„Tai stiliaus katastrofa“, - apibendrino K. Middleton apdarus užsienio žiniasklaida.

Ne paslaptis, kad Kate dažnai sugretinama su princese Diana. Šviesios atminties princesė nepralenkiama dėl savo stiliaus ir elegancijos. Užsienio žiniasklaida sulygino Dianos ir Kate stilių Indijoje.
Kate Middleton

Indijoje K. Middleton pasirodė su vietos dizainerio suknele, su kuria hercogienė atrodė senamadiškai.

Ši hipiška apranga ir 8 svarus kainavę hercogienės auskarai, pasak užsienio stilistų, visiškai nedera prie karališkosios šeimos atstovų statuso. Ir visai nesvarbu, kad suknelė atsiėjo beveik 600 svarų. Toks netvarkingas stilius padarė gėdą princo Williamo šeimai.

Užsienio žiniasklaida negailestingai talžė Kate dėl jos pasirinkto 1970-ųjų įvaizdžio, kuris esą nė iš tolo neprilygsta įspūdingam ir elegantiškam princesės Dianos stiliui.

Žinoma, Kate turėjo teisę improvizuoti laisvalaikio tema, nes tądien jos dienotvarkėje buvo susitikimas su kriketo legenda Sachin Tendulkar, pažintis su vietos vaikais. Tačiau su hipės įvaizdžiu ji prašovė pro šalį.

Princesė Diana Indijoje
K. Middleton su princu Williamu apsilankė prie memorialinio paminklo, skirto 2008 metų teroro aukoms atminti. Tačiau stilistų vertinimu, ryškiai raudonas kostiumėlis iš naujausios Alexanderio McQueeno kolekcijos lankytis tokioje vietoje – visiškai netinkamas apdaras.
Kate Middleton Indijoje

Nemažai kritikos sulaukė ir Kate plaukai. „Nežinia, kas nutiko jos plaukų stilistui, bet Kate šukuosena atrodo siaubingai! - plyšavo madų ekspertai. - Atrodo, kad Kate ką tik išlipo iš lovos, užsimetė pirmą pasitaikiusią suknelę, perbraukė juodu pieštuku akis ir išskubėjo nespėjusi net žvilgtelėti į veidrodį. Į Indiją ji turbūt nepasiėmė savo įvaizdžio specialistų.”

Kate Middleton ir princas Williamas Indijoje

Iškilmingame Bollywood Gala renginyje K. Middleton pasirodė su mėlyna savo mėgstamo dizainerio Jenny Packhamo suknele. Tai reabilitavo hercogienės įvaizdį - ji atrodė pritrenkiančiai.

Daugiau Indijoje viešinčios K. Middleton įvaizdžio detalių:

K. Middleton ir princesės Dianos įvaizdis lankantis Indijoje: