Wendy Idos pase galbūt ir parašyta, kad jai 64 metai, tačiau gyvenime ši moteris atrodo pritrenkiančiai. Tokia figūra negali pasigirti ir kiekviena 30-metė.

Tiesa, nepaisant to, kokius gerus genus iš savo tėvų Wendy paveldėjo, savo figūrą jai tenka tobulinti sporto salėje. Dabar ji treniruojasi po valandą-dvi per dieną.

Į sporto salę tris anūkus auginanti W. Ida pradėjo vaikščioti 43-ejų, kai išsiskyrė su savo vyru.

„Tuo metu norėjau išvalyti galvą nuo minčių, o sportas buvo puikus pabėgimo būdas. Maniau, kad niekada nesugebėsiu išgyventi po skyrybų. Bet kai pagaliau pradėjau galvoti apie ateitį, supratau, kad turiu kažką keisti savo gyvenime“, - pasakojo Wendy.

Prieš pradėdama sportuoti ji svėrė per 80 kilogramų. Dabar jos svoris yra 56 kilogramai. Žinoma, tokio rezultato W. Ida pasiekė nelengvai.

„Jaučiausi tarsi kopdama į aukštą kalvą. Nepasitikėjau savimi. Maniau, kad sportuoti man yra per vėlu. Mano šeimoje buvo daug didelių žmonių, todėl buvau nusiteikusi ir pati tokia būti. Bet mano treneris matė manyje potencialą“, - prisimena ji.

Fiziniai pokyčiai atėjo ne per naktį. Pirmose savo varžybose Wendy sudalyvavo būdama 57 metų - namo ji grįžo su trimis apdovanojimais. Nuo tada W. Ida jau yra tapusi JAV čempione aštuonis kartus. Jos apdovanojimų sąraše yra ir du Guinnesso rekordai.

Dabar W. Ida padeda palūžusioms moterims atrasti gyvenimo džiaugsmą sporto pagalba. Ši neįtikėtinai atrodanti močiutė tapo įkvėpimu daugeliui moterų, kurios mano esančios per senos sportuoti.

Great hanging out with ISO after the show! See u again soon!

A photo posted by Wendy Ida (@wendyidafitness) on Aug 28, 2015 at 3:13pm PDT

Never give up on getting healthy! Age is not a crutch. #WendyIda #WendyIdaFitness #fitness #Healthy #workout

A photo posted by Wendy Ida (@wendyidafitness) on May 25, 2015 at 10:26am PDT