Ji savo nardymo atvirame vandenyje kvalifikaciją pakėlė Miustike. Dabar Catherine Middleton gali nerti net į 98 pėdų (apie 30 metrų) gylį ir daryti tai kartu su sutuoktiniu princu Williamu, kuris taip pat yra pažengęs nardytojas.

Kembridžo hercogas ir hercogienė praėjusią savaitę nuvyko į Portsmutą padrąsinti sero Beno Ainslie ir jo komandos Amerikos taurės varžybose, tačiau stiprus lietus ir vėjas sugriovė planus ir privertė organizatorius atšaukti buriavimą vos jiems atvykus.

Catherine ir Williamas, kurie ne vieną kartą demonstravo savo meilę buriavimui, klaidingai galėjo būti palaikyti įgulos nariais, mat jiedu vilkėjo sintetinės vilnos džemperius, tokius pačius kaip ir B. Ainslie komanda. Iš kitų juos skyrė tik ant nugaros užrašyti titulai: ant Catherine nugaros buvo parašyta „Kembridžo hercogienė“, o ant Williamo – „Kembridžo hercogas“.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Pasaulis sužavėtas kaip visuomet elegantišku Catherine Middleton stiliumi. Kokia bebūtų proga, oras ar renginys, Kembridžo hercogienė niekada nepaliauja kerėti mūsų savo nereikalaujančiu pastangų žavesiu.

Kai 2011 metų balandį Catherine Middleton tekėjo už princo Williamo, ji į Vestminsterio abatiją įėjo vilkėdama Sarah Burton kurtą „Alexander McQueen“ mados namų suknelę, kuri neabejotinai įeis į mados istoriją. Kate Middleton suknelė su subtilių nėrinių rankovėmis pabrėžė Kembridžo hercogienės dailią figūrą. Praėjus ketveriems metams Kate Middleton neabejotinai galima pavadinti nacionaline mados ikona.

Nuotr. Vida Press

Jos stilius – kuklus ir gražus. Ar ji būtų karališkuose renginiuose, ar su vyru dalyvautų sporto varžybose, Kate Middleton visada vilki tinkamus drabužius, kurie atitinka jos stilių. Kate Middleton visomis progomis demonstruoja savo gebėjimą vilktis gražiai, tačiau tuo pat metu ir praktiškai. Kembridžo hercogienė buvo įamžinta žaidžianti stalo tenisą „Hobbs“ suknele, kriketą – avėdama aukštakulnius, o žolės riedulį – ilgaauliais batais iki kelių.

Kate Middleton puikus skonis akivaizdus kiekviename jos pasirinktame aprangos ansamblyje. Kembridžo hercogienė gali dalyvauti aukščiausio lygio renginiuose, tačiau jos stilius išlieka santūrus ir pasiekiamas, mat ji pirmenybę teikia masinės prekybos tinklams, tokiems kaip „L.K. Bennett“, „Reiss“, „Zara“ ir „Whistles“. Kate Middleton drabužius ir avalynę dažnai panaudoja pakartotinai, prie naujos suknelės priderindama pamėgtus batelius su platforma ar išsitraukia iš spintos jau dėvėtą rūbą ir priderina jį prie kažko naujo.

Nuotr. Vida Press

Turint omenyje įtemptą karališkų renginių, šeimos įsipareigojimų ir apsilankymų įvairiuose labdaros renginiuose grafiką, Kate Middleton garderobas yra universalus, madingas ir nuolat papildomas. Kembridžo hercogienė moka atrodyti didingai Karalienės jubiliejuje ir vilkėdama džinsus bei sportinius marškinėlius prižiūrėt princą George'ą, kol Williamas žaidžia polo.