Užsienio žiniasklaida primena, kad lazda turi du galus. 2005 metais savo žmonai Jennifer Aniston su gražuole Angelina Jolie neištikimas buvęs Bradas Pittas, rodosi, vėl mina ant to paties grėblio. Užsienio žiniasklaida rašo apie jo antrąją santuoką daužantį neištikimybės skandalą.

Dabar A. Jolie išgyvena tą patį, ką dėl jos teko patirti Jennifer. Gražiausia Holivudo pora skiriasi būtent dėl kalbų apie Brado neištikimybę.

„Ji jau persisotino tokio gyvenimo. Jai jau gana, Angelina nori ramybės“, - tikino artimas Angelinos draugas.

Tiesa, anot žurnalistų, porai šios skyrybos kainuos beveik pusę milijardo dolerių (450 milijonų). O ką jau kalbėti apie šešių vaikų dalybas. Todėl aktoriai skirtis kol kas neskuba. Nors poros šaltiniai tikina, kad jiedu jau kreipėsi į savo advokatus, o Bradas išsikėlė iš namų.

Viename interviu Bradas užtikrino, kad jo svarbiausias tikslas yra užtikrinti gausios šeimos saugumą. Tačiau aktorius draugams pasakojo, kad yra beprotiškai pavargęs nuo bandymų apsaugoti Angeliną nuo jos demonų ir rūpintis ja kaip mažu vaiku.

Kalbama, kad akyse nykstanti žmona tapo nepakenčiama įtarinėjant sutuoktinį dėl jo santykių su kitomis moterimis. Tiksliau, su aktore Marion Cotillard. Pasak kolegų, Bradas su ja tapo itin artimais bičiuliais.
Marion Cotillard

„Bradas jai kaip gaivaus oro gurkšnis“, - pasakojo kartu su jais dirbantys šaltiniai.

Poros draugai apgailestauja, kad Bradas su Angelina vis dar myli vienas kitą, tačiau nebegali kartu gyventi. Skyrybos, rodosi, būtų vienintelė išeitis, kuri nuramintų pavydžiąją A. Jolie. Moteris paniškai bijo, jog kadaise žmoną palikęs jos sutuoktinis dabar dėl kitos gražuolės gali palikti ją pačią. Ir dėl Brado einanti iš proto gražuolė Marion tikrai nepadeda.