Trukdo nusipirkti aptemptą suknelę, nueiti į baseiną, vyrui pasirodyti su seksualiais apatiniais ir sušokti viliotinį. Strijos, celiulitas, nebestangri krūtinė, per didelis pilvas ir milijonas kitų priežasčių neleidžia deramai atsipalaiduoti ir tiesiog... mėgautis gyvenimu.
Jei norite lindėti kiaute ir negyventi, tai ir toliau ieškokite su didinamuoju stiklu trūkumų: ausys nulėpusios, blakstienos trumpos, nagai - kastuvėlio formos, oda - išsausėjus, lūpos siauros...

Niekas taip neskriaudžia moters, kaip pati moteris. Ne paslaptis, kad dauguma moterų kompleksuoja dėl savo išvaizdos. Net jei ir teigia, kad viskas gerai ir tą pasitikėjimą demonstratyviai spinduliuoja, vis tiek tą JŲ pačių matomo ir iškelto TRŪKUMO nepaverčia privalumu. O pasitikėjimas atsiranda, kai nebe kovojate, o susitaikote ir pamilstate save už unikalumą, autentiškumą.

Moteriški kompleksai ypač pradeda lįsti, kai jos nusirengia. O dar mėgsta priešais veidrodį save apžiūrinėti ir vyrui girdint komentuoti: „Krūtys galėtų būti stangresnės.... hm, pečiai nusvirę... nervina tie riebalai ant pilvo. Nesiklausai, ką sakau! Pažiūrėk! Tu nekreipi į mane dėmesio. Aš tau nerūpiu. Tu visai manimi nesidomi. Nebepatinku. Juk taip? Ar aš tau patraukli?".

Žodžiu, vyras taip būna įspraustas į kampą, kad svarstymai, kaip pataikyti atsakyti moteriai teisingai, kad nesukeltum isterijos, prilygsta būsenai, kai pistoletas tau įremtas į smilkinį, o priešas tuoj paspaus gaiduką.

Jei pasakys vyras „Taip, mieloji, tu vis tokia pat patraukli", tai moteris užsipuls: „Ar tu aklas?! Negi nematai, kad aš pasikeičiau?! Priaugau 6 kilogramus, o tu sakai, kad aš patraukli?". O pasakys: „Taip, tu pasikeitei, bet aš tave vis tiek myliu", tai irgi sulauks priekaištų lavinos: „Ką reiškia „vis tiek"? Tu norėtum, kad atrodyčiau kitaip? Tai tu myli iš reikalo, bet iš tikrųjų aš tavęs seksualiai netraukiu?".

Scena namuose garantuota. Todėl kai moteris eina prie veidrodžio ir save apžiūrinėja, tai jau geriau, vyrai, geidulingai ją apžiūrinėkite arba eikite prie reikalo... Taip moteris įgis pasitikėjimo, kad tikrai vyrui yra patraukli tokia, kokia yra.

O moteriai patariame: jei jau žiūrite į savo atvaizdą, matykite tik gėrį ir grožį. Vyras mato moterį kitaip, patikėkite. Visai ne jūsų akimis - netgi geriau būtų, jei į save žiūrėtumėte jus mylinčio vyro akimis. O kai nuolat kalate jam į galvą, kaip pastorėjote, kaip glemba oda, kad nebe tokia stangri krūtinė, tai tikrai vyras vieną dieną patikės, kad vedė vienokią, o gyvena su kitokia - prastesne - moterimi. O jis vertas pačios pačiausios, kaip ir jūs - paties pačiausio.

Naujausi tyrimai, atlikti Didžiojoje Britanijoje, irgi gali paguosti moteris: jums nereikia rūpintis dėl savo išvaizdos, kabinėtis prie detalių. Nes esmė ta, kad vyrai jų visai nepastebi! Jiems visai nebado akių jūsų keli papildomi kilogramai. Kai siautėja aistros hormonai, kai vyras mylisi su moterimi, jam ji atrodo pati gražiausia ir seksualiausia.

Taip pat tyrimai rodo, kad vyrams ne toks svarbus ir krūtinės dydis - tik mes ją sureikšminame. Netgi jei krūtys asimetriškos (tarkim, viena didesnė), sekso metu vyrui tai visai neturi jokios reikšmės.

Aimanuojate dėl išdygusio spuogelio? Šis irgi nereikšmingas. Patikėkite, vyrai turi svarbesnės ir įdomesnės veiklos, nei nužiūrinėti mylimos moters veidą bei kūną ir ieškoti menkiausių trūkumų.

Netgi prakaito kvapas, kurio moterys taip gėdijasi, veikia priešingai - gali jaudinti vyrą, sukelti geismą. Tik ne tas kvapas, kai grįžtate po rytinio pabėgiojimo, o tas, kurį išskiriate susijaudinusi. Tai ženklas, kad jūsų kraujotaka pagreitėjo, kad organizmas užkurtas ir esate nusiteikusi intymiems žaidimams. Tas pats pasakytina ir apie kvapą iš intymių vietų. Jei tai natūralus ovuliacijos metu išsiskiriančių gleivių kvapas, tai vyrą veikia kaip afrodiziakas, kirbina jusles, kaitina kraują.

Tingėjote depiliuoti bikinio zoną keletą dienų? Vyrai to nepastebi...Plaukeliai, kurie mus erzina, jei nedepiliuojame 2-3 dienas, visai netrukdo vyrui, jie nesukelia jam nei šoko, nei pasišlykštėjimo. Vyras net nekreips dėmesio, net nepastebės! Tik jums vienai kojos atrodys šiurkščios ir gaktos sritis kaip ežiukas.

Nors labai norime atrodyti gražios, tačiau sekso metu šukuosena ir makiažas būna beverčiai. Šiuo atveju vyrą panašiai veikia kaip ir keli papildomi jūsų kilogramai - sekso metu vyrui atrodote pati gražiausia ir seksualiausia. Kaip tik natūraliai įraudę skruostai, patinusios nuo bučinių lūpos atrodo geidulingiau nei išdažytas lėlės veidas ir proginė šukuosena su begale smeigtukų.

O jei dar manote, kad jūsų didelis užpakalis, tai vyrams patinka geri, akcentuoti klubai! Parodykite kompiuteryje jam Gwyneth Paltrow ir Jennifer Lopez užpakaliukus ir pažiūrėkite, kuriam teiktų pirmenybę...