Iggy Azalea

Los Andželo „Lakers“ krepšininkas Nickas Youngas ir Iggy Azalea susižadėjo, o atlikėja gavo dovanų žiedą su didžiuliu brangakmeniu. Kaip rašo „People“, 10,43 karato aukso žiedo su 8,15 karato geltonuoju deimantu dizainą sukūrė pats N. Youngas su juvelyru Jasonu Arashebenu. Žiedo kaina – 500 000 dolerių.

Nuotr. Vida Press

Nicki Minaj

Patikslinimas: tai ne sužadėtuvių žiedas. Įspūdingas papuošalas – eilinė jos vaikino Meeko Millo dovana. Sunku net įsivaizduoti, koks būtų sužadėtuvių žiedas.

Nors iš pradžių (po žinutės tinklalapyje „Twitter“) manyta, kad platinos žiedas su širdutės formos geltonuoju deimantu ir baltais deimančiukais – 500 000 dolerių vertės sužadėtuvių dovana.

Nuotr. Vida Press

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston pagaliau išsirinko sužadėtinį ir gavo nuo jo nuostabų sužadėtuvių žiedą. Piršdamasis Justinas Therouxas įteikė jai milijono dolerių vertės žiedą su 10 karatų deimantu. Šaunuolis.

Nuotr. Vida Press

Katie Holmes

Kai buvo susižadėjusi su aktoriumi Tomu Cruise‘u, ji mūvėjo sužadėtuvių žiedą su 5 karatų deimantu, kuris kainavo 1,5 mln. dolerių.

Nuotr. Vida Press

Ciara

Kai ji buvo susižadėjusi su reperiu, nešiojo sužadėtuvių žiedą su 15 karatų deimantu. Kokia jo kaina? 1,5 mln. dolerių. Tik tiek...

Nuotr. Vida Press

Aktorė rašo tinklaraštį „kas vertingo kiekviename lygyje“, tačiau iš tiesų vertingą daiktą atome ant jos piršto – 2,5 mln. dolerių vertės sužadėtuvių žiedą.

Nuotr. Vida Press

Mariah Carey

Mariah Carey ir Nickas Cannonas gal ir išsiskyrė, bet negali sakyti, kad savo laiku jis nepasistengė, pirkdamas sužadėtuvių žiedą – 2,5 mln. dolerių vertės, su 10 karatų deimantu.

Nuotr. Vida Press

Vanessa Bryant

Jos sužadėtuvių žiedas su 8 karatų deimantų kainavo net 4 mln. dolerių. Taip taip, perskaitėte teisingai – 4 mln. dolerių.

Nuotr. Vida Press

Jennifer Lopez

Santykiai iširo, žiedas liko. O žiedo vertė – 4,1 mln. dolerių

Nuotr. Vida Press

Beyoncé

Kai esi žvaigždžių žvaigždė, turi mūvėti atitinkamą žiedą. Taigi Jay Z pasistengė – nupirko sužadėtinei žiedą su 18 karatų deimantu už 5 mln. dolerių.

Nuotr. Vida Press

Kim Kardashian

15 karatų deimantas tikriausiai matosi iš Veneros. Kalbama, kad žiedas kainavo 8 mln. dolerių. Taip, būtent tokią sumą ji mūvi ant piršto.

Nuotr. Vida Press

Elizabeth Taylor niekas nepralenkė, kalbant apie sužadėtuvių žiedus. Kai buvo susižadėjusi su Richardu Burtonu, ji mūvėjo žiedą su 33,19 karato deimantu. O jis kainavo... 8,8 mln. dolerių.

Nuotr. Vida Press