GUNDANČIOS FORMOS

Toms, kurios turi pilnesnę, tačiau harmoningą figūrą (pavyzdžiui, smėlio laikrodžio), puikiai tiks kūno linkius pabrėžiančios suknelės. Ypač madingas prabangos įspūdį kuriantis aksomo audinys. Tamsaus atspalvio prigludusi suknelė be jokios abejonės atrodys moteriškai ir gundančiai. Rinkitės uždaresnį modelį, tai suteiks paslaptingumo, subtilaus seksualumo. Prie suknelės derinkite aukštakulnę avalynę ir blizgius akcentus.

Suknelės iš asos.com - Ltd

ELEGANCIJA

Jei norisi šio to kuklesnio ir subtilesnio, ieškokite paprasto dizaino elegantiškos suknelės. Toms, kurios norėtų pridengti rankas, tiks kimono kirpimas ar skulptūriško kirpimo suknelės standesnėmis rankovėmis. Pilvuką užmaskuosite dailiai drapiruota suknele arba stačiakampio siluetu.

Suknelės iš asos.com - Ltd

BLIZGESYS

Blizgantis audinys - ryškiausia šio sezono šventinės aprangos tendencija. Galimybių yra daugybė: siuvinėjimas žvyneliais, žibučiais, žėrintys nėriniai, blizgučiai tik ties krūtinės ar kita zona, metalizuoti audiniai, šlapio blizgesio efektas. Jei nusprendėte pasipuošti blizgančia suknele, jos siluetas ir dizainas turėtų būti kuo paprastesnis, o aksesuarai taip pat mažiau rėksmingi. Tiks elegantiški aukštakulniai ir itin madinga dėžutės formos delninukė.

Suknelės iš asos.com - Ltd

Suknelės iš asos.com - Ltd

Suknelės iš asos.com - Ltd

JUODOS SPALVOS VARIACIJOS

Įprasta, kad pilnesnių figūrų moterys yra linkusios rinktis tamsesnius audinius, viena dažniausių spalvų - juoda. Tačiau vakarinis drabužis neturėtų būti nuobodus. Jei planuojate vilkėti juodai, pasidairykite suknelių, dabintų sidabro spalvos akcentais, perregimais nėriniais ar siuvinėjimais. Tokia suknelė atrodys puošniau, tačiau puošybos elementai nepridės papildomų kilogramų, o galbūt net padailins figūros linkius.

Suknelės iš asos.com - Ltd

MAKSI ILGIS

Ilgos suknelės atrodo itin prašmatniai, tai ypatingo vakaro pasirinkimas. Toms, kurios norėtų užmaskuoti plačius klubus, verta rinktis viršutinėje dalyje (ties pečiais, krūtinės zona) dekoruotus apdarus. Atkreipkite dėmesį į iškirptę, figūrą ilgins ir liaunesnio liemens įspūdį kurs V formos iškirptė, taip pat horizontalias linijas kuriančios draperijos. Sezono madingiausios - vakarinės maksi ilgio suknios, dabintos blizgiomis detalėmis, ir bohemiško stiliaus suknelės, menančios hipių laikus.

Suknelės iš asos.com - Ltd