Su greitai 30 metų sulauksiančiu meno kūrinių kolekcininku ir galerijų savininku Vito Schnabeliu Heidi aistrą demonstruoja kiekviename žingsnyje. Paparacai jau ne pirmą kartą trina rankas, porelę išvydę paplūdimyje. Jie žaidžia bangose, glamonėjasi paplūdimyje, apiberia vienas kitą bučiniais... Aišku, tokios karštos nuotraukos akimirksniu apskrieja visą pasaulį.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Italijos saloje Tavolara porelė visai neseniai atrodė lyg išgyvenantys pirmąją meilę. Supermodelis Heidi Klum dar kartą visus pribloškė įspūdinga savo figūra. Panašu, kad ji sustabdė laiką ir  mėgaujasi amžina jaunyste. Aišku, jos mylimasis taip pat labai išvaizdus: raumeningas, įdegęs, sportiškas. 

Nuotr. Vida Press

Tikriausiai visi puikiai žino, kad garsioji manekenė aistras išgyvena jau ne pirmąjį kartą, juk buvo ištekėjusi jau du kartus ir turi net keturis vaikus! Su dainininku Sealu ji susipažino, kai laukėsi dukrelės nuo „Formulės 1" komandos vadovo Flavio Briatore. O su Sealu ji susilaukė dar trijų vaikų: sūnų Johano ir Henry bei mažylės Lou. Laiminga moteris, visada išsišiepęs vyras, darni šeima... Ko daugiau norėti? Deja, porelė išsiskyrė 2012 metais. Tuomet visi buvo šokiruoti, kad idealia laikyta šeima pasuko skirtingais keliais.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Žiniasklaidoje pranešama, kad Heidi ir Vito santykiai yra tiesiog idealūs. Jie kartu lankosi renginiuose, leidžia laiką su kitomis garsenybėmis, keliauja, būna su moters vaikais. Pora visai nesijaudina dėl to, kad juos skiria 13 metų. Nors būtent dėl to labai dažnai išgirsta kritiškų nuomonių apie jų santykių perspektyvą. Aišku, tik laikas parodys, ar Heidi Klum pagaliau sutiko savęs vertą vyrą.

Nuotr. Vida Press