„Tai pirmas mano interviu, pirmą kartą viešai prabylu, – sakė Niujorke gyvenanti aktorė, dainininkė žurnalui „Harper Bazzar“, – esu pasirengusi papasakoti savo gyvenimo istoriją.“

Ji – vyriausia princo Alberto II duktė, kurios jis susilaukė po neilgų santykių su Tamara Rotolo iš Kalifornijos. Jazmin motina per teismą pasiekė, kad tėvas ją pripažintų.

Jazmin taip pat Holivudo ikonos Grace Kelly anūkė. G. Kelly buvo ištekėjusi už princo Raniero.

Jazmin, karališka išvaizda panaši į senelę, neturėjo galimybės augti šalia senelės, bet ji sako jautusi stiprų ryšį su ja, kai žiūrėjo 1952 m. miuziklą „High Society“, kuriame G. Kelly vaidino su Bingu Crosby ir Franku Sinatra.

„Pirmą kartą supratau, kad tarp mūsų yra ryšys. Mano aistra – vaidyba, dainavimas ir šokiai, – sakė Jazmin. – Visa tai įžvelgiau joje tame filme. Man net oda pašiurpo.“

Šiuo metu Jazmin gyvena Niujorke. Ji baigė Fordhamo universitetą, dabar siekia dainininkės ir aktorės karjeros.

Nuotraukas iš BAZAAR fotosesijos pamatysite ČIA, ČIA ir ČIA.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Jazmin mokėsi operinio dainavimo, dainavo draugų grupėje koledže, pernai vasarį pradėjo solo karjerą Manhatano „Duplex“ teatre, atlieka kabareto stiliaus dainas.

Ji dažnai lankosi Monako princo rūmuose – tvirtovėje su 235 kambariais Prancūzijos Rivjeroje.

Fotografas Michaelas Avedonas, kurio velionis senelis fotografavo Grace Kelly, fotografavo čia Jazmin žurnalui „Harper‘s“. Fotosesijai ji pasipuošė 5 700 dolerių Veros Wang vestuvine suknele, taip pat Michaelio Korso suknele (3 795 dolerių), Ralpho Laureno balta nėrinių suknele (12 000 dolerių).

Jazmin sako Monake ji žiūri lenktynes „Monaco Grand Prix“ ir leidžia laiką su vienerių metų amžiaus dvyniais Gabriella ir Jacquesu, princo Alberto ir princesės Charlene vaikais.

Ji teigia nekantriai laukianti, kol galės suvaidinti vyresniosios sesers vaidmenį jų gyvenime, ir pabrėžia, kad jie puikiai išauklėti.

Jazmin motina Tamara susipažino su princu Albertu 1991 m. atostogaudama Prancūzijos Rivjeroje. Albertas pamatė dailią buvusią padavėją su draugėmis teniso turnyre ir pakvietė ją į vakarėlį.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Kaip rašė „People“, pora palaikė ryšį, kai ji išvyko į Ameriką ir sužinojo esanti nėščia. Kai ji pagimdė, princas nutraukė su ja ryšį.

Kai 1993 m. princas lankėsi Vajomingo valstijoje, Kodyje, T. Rotolo pasirodė jam su 17 m. dukterimi. Princas Albertas pripažino tėvystę, kai Jazmin buvo 14 m., bet sakė norėjęs išlaikyti paslaptyje jos tapatybę, kol ji taps pilnametė.

Jazmin gimė Palm Springse, užaugo Palm Desert ir Orange apygardoje.

Ji puikiai mokėsi katalikiškoje mokykloje, žaidė mokyklos krepšinio komandoje, kaip ir senelė, anksti pajuto susidomėjimą scena, dainavo mokyklos chore. Pirmą kartą ji apsilankė Monake ir susitiko su tėvu būdama 11 metų. „Tą akimirką norėjau pajusti ryšį su tėvu, pažinti jį ir kad jis mane pažintų, – sakė Jazmin. – Augant man jo trūko. Nuostabu, kad tai pagaliau įvyko (susitikimas), nuo tada mūsų santykiai nuostabūs.“

Jazmin bendrauja ir su nesantuokiniu princo Alberto sūnumi Alexandre Coste Grimaldi, kuriam dabar 11 m. Jį pagimdė stiuardesė Nicole Coste po šešerių metų bendravimo su princu Albertu.
Princas pripažino tėvystę tik po DNR tyrimo.

Jazmin draugauja ir su 21 m. pussesere Pauline Ducret, kuri yra princesės Stephanie duktė.

Niujorke Jazmin teigimu, merginos pramogauja, eina į išpardavimus.

Rudenį mergina planuoja džiazo koncertą, taip pat ketina mokytis politikos mokslų, kad suderintų susidomėjimą menu ir humanitariniais mokslais.

Jazmin būdama vos 14-os įsteigė „Jazmin Fund“, kuris tiekia mokslo reikmenis ir medicininę pagalbą į Fidžio kaimus.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press