Kaip jai tai pavyksta? Sakoma, kad ne per vieną naktį Kate Middleton ir paprastos mergaitės tapo galantiška ir elegantiška dama. Praeityje būta ir stiliaus klystkelių bei įvairiausių grožio eksperimentų. Akivaizdu viena, šiandien Kembridžo hercogienė atitinka visus karališkųjų rūmų reikalavimus ir yra liaudies šlovinama už tai, kaip atrodo ir elgiasi.

Elegantiški, sveiki plaukai

Kembridžo hercogienė labai dažnai giriama dėl ilgų, labai sveikų (visada blizga, itin stori) plaukų. Tai tapo tarsi jos prekiniu ženklu. Taip pat komplimentų negailima ir jos šukuosenoms: nuo seksualių garbanų iki kuklių, elegantiškų kuodukų. Net ir po gimdymo (sakoma, kad tuo metu moterų plaukai atrodo itin silpni, pavargę) Kate atrodė nepriekaištingai. 

Nuotr. Vida Press

Šeimai artimas šaltinis dailymail.uk internetiniam portalui atskleidė keletą hercogienės kasdienių plaukų priežiūros paslapčių. Pasirodo, kasdien Kate Middleton naudoja ne tik plaukų formavimo priemones (garbanodama plaukus), tačiau niekada nepamiršta ir aliejų, skirtų plaukų žvilgesiui puoselėti. Aliejų kaukėmis ji savo garbanas lepina ir naktimis.

Dar viena taisyklė, kurios visada laikosi princo Williamo žmona, – vėjuotomis ir lietingomis dienomis stengiasi plaukus surišti į ponio uodegėlę, kuodą ir pan. 

Nuotr. Vida Press

Nors ne kartą Kate Middleton sulaukė kritikos dėl to, kad laiku nenudažo žilų plaukų, moteris laikosi griežtos taktikos  plaukus dažyti kas kelis mėnesius. Ji nenori savo garbanų alinti procedūromis, kurios juos sausina. Pasak jos, natūralūs žili plaukai visai jai nedaro gėdos, juk jokia paslaptis, kad daugelis moterų pradeda gana anksti žilti. Šis paprastumas ir racionalus požiūris į grožio procedūras Catherinei suteikia dar daugiau žavesio. 

Nuotr. Vida Press

Tobuli antakiai

Kembridžo hercogienė ne kartą yra užsiminusi, kad vešlūs, tankūs jos antakiai  motinos gamtos dovana. Aišku, ji nuolatos rūpinasi jų korekcija. Nors moteris pati puikiai atlieka daugelį grožio procedūrų, tačiau antakių forma leidžia pasirūpinti šios srities profesionalams. Taip pat ji griežtai atsisako itin plonų antakių išpešiojimo, mat mano, kad tai viena didžiausių stiliaus katastrofų. 

Nuotr. Vida Press

Kruopšti odos priežiūra

Kate Middleton tiki, kad veido priežiūra ir puoselėjimas turėtų būti svarbiausia kiekvienos moters grožio procedūra. Hercogienė kasdien naudoja labai kokybiškus veido kremus, pienelius ir šveitiklius. Nors ji, paklausta, kaip išsaugo tobulos odos efektą, visada atsako, kad yra dėkinga mamai Carolei Middleton, tačiau pripažįsta, jog reguliariai lankosi pas kosmetologus. Profesionalai jai parenka veido priežiūros priemones. 

Nuotr. Vida Press

Stiliaus pojūtis, kurio daugelis pavydi

Pirmiausia ši karališkoji dama žavi tuo, kad laužo ne vieną stiliaus taisyklę. Nors visada atrodo stilingai ir elegantiškai, ji nevengia detalių, kurių kitos princesės bijo lyg didžiausio baubo. Stiliaus patarimuose dažnai galima aptikti taisyklę, kad aukšto luomo moterims reikėtų vengti juodos ir rudos spalvų derinio. Tačiau Kate tai nė motais, vilkėdama elegantiškus drabužius ji greičiausiai bet kurį spalvinį derinį sugebėtų paversti skoningu.

Karališkųjų šeimų narės dažniausiai vilki tik prabangių dizainerių drabužius arba pasiūdintus asmeninių siuvėjų. Štai Kate Middleton nebijo apsipirkti ir paprastose parduotuvėse, pavyzdžiui, „Topshop“, „H&m“ ar „Zara“. Ir tik gražuolė pasirodo su kokia suknele, kurios kaina prieinama ir paprastoms moterims, parduotuvėse jų akimirksniu nebelieka. Ji tikra stiliaus ikona!

Nuotr. Vida Press