Pastaruoju metu būsimų mamyčių gretas papildė Kardashianų klano atžalos Robo Kardashiano sužadėtinė Blac Chyna (27 m.). Ši pramogų pasaulio žvaigždė jau turi sūnų, tačiau jo tėvas kitas (reperis Tyga). Blac Chyna iš kitų moterų išsiskiria ypatingais apvalumais, suformuotais, žinoma, plastikos chirurgų. Masyvūs krūtinės ir sėdmenų implantai žvilgsnius traukia it magnetas.

Vida Press nuotr.

Garsenybė (beje dirbanti ir modeliu) savais apvalumais lyg ir patenkinta, tačiau veido injekcijų vis dar neatsisako - juk reikia profilaktiškai... Liūdina tai, kad dabar, kai laukiasi antrojo mažylio, Blac Chyna jau ir taip būdama panašesnė į transformerį, o ne moterį, nė neketina mažinti vizitų kosmetologų kabinetuose. Dar visai neseniai pasidžiaugusi putlesnėmis lūpomis ir iškiliais skruostais, ji ir vėl rengiasi keliems rimtesniems pasigražinimams.

Vida Press nuotr.

Kita būsima mama - TV realybės šou dalyvė Sallie Axl. Ši moteris dėl įvaizdžio ne mažiau pasiutusi nei Blac Chyna, tik jos idealas kitoks. Sallie kūnas nuo iki margintas tatuiruotėmis, pagražintas krūtų implantais, o veidas dosniai koreguotas injekcijomis ir užpildais. Net ir būdama labai labai nėščia ji vis dar dalijasi injekcijų rezultatais po procedūrų. Akivaizdu, kad jauna mama (27m.) savimi yra patenkinta ir turi, ką parodyti. Galima džiaugtis jos pozityvumu bei šypsena - neseniai merginą paliko mylimasis, bet žalojančios procedūros ir perkreiptas grožio supratimas greičiau nusipelno prastų vertinimų.

🌴🌴🌴

A photo posted by @sallielaxl on May 6, 2016 at 12:00pm PDT

Feeling a bit better .. Today's newspaper: Bikini @wolfandwake ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by @sallielaxl on May 6, 2016 at 11:55am PDT

I'm brown !!! Thankyou @zestliverpool 👸👌🙆🏼

A photo posted by @sallielaxl on Apr 29, 2016 at 4:24am PDT

30 weeks 💕

A photo posted by @sallielaxl on Apr 29, 2016 at 10:52am PDT