Pora, kuri susituokė 2005 metais, savo turtą ilgai dalintųsi, mat turi dukras Violet (9 metai), Seraphiną (6 metų) bei sūnų Samuelį (3 metai) ir maždaug 150 milijonų dolerių. Žiniasklaidoje pranešama, kad būtent 10 metų santuokos proga gražioji Jennifer Garner paliko Beną Afflecką (skyrybų prašymus pora pateikė prabėgus vos vienai dienai po santuokos metinių). Teigiama, kad jai atsibodo nuolat taikstytis su jo atsainiu požiūriu į šeimoje iškylančias problemas.

Bendrame pareiškime pora teigia: Po ilgų svarstymų ir bandymų gerinti situaciją, mes nusprendėme nutraukti santuoką. Kelio atgal nebėra. Mes einame į priekį su meile ir draugystę vienas kitam bei įsipareigojimu vienodai rūpintis savo vaikais. Taip pat tikimės, kad žiniasklaida, suprasdama šią sunkią situaciją, mūsų vaikus paliks ramybėje. Šis mūsų pasisakymas – vienintelis viešas interviu apie tokį privatų mūsų gyvenimo etapą. Ačiū už supratimą!

Pora turtą planuoja dalintis į dvi lygias dalis, mat kartu viską ir uždirbo. Jennifer Garner ir Benas Affleckas turės išsidalinti ne tik pinigus, bet ir įvairius nekilnojamojo turto objektus. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press