Kakta

Jei spuogai kaupiasi kaktos srityje, jūs galite skųstis prastu virškinimu dėl toksinų ir vandens trūkumo.

Sprendimas – gerti daug vandens. Skysčiai turėtų padėti greičiau pasišalinti toksinams iš organizmo.

Gerkite vandenį. Toksinus taip pat neutralizuoja žalia arbata. Venkite gazuotų gėrimų, kofeino.

T-zona

T-zona ir jos centre esanti nosis yra susijusi su kepenų veikla. Todėl mėgstančių piktnaudžiauti alkoholiu nosis dažnai būna raudona.

Spuogai T-zonos srityje gali reikšti kepenų funkcijos sutrikimą.

Aplink akis

Šios srities oda rodo jūsų inkstų būklę. Patamsėję paakiai taip pat gali reikšti, kad inkstų funkcija yra sutikusi, jūsų organizmas dehidratuotas.

Viršutinė skruostų dalis

Skruostų viršutinė dalis yra susijusi su plaučiais. Spuogai gali užpulti dėl užteršto oro, rūkymo.

Taip pat ir išorinių veiksnių. Pavyzdžiui, spuogai gali iškilti dėl bakterijų nuo mobiliojo telefono ar nešvarių lovos užvalkalų.

Apatinė skruostų dalis

Jei jus kamuoja spuogai apatinėje skruotų dalyje, jūs turbūt prastai rūpinatės dantų higiena.

Visos problemos burnoje, ypač dantenų bėdos, bus matomos ant skruostų. Reguliariai valant dantis šepetėliu, o tarpdančius – siūlu, išvengsite ne tik karieso, bet spuogų ant skruostų.

Nosis

Nosis taip pat susijusi su širdimi. Patinimas ar paburkusi nosis gali byloti apie aukštą kraujospūdį. Norėdami išspręsti šią problemą, reikia keisti savo gyvenimo būdą ir mitybą. Venkite energetinių gėrimų, sumažinkite druskos suvartojimą, valgykite daugiau vaisių ir daržovių. Tai skatina širdies veiklą ir mažina kraujo spaudimą.

Ausys

Ausys yra reta vieta, kur auga spuogai. Tačiau jei šioje srityje iškilo nepageidaujamas spuogas, tai taip pat gali būti susiję su sutrikusia inkstų veikla ir dehidratacija. Įsitikinkite, kad geriate daug vandens.

Smakras

Spuogai ant smakro susijęs su plonosios žarnos sutrikimais. Nepageidaujamus spuogelius galite lengvai išnaikinti dietos pagalba. Venkite pieno produktų ir riebių patiekalų. Rinkitės daugiau vaisių ir daržovių.
Dove Derma Spa Goodness kūno losjonas
Jei norite turėti švytinčią, glotnią ir aksomo švelnumo odą, dalyvaukite mūsų konkurse ir laimėkite „Dove“ dovaną – kūno losjoną „Derma Spa Goodness“ ir tos pačios naujausios kūno priežiūros linijos rankų kremą, kurie suteiks jūsų odai itin gilų drėkinimą bei maitinimą. Tai žvarbų rudenį yra itin svarbus stangriai ir elastingai odai. Dovanos vertė – 12,48 eurai.
Dove Derma Spa Goodness rankų kremas

Iki spalio 20 dienos „5 braškės“ FACEBOOK socialiniame tinkle prie šio straipsnio nuorodos komentaruose rašykite žodelį NORIU.

LAIMĖTOJA TAPO: Žaneta Buivydaitė Raguckienė. Sveikiname!