Pippa Middleton tai padarė dar kartą: ji atrodė elegantiškai, ji atrodė stilingai, ji atrodė... kaip jos sesuo. Į princesės Charlottes krikšto šventę Pippa Middleton atvyko apsirengusi nuo galvos iki kojų lygiai taip pat kaip ir jos sesuo. Galima spėlioti: tai visiškai nekaltas sutapimas, o gal bandymas kopijuoti visame pasaulyje taip dievinamą seserį? 

Nuotr. Vida Press

Krikštynose dalyvavo karalienė ir jos vyras princas Philipas, Williamo tėvas princas Charlesas ir jo žmona Camilla, taip pat Kate tėvai  Carole ir Michaelas Middletonai. Vos dviejų mėnesių mergaitė nuo šiol turi penkis krikšto tėvus: Kate draugės, Williamo draugas, pusbrolis, pusseserė. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Susirinkusių smalsuolių ir paparacų akis džiugino karališkosios šeimos aprangos perliukai. Daugelis pasirinko baltos ar pastelinių atspalvių, klasikinio stiliaus kostiumėlius ir sukneles. Aišku, labai daug dėmesio sulaukė princas George'as, mamos papuoštas vintažinio stiliaus drabužėliais, kuriuos kažkada dėvėjo ir jo tėtis princas Williamas.

Ne mažiau dėmesio (ir vėlesnių komentarų spaudoje) teko Kembridžo hercogienės sesei Pippai Middleton. Remiantis karališkosios šeimos aprangos etiketu, jai visai nederėjo vilkėti tokios panašios į Kates aprangos. Juk seserys galėjo tiesiog pasitarti, ką vilkės iškilmių metu. Aprangos ekspertai teigia, kad ši Pippos klaida turėtų labai suerzinti Katę Middleton, mat atrodo, kaip bandymas pranokti ar užgožti sesę. O juk šventė buvo skirta būtent Katei ir jos šeimai. Šiuo atveju, Pippa buvo tik viena iš kviestinių svečių. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press