„Mielos damos, džiaugiuosi sveikindamasi su jumis savo tinklaraštyje! Pastaruoju metu man labai atsibodo nesibaigiančios svetainės internete, kuriose rašoma, kad sulieknėti man padėjo aktyvinta anglis, avižų dieta, agurkų dieta ir panašiai... Netikėkite! Visa tai nesąmonė! Niekada nevalgiau jokios aktyvintos anglies! Apskritai, jei jau tauta reikalauja, nusprendžiau išsklaidyti šiuos mitus ir papasakoti jums, mano brangieji, apie tai, kaip aš iš tiesų sulieknėjau. Įsitaisykite patogiau ir skirkite man 5 minutes savo brangaus laiko, kad sužinotumėte mano pokyčio paslaptį. Pradedame!
Alla Pugačiova
Ne paslaptis, kad gyvenime patiriame įvairiausių stresų. Mano amžiaus moterims, gyvenančioms tokiu sparčiu ritmu, neretai sunku išlaikyti optimalų svorį. Ir aš neišvengiau šios problemos. Nuolatiniai stresai, įtampos ir užkandžiavimai atsispindėjo mano figūroje. Kiek pamenu, nuo 40-ies metų mano svoris visada siekė 75 kilogramus, ir aš visada svajojau atsikratyti bent 5 kg. Laikydavausi populiariausių dietų, tokių kaip Kremliaus, Diukano, Protasovo ir net badavau. Rezultatus pajusdavau, bet vos tik dieta baigdavosi, numesti kilogramai ne šiaip sugrįždavo, bet dar ir „draugų“ atsivesdavo – porą atliekamų kilogramų. Žodžiu, visos mano pastangos baigėsi tuo, kad svėriau nebe 75, o 78 kg. Ir svoris vis augo. Aš nusprendžiau: reikia skubiai lieknėti. Atsisakiau riebaus, kepto maisto, vakarais stengdavausi nepersivalgyti. Pradėjau bėgioti rytais, o vakarais sportavau sporto klube. Bet atliekami kilogramai vis netirpo, netgi atvirkščiai – svoris vis augo. Po mėnesio aš svėriau 84 kg.
Alla Pugačiova

Pradėjau laikytis vienos griežtis dietos, po to antros, trečios. Pamiršau, koks mėsos, duonos, bulvių, saldumynų skonis. Valgiau tik vaisius ir daržoves, užgerdama paprastu arba mineraliniu vandeniu. Išbandžiau visas brangiausias lieknėjimui skirtas arbatas – viskas veltui. Svoris nekrito žemiau 84-86 kg ribos!

Taip nutiko, kad pernai labai save apleidau – vis dėlto metai jau ne tie. Ir prasidėjo įvairios sveikatos problemos... Gydytojas uždraudė bet kokias dietas ir apribojo fizinį krūvį. Nežinojau, ką daryti, kaip sulieknėti, kai tiek draudimų. Buvau puolusi į neviltį!
Ala Pugačiova 2012 m.
Ėmiau ieškoti bent kažkokių lieknėjimo būdų, kuriuos galima taikyti su mano sveikata. Apklausinėjau visus pažįstamus, kreipiausi pagalbos į gydytojus, bet rezultatų nebuvo. Jaučiausi siaubingai, toks gyvenimas neigiamai veikė mano psichiką, man prasidėjo nerviniai priepuoliai, isterijos, jau norėjau atšaukti visus koncertus. Kai jau buvau priėjusi ribą, mano gyvenime įvyko stebuklas. Internete perskaičiau neįtikėtiną istoriją moters, kuriai pavyko atsikratyti 57 kg su kažkokio purškiklio pagalba.
Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas

Esą tas lieknėjimo purškiklis degina riebalų sankaupas. Žinoma, jį bandyti buvo rizikinga, bet aš ryžausi šiai rizikai.

Nepasakyčiau, kad smarkiai pakeičiau racioną – tiesiog stengiausi vengti įvairių nesveikų užkandžių, ėmiau dažniau valgyti šviežias daržoves. Ir tik 15 min. prieš kiekvieną dienos valgį (pusryčius, pietus, vakarienę) 2-3 kartus pasipurkšdavau burną purškikliu – ir viskas! Apetitas pastebimai sumažėja – būdavo, kad nesuvalgydavau net pusės patiektos porcijos. Ir po valgio - 1-2 papurškimai.“

Apskritai po tokios metodikos aš atjaunėjau, išgražėjau ir daug geriau jaučiuosi. Po mėnesio pati savęs neatpažinau. O ir ką jums čia pasakoju – jūs tikriausiai ir patys televizoriaus ekrane matėte, kaip aš pasikeičiau.
Alla Pugačiova dabar

Galiausiai noriu jums pasakyti, mano draugai, kad nereikia atidėlioti lieknėjimo rytojui, nes tas rytojus taip niekad ir neateina, o svoris vis auga ir auga. Labai tikiuosi, kad ir jums viskas pavyks!”