Na, o kaip jos atrodo kasdienybėje? Ar jų įvaizdis išlieka toks pat idealus? Deja, daugelis garsių užsienio garsenybių, sutiktų gatvėje, atrodo lyg paprastos moterys, ką tik išsiritusios iš lovos. Paparacų užfiksuotuose kadruose jos būna be priklijuotų atributų (plaukų, nagų, blakstienų), su sportiškais drabužiais ir visai be jokio makiažo. Sunku patikėti, bet daugumą net sunku atpažinti.

Šios „transformacijos“ įrodo, kad moters įvaizdis gali būti labai apgaulingas ir klaidinantis. Čia puikiai tinka ir neseniai spaudoje nuskambėję pavyzdys, kai Alžyre gyvenantis vyrukas, po vestuvių ryte pabudęs prie savo nuotakos net išgriuvo iš lovos, nes nesuprato, kas per baidyklė šalia jo vartosi. Į isteriją puolęs vaikinas „svetimą“ moterį puolė vyti iš miegamojo, kol jai prabilus suprato: tai jo jaunamartė. Jaunikis pasijuto smarkiai apgautas, mat iki vestuvių jo mylimoji visada būdavo su storu makiažo sluoksniu. Išvydęs tikrąjį jos veidą, vyras pasijuto apgautas ir išnaudotas. Sunku patikėti, bet tą pačią dieną jis pareikalavo skyrybų ir padavė ieškinį dėl moralinės žalos kompensavimo.

Ši komiška situacija verčia pagalvoti ir apie tai, ar garsenybių antrosios pusės nenustemba, išvydusios jas kasdienybėje? Nes mes, pamatę jas gatvėje, tikriausiai jų net neatpažintume...

Pamela Anderson

Nuotr. Vida Press

Demi Moore

Nuotr. Vida Press

Britney Spears

Nuotr. Vida Press

Uma Thurman

Nuotr. Vida Press

Emilia Clarke

Nuotr. Vida Press

Jennifer Lopez

Nuotr. Vida Press

Heidi Klum

Nuot. Vida Press