Monarchė balandžio mėnesį švęs savo 90-ąjį gimtadienį. Ta proga apie ją kuriamas dokumentinis filmas, todėl pasisakyti turėjo visi karališkosios šeimos nariai.

Paatvirauti, ką galvoja apie monarchę, turėjo ir K. Middleton. Tiesa, kol kas filmo detalės yra slepiamos ir paaiškės tik per premjerą.

Kalbėti prieš kameras ir duoti interviu K. Middleton nėra pratusi. Paskutinis jos išsamus interviu su žurnalistais vyko 2010 metais, kai princas Williamas paskelbė apie sužadėtuves.
Kate Middleton ir karalienė Elizabeth

Tada už Kate daugiau kalbėjo jos mylimasis. Princo išrinktoji kalbesnė buvo atsakinėdama į klausimus apie savo šeimą.

„Mano šeima man buvo labai gera. Padėjo sunkiu metu ir buvo be galo rūpestingi“, – sakė K. Middleton.

Filmo kūrėjai pažada, kad karalienės 90-mečio proga pasirodysiantis dokumentinis filmas atskleis tikruosius karališkosios šeimos narių veidus.

„Tai bus naujas žvilgsnis į monarchų šeimos gyvenimą ir darbą“, - sakė kūrėjas Jo Clinton-Davisas.

Įtempti santykiai tarp karalienės ir hercogienės yra vieša paslaptis. Monarchė dažnai kritikuoja ir peikia anūko žmoną dėl netinkamo elgesio, aprangos, per mažo svorio, plaukų ilgio ar netgi proanūkių auklėjimo.

Todėl K. Middleton tenka atlaikyti stiprų spaudimą. Tačiau, karališkosios šeimos šaltiniai tikina, kad būtent Elizabeth padėjo princui Williamui ir Kate įveikti santuokos krizę.

„Williamo tėtis yra išties šiltas ir nuostabus žmogus, - interviu apie savo dar būsimą uošvį prieš šešerius metus atsiliepė Kate.

Paklausta apie karalienę, ji santūriai nusišypsojo ir teatsakė, kad senelė taip pat ją maloniai priėmė. Nejaukią situaciją suskubo taisyti Williamas, pasakęs, kad K. Middleton priima visa jo šeima.

Williamas taip pat pabrėžė, kad jis darys viską, kad apsaugotų savo mylimąją. Kate prisipažino, kad stengiasi negirdėti piktų kalbų ir susikoncentruoti į savo pareigas bei darbą. „Aš tiesiog stengiuosi būti savimi. Tai yra svarbiausia“, – sakė ji.

Kate Middleton ir karalienė Elizabeth