Šio ženklo atstovės nemano, jog miegamasis yra vienintelė ir nepakartojama vieta užsiimti meile – jai patinka ir seksas ant galinės automobilio sėdynės, ir ant sofos biure. Joms nepriimtina ilga preliudija. Jeigu šią moterį pagauna geismas, vietoj to, kad degiotų žvakes ar ieškotų romantiškos muzikos, ji tiesiogine to žodžio prasme pervers partnerį ant menčių ir patogiai įsitaisys raitelės pozoje.

Šio zodiako ženklo atstovėms būtinas patikimas mylimasis – stiprus, ištvermingas, galintis ištverti jos agresijos priepuolius ir padėti pasiekti palaimos viršūnę. Jeigu vyras tokios moters lovoje netenkina, ji nedvejodama jį pames ir leistis į jos seksualinius poreikius tenkinančio partnerio paieškas. Tokia moteris negali net įsivaizduoti gyvenimo be kokybiško sekso.

Po Avino ženklu gimusi moteris – meilės žaidimų lyderė, visada besirenkanti tokias mylėjimosi pozas, kur dominuoja dailiosios lyties atstovė. Ji pati nori kontroliuoti procesą, diktuoti tempą ir nustatyti judesių ritmą. Kelyje į palaimos viršūnę šios moterys nepratusios viduje laikyti savo emocijų – jos aimanuoja, dejuoja, šaukia, draskosi... Po nakties su po šiuo zodiako ženklu gimusia moterimi ant vyro kūno praktiškai visada galima rasti tai įrodančių žymių.

Noras dominuoti lovoje po Avino ženklu gimusias moteris priskiria prie pačių seksualiausių zodiako ženklų atstovių. Viena iš tipiškiausių erotinių šių moterų fantazijų – moteris, apsiginklavusi rimbu, verčia vyrą jai atlikti kunilingą.

Kokio vyro jai reikia?

Nuobodus tinginys ar išlepintas mamytės sūnelis po Avino ženklu gimusiai dailiosios lyties atstovei tikrai ne pora. Jai būtinas vyras, turintis tikrą energijos užtaisą ir lyderio savybių.

Po Avino ženklu gimusiai moteriai į porą tinka

„Toks tokį traukia“ – byloja liaudies išmintis. Po Avino ženklu gimusiai moteriai į porą iš tikrųjų idealiausiai tinka būtent Avinas. Be jokių abejonių, kartais jie ne juokais surems ragus, audringų santykių aiškinimosi scenų išvengti nepavyks, tačiau lovoje visus nesutarimus pavyks lengvai išspręsti ir bus galima džiaugtis šeimynine idile.

Kitas puikiai po Avino ženklu gimusiai moteriai į poras tinkantis variantas – Liūtas. Šis romanas bus toks aistringas, toks nenuspėjamas ir nesuvaidintas, jog tarp šių dviejų žmonių lakstančias kibirkštis pastebės net ir aklas. Nepaisant itin audringo susižavėjimo ir protą atimančios aistros, tokią porą iš tikrųjų jungia rimti jausmai – gilūs ir švelnūs. Avino ženklo atstovei gana lengva suvaldyti žvėrių karalių (tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme). Ir, atrodo, kad jam tai patinka.

Perspektyvūs po Avino ženklu gimusios moters ir vyro Šaulio santykiai. Jie labai skirtingi, todėl tokiai porai niekada nebus liūdna –rutina tikrai negresia. Kalbant apie reikalus miegamajame, geresnės poros ir būti negali, jie tiesiog sutverti vienas kitam.

Jeigu kartais ir atsirastų persisotinimo vienas kitu jausmas, situaciją galima labai greitai pataisyti papūtus permainų vėjams.

Po Jaučio ženklu gimęs stipriosios lyties atstovas taip pat tinkama pora tokiai moteriai. Santykius pagadinti gali tik kartus pavydo prieskonis, kurio kartais atsiranda, kai po Avino ženklu gimusi moteris stipriai myli. Svarbu pažymėti, jog Jautis – idealiausias tokios moters partneris leidžiantis į vienos nakties nuotykį.

Po Skorpiono ženklu gimusį vyrą tokia moteris valdys kaip tik panorės. Toks vyrai dažnai jausis mylimiausiu po Avino ženklu gimusios moters žaisliuku, kurį jį vieną akimirką labai saugo ir vertina, o kitą – sviedžia į atokiausią kambario kampą. Nepaisant tokių žaidimų, Skorpionas vis tiek bet kokia kaina šliesis prie jo širdį pavergusios moters. O ji, drąsiai žaisdama su tokio vyro meile, vieną akimirką pasijus nepakeičiama jo gyvenime ir liks su juo iki paskutinio atodūsio.

Po Avino ženklu gimusiai moteriai į porą netinka

Po Svarstyklių ženklu gimę vyrai per daug myli save, todėl paprasčiausiai negali gyventi su tokia moterimi. O tokioms dailiosios lytiems atstovėms visai ne prie širdies tokių vyrų bailumas ir perdėtas kuklumas.

Po Mergelės ženklu gimusiam vyrui santykiuose svarbiausias artumas, bendri ritualai ir jauki rutina. Taigi toks romanas pasmerktas, nes iš po Avinu ženklu gimusios moters tikrai neverta tikėtis nei disciplinos, nei taisyklių laikymosi.

Po Dvynių ženklu gimęs stipriosios lyties atstovas tokių moterų tiesiog paniškai bijo. Nors jis ir manytų, jog po Avino ženklu gimusi moteris ir labai patraukli, jos ryžtas ir atviras jausmų bei emocijų demonstravimas tokį vyrą paprasčiausiai trikdo ir ne juokais baugina.

Vėžiai ir Ožiaragiai impulsyvumu garsėjančioms šioms moterims yra tiesiog per vangūs ir neįdomūs.

Po Žuvų ženklu gimęs vyras nors ir gana energingas, tačiau jo energija nukreipta visai priešinga kryptimi nei norėtų šio ženklo moterys. Todėl šiuo atveju neįmanoma ne tik meilė, bet ir paprasčiausia platoniška draugystė.

Po Vandenio ženklu gimę vyrai kaip ir Avino ženklo moterys dievina flirtą ir neretai peržengia neištikimybės ribą, tačiau net ir susiklosčius iš pirmo žvilgsnio palankioms aplinkybėms, tokius santykius nuolat temdytų neišsipildžiusių lūkesčių, kaltės ir pavydo šešėliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)