Žymus aktorius sudaužė širdis tokioms gražuolėms kaip Kate Moss ir Winona Ryder, o prieš kelerius metus paliko savo vaikų motiną, su kuria gyveno daugiau nei 10 metų, dėl 22 metais jaunesnės aktorės Amber Heard. Maža to, jis po neilgos draugystė vedė, nors moters, kuri jam pagimdė du vaikus, vesti vis delsė.

Tačiau po 15 mėnesių santuokos jaunoji žmona pareikalavo skyrybų. Šis smūgis Johnniui Deppui nebūtų toks skaudus, jei prieš kelias dienas nebūtų mirusi jo motina. Be viso to, Johnniui gresia dar ir prarasti pusę savo turto, nes su Amber jis nebuvo pasirašęs priešvedybinės sutarties.

Sukrėsti naujienų Johnny Deppo gerbėjai pastebėjo, kad be visų šių vargų, aktoriui vedybos su jauna moterimi į gerą neišėjo - stipriai pasikeitė gražaus vyro išvaizda.

Ir jūs galite palyginti, kaip atrodė aktorius likus vos keliems mėnesiams iki tuoktuvių su Amber ir kaip jis atrodo dabar.

PRIEŠ

Johnny Depp

PO

Johnny Depp

Johnnio veidas tapo neatpažįstamai išpurtęs. Spėliojama, kodėl taip atsitiko: ar vedęs jauną žmoną aptingo ir apsileido, ar atvirkščiai norėdamas atrodyti kuo jauniau padaugino botokso?