NEĮTIKĖTINAI GABŪS

66 metų Rusijos estrados primadona su savo 39-erių vyru atžaloms skiria ypatingai daug dėmesio. Dvynius tėvai netgi veda į specialų darželį, kuriame moko prancūzų kalbos, todėl vos dviejų metukų sulaukę Alos ir Maksimo vaikai jau kalba dviem kalbom.

Vaikai netgi turi savo nedidelę biblioteką. Pagal Maksimo teoriją, vaiko kalba vystosi greičiau, jei jam ne tik skaitomos knygos, bet ir duodama jas paliesti, paimti į rankas.


Instagram nuotr.

Kaip žiniasklaidai išdavė vieno iš dvynių krikštamotė, vaikai labai imlūs ir gabūs mokslams. „Mergaitė šiek tiek plepesnė už brolį, kuris jau nuo mažų dienų yra labai inteligentiškas. Dvynių tėvai labai protingi ir talentingi, todėl nieko nuostabaus, kad tokie gabūs auga ir jų vaikai“, – pasakojo Hario krikštamotė Mila Stavickaja.

Kalbama, kad M. Galkino IQ yra itin aukštas, todėl jo intelektą, tikėtina, paveldėjo ir vaikai.

MAŽOS TĖVŲ KOPIJOS

Pati A. Pugačiova viename interviu prisipažino, kad auginti vaikus dabar yra jos didžiausias gyvenimo tikslas. Ir 27 metais jaunesnis jos vyras M. Galkinas rūpintis dvyniais labai padeda. Po darbų neužsibūna mieste, visus reikalus stengiasi sutvarkyti kuo greičiau, kad daugiau laiko praleisti su dvyniais. Porai talkina ir kelios nusamdytos auklės.

„Kai pasižiūriu į mūsų mažų nuotraukas, Haris su Liza yra mūsų kopijos. Maža aš ir mažas jis“, – džiaugėsi Ala.


Instagram nuotr.

Rusijos estrados primadona, padėjusi padaryti karjerą ne vienai žvaigždei, visą savo dėmesį sukoncentravusi į šeimą ir mokyklą, kurioje mokys savo paaugusius dvynius. A. Pugačiova tikisi, kad kai jos vaikams sukaks 7-eri, jiems atlikėja jau bus pastačiusi mokyklą. „Ten vaikus mokys ne tik dainuoti ir šokti, bet ir gero elgesio, gyvenimo tiesų. Panašiai, kaip Licėjus. Kol kas ši mano idėja neatneša pelno, bet vieną dieną tai bus puikus verslas“, – neabejoja ji.

SULAUKĖ PASMERKIMO

Liza ir Haris gimė 2013 metų rugsėjį. Į septintą dešimtį įkopusi A. Pugačiova prieš daug metų buvo užsišaldžiusi savo kiaušialąstę. Todėl vėl nubudus motinystės instinktui, ji su vyru nusprendė susilaukti vaikų. Kūdikius išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina. Tačiau nepaisant to, kad pati savo įsčiose nenešiojo dvynukų, motinystės instinktų vedina Ala po kelių dešimtmečių pagaliau metė rūkyti.

Viename interviu A. Pugačiova prisipažino, kad jos organizmas dar nėra senas ir ji pati galėjo pagimdyti vaikus. Tačiau gydytojai jai tai kategoriškai uždraudė. „Ką man beliko daryti? Laukti, kad mano jaunam vyrui vaikus pagimdytų kita?“, – svarstė atlikėja.

Sprendimą nusisamdyti surogatinę motiną pasmerkė daugelis žmonių. Tam nepritarė netgi Stačiatikių bažnyčia. Tačiau Ala ir Maksimas stengiasi neprisiminti to sunkaus periodo, kai vaikų gimimo džiaugsmus užgožė skandalai dėl surogatinės motinystės.

Любимая сестра @orbakaite_k — вчера на дне рождения Аллы-Виктории.

A photo posted by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Dec 7, 2015 at 4:28am PST

Еще фото со дня рождения Аллы-Виктории. 🎉🎉🎉🎈🎈🎈

A photo posted by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Dec 7, 2015 at 6:44am PST

Алла и Лиза❤️❤️ На дне рождения Аллы - Виктории. #аллапугачева #allapugacheva

A photo posted by АЛЛА ПУГАЧЁВА PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Dec 6, 2015 at 8:13am PST

С днем рождения, Гарри Максимович и Елизавета Максимовна! 💞 #2

A photo posted by АЛЛА ПУГАЧЁВА PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Sep 17, 2015 at 10:41pm PDT

Елизавета Максимовна.

A photo posted by АЛЛА ПУГАЧЁВА PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jul 1, 2015 at 1:46am PDT