gerokai palengvins sibaritų, arba paprasčiau tariant – tinginių gyvenimą.

Tikimasi ir sėkmingo ekonomikos atsikūrimo. Neatmetama galimybė, kad sumažės infliacija, ir, atitinkamai, kainos. Be to, pasaulio rinkoje gali atsirasti nauja viešpataujanti valiuta, kuri visiškai kitaip sudėlios prioritetus, o kas nutiks su senaisiais rinkos lyderiais, tai yra, su doleriu ir euru, kol kas neaišku. Vargu ar jie iškart užleis savo pozicijas, bet jiems teks susispausti.

Mūsų laukia ir naujas posūkis sveikatos apsaugos sistemoje. Sveikas gyvenimo būdas, kuris tampa vis aktualesnis, nebebus vien asmeninis kiekvieno reikalas. Gali atsirasti naujų medicinos specialistų, aprėpiančių tas sritis, kurioms anksčiau nebuvo skiriama pakankamai dėmesio. Egzistuoja tikimybė, kad vyriausybiniu lygmeniu bus išleisti bendrovių ir įmonių savininkams adresuoti įsakai dėl darbuotojų sveikatinimo.

Daug kas bus padaryta gamtosaugos ir gamtos išsaugojimo labui. Didelė tikimybė, kad ekologinės katastrofos grėsmė privers žmoniją skubiai ieškoti alternatyvos standartinėms ir įprastoms kuro rūšims bei masiškai pereiti prie kitų energijos šaltinių. Tikimasi ir aktyvaus didžiųjų miestų apželdinimo. Greičiausiai, skubos tvarka vadovybė ir piliečiai imsis atkurti tai, kas buvo naikinama visą pastarąjį dešimtmetį.

Ateinantys 2015–ieji bus mėlynosios medinės Avies metai. Avis labai mėgsta komfortą ir lengvus pinigus. Atitinkamai, ir visų mūsų gyvenimas taps gerokai lengvesnis. Karjeros aukštumos nereikalaus neįmanomos emocinės įtampos, o galimi finansiniai sunkumai vargu ar taps rimta problema, nes dauguma iš mūsų gana greitai ras papildomų pajamų šaltinių.

Be to, metų globėjos dėka gali atsirasti tikras grožio ir meno kultas. Yra vilties, kad atsiras naujos kryptys dailėje, literatūroje, architektūroje arba bent jau bus pakloti jų pamatai, o moterų ir vyrų grožio idealu taps 100 proc. natūrali asmenybė.

Norime priminti, kad „grynais“ ženklo atstovais laikomi žmonės, gimę nuo 1 iki 18 mėnesio dienos, o likusius veikia pirmesnis arba paskesnis ženklas – ir asmenybės charakteristiką, ir prognozę. Į tai reikėtų atsižvelgti.

113
Kitas

Avinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)