AVINAS

Laisvų Avinų birželį laukia dinamiškas asmeninis gyvenimas. Gali būti, kad vienu metu jūsų ims siekti du gerbėjai: su vienu būsite susiję darbe, o su kitu susipažinsite internetu arba ten, kur renkasi jūsų bendraminčiai.

Jei jūs jau susituokę, yra trumpo, bet labai įspūdingo antrojo medaus mėnesio tikimybė. Gali būti, kad visus reikalus atidėsite tam, kad praleistumėte su sutuoktiniu kelias dienas tik dviese. Pavyzdžiui, jūs su juo nuvyksite į poilsio namus arba tiesiog į sodą.

Birželio pradžioje jūsų laukia meilės prisipažinimas. Ir jei šis jausmas abipusis, tai taps romano pradžia arba jau esamus santykius pakylės į naują lygmenį. Mėnesio viduryje nuo asmeninio gyvenimo neilgam atitrauks giminių reikalai. Mėnesio pabaigoje jums teks kažką pakeisti savyje dėl mylimo žmogaus.

JAUTIS

Laisvų Jaučių birželio mėnesį laukia kažkoks šventinis renginys, kurio metu susipažinsite arba suartėsite su labai įdomiu ir aistringu žmogumi. Gali būti, kad jam pajusite visiškai naujas, dar nepatirtas emocijas, arba pabandysite kažką tokio, ko anksčiau sau neleisdavote. Tiesa, santykiai vargu ar bus ilgalaikiai.

Jei jau esate susituokę, jūsų laukia šeimyniniai džiaugsmai. Veikiausiai jie bus susiję su jūsų vaikais arba žinia apie nėštumą. Be to, šiuo periodu jūsų antroji pusė padarys kažką tokio, apie ką jūs seniai svajojote.

Birželio mėnesio pradžioje jums teks kažką pakeisti savo asmeniniame gyvenime, ir tai jums suteiks pasitenkinimo. Mėnesio viduryje yra tikimybė, kad išgirsite meilės prisipažinimą iš praktiškai pašalinio žmogaus. Veikiausiai neatsakysite jam tuo pačiu. Mėnesio pabaigoje realus arba potencialus partneris pakvies jus į kažkokią kelionę.

DVYNIAI

Laisvų Dvynių birželį laukia pagundos. Gali būti, kad šalia jūsų atsidurs žmogus, kuris atitiks daugelį jūsų poreikių, tačiau pasirodys jau „užimtas“. Tuomet teks pasirinkti: ar užmegzti romaną su jau įsipareigojusiu žmogumi, ar atsitraukti.

Jei jau turite šeimą, jums teks už kažką atleisti savo sutuoktiniui, ypač jei jis už jus temperamentingesnis. Gali būti, kad kažkokiu poelgiu patys atstumsite nuo savęs antrąją pusę ir tuo išprovokuosite arba susvetimėjimą, arba neištikimybę. Apskaičiuokite savo veiksmų pasekmes.

Birželio mėnesio pradžioje galite pademonstruoti savo realiam ar potencialiam partneriui savo pranašumą ir tuo jį įžeisti. Mėnesio viduryje jums teks svarbus moralinis pasirinkimas. Mėnesio pabaigoje venkite naujų pažinčių; jos neigiamai atsispindės jūsų reputacijoje, ypač jei kažkur atostogaujate.

VĖŽYS

Laisvų Vėžių birželį laukia vertybių perkainojimas. Gali būti, kad atkreipsite dėmesį į žmogų, turintį tokių savybių, kurios anksčiau jūsų visiškai netraukė. Ir veikiausiai tai padės jums laimingai susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Svarbiausia  vadovautis savo jausmais, o ne aplinkinių nuomone.

Jei jūs jau turite antrąją pusę, laukia santykių pertvarkos. Galbūt iš naujo persiskirstysite pozicijomis: tarkime, jei dominuojate, atiduosite valdžią savo antrajai pusei.

Birželio pradžioje kažkokiu poelgiu išsiskirsite iš minios. Gali būti, kad tas poelgis pakeis jūsų realaus ar potencialaus partnerio požiūrį į jus. Mėnesio viduryje daug kas priklausys nuo to, ar labai kreipiate dėmesį į daugumos nuomonę. Mėnesio pabaigoje jūsų laukia svarbus įvykis.

LIŪTAS

Laisvų Liūtų birželio mėnesį laukia susitikimas su žmogumi, kuris sieks abipusių jausmų. Gali būti, kad tas žmogus nesidrovės į šį procesą įtraukti aplinkinių, todėl jūsų asmeninis gyvenimas greitai taps žinomas visiems. Tikėtina, kad jums tai netgi patiks.

Jei turite šeimą, jūsų su sutuoktiniu laukia sudėtingas periodas. Veikiausiai teks ilgai ieškoti kompromiso ginčytinais klausimais. Ši vasara jums nebus lengva. Yra tikimybė, kad iš pradžių prieisite vieningos nuomonės, o paskui įsipainios giminaičiai ir viską sugadins. Neįsileiskite pašalinių į savo gyvenimą.

Birželio pradžioje visų Vandenių laukia ramus ir harmoningas laikas. Mėnesio viduryje jūsų santykius su realiu arba potencialiu partneriu aptarinės svetimi žmonės. Birželio mėnesio pabaigoje atsiras tikimybė gauti tai, apie ką svajojote.

MERGELĖ

Laisvų Mergelių birželį laukia daugybė naujų pažinčių. Gali būti, kad su malonumu flirtuosite praktiškai su visais, nieko konkretaus nežadėdami. Tiesa, veikiausiai šalia jūsų išdygs žmogus, kuris pasieks jūsų palankumo kažkokiais nestandartiniais poelgiais.Tokiai intymiai nuotaikai jus nuteiks prasidėjusi vasara ir atostogos

Jei jau radote savo meilę, jums teks už ją kovoti. Yra tikimybė, kad leisite sau kiek nuklysti į šoną, o apie tai sužinos jūsų antroji pusė. Ir jei neįrodysite, kad esate nekalti, galite prarasti mylimą žmogų. Būkite apdairesni.

Birželio mėnesio pradžioje pateksite į naują draugiją, kurioje, nepriklausomai nuo jūsų asmeninio ir šeimyninio statuso, atsidursite dėmesio centre. Mėnesio viduryje kažkokie ryškūs jūsų charakterio bruožai gali tapti problemų su realiu ar potencialiu partneriu priežastimi. Mėnesio pabaigoje laukia kardinalios permainos asmeniniame gyvenime. Jei pajusite, kad su visai labai nesutariate, vienos leiskitės į ilgas atostogas arba pabėkite bent savaitgaliui. 

SVARSTYKLĖS

Laisvų Svarstyklių vasaros pradžioje laukia šansas pakeisti savo asmeninį gyvenimą. Tačiau gali būti, kad juo nepasinaudosite, kadangi jūsų netenkins tai, ką jums bus pasiruošęs pasiūlyti potencialus meilės partneris. Yra tikimybė, kad jūs iš pradžių nusiteiksite rimtiems santykiams, tačiau galėsite tikėtis tik intrigėlės.

Jei jau turite partnerį, birželio mėnesį laukia glaudus bendravimas su antrosios pusės giminėmis ar draugais. Veikiausiai jums teks susidurti su tuo, kaip jie aptarinėja jūsų personą. Pasistenkite neužsitraukti šių žmonių rūstybės, jie gali nuteikti jūsų partnerį prieš jus.

Birželio pradžioje adekvačiai įvertinkite santykius su realiu ar potencialiu partneriu. Mėnesio viduryje jūsų laukia svarbus įvykis, nuo kurio priklausys daug kas jūsų asmeniniame gyvenime. Mėnesio pabaigoje jums teks parodyti savo išmintį. Tikėtina, kad atostogausite.

SKORPIONAS

Laisvų Skorpionų ir Skorpionių birželį laukia pažintis, kuri gali pakeisti gyvenimą iš esmės. Tačiau gali būti, kad jūsų proto balsas nutildys jausmus ir paliksite viską taip, kaip yra. Veikiausiai nenorėsite dėl meilės atsisakyti karjeros siekių.

Jei jau esate susituokę, šalia jūsų gali atsirasti žmogus, kuris pasiūlys jums privilegijų už jūsų palankumą. Ir jei tuo momentu jums bus kilę sunkumų su sutuoktiniu, sutiksite su tokiais „mainais“.

Birželio mėnesio pradžioje svarbią įtaką jūsų asmeniniam gyvenimui darys materialioji jūsų egzistencijos pusė. Mėnesio viduryje jums, tikėtina, teks atsisakyti meilės dėl kažko kito. Mėnesio pabaigoje visi išbandymai baigsis ir jūs gausite atpildą. Tiesa, tik tuo atveju, jei pirmųjų dviejų dekadų metu pasirinkote teisingai.

ŠAULYS

Šaulių birželį laukia romano pradžia, net jei turite nuolatinį meilės partnerį ar sutuoktinį. Gali būti, kad įsimylėsite tiek, kad neteksite galvos ir atsisakysite gerbti sutuoktinio jausmus. Tikėtina, akd tai įvyks per atostogas. Tačiau veikiausiai sugebėsite išsaugoti šio ryšio paslaptį. Bent jau iki tol, kol neapsispręsite dėl artimiausios ateities.

Jei jūs kol kas laisvi, tiesiog mėgausitės naujais santykiais, kadangi partneris suteiks jums tai, ko iki šiol trūko. Tikėtina, kad romanas, prasidėjęs kaip tarnybinis, pakankamai greitai baigsis gyvenimu kartu, o paskui vestuvėmis.

Mėnesio pradžioje Šaulių laukia lemtingas susitikimas, kuris apvers aukštyn kojomis jų gyvenimą. Birželio viduryje teks aiškintis su žmogumi, kuris neigiamai įvertins jūsų asmeninio gyvenimo permainas. Mėnesio pabaigoje teks pasirengti kažkokiems įvykiams arba parengti aplinkinius.

OŽIARAGIS

Laisvų Ožiaragių šios vasaros pradžioje laukia keli spontaniški ryšiai, kurie veikiausiai jus paliks abejingus. Tačiau gali būti, kad paliksite tokį įspūdį vienam savo atsitiktinių partnerių, kad tas žmogus padarys viską, kad tik pasiektų jus. Meilė jau visai šalia jūsų!

Jei jau turite antrąją pusę, tarp judviejų dings ankstesni nesutarimai. Veikiausiai išnyks anksčiau erzinęs veiksnys, ir tai leis džiaugtis normaliais santykiais. Be to, šią vasarą yra didelė kūdikio pradėjimo tikimybė.

Birželio mėnesio pradžioje Ožiaragių nestandartinis elgesys patrauks žmogaus, norinčio su jumis suartėti, dėmesį. Šio mėnesio viduryje jums pasiūlys kažkokią vertingą dovaną. Mėnesio pabaigoje laukia arba naujo romano pradžia, arba naujas santykių su tuo, ką mylite, lygmuo.

VANDENIS

Laisvų po Vandenio ženklu gimusių žmonių birželio mėnesį laukia romanas su žmogumi, su kuriuo esate seniai pažįstami. Gali būti, kad eilinį kartą priartinsite prie savęs tą žmogų, su kuriuo kartais susitikinėjate tik dėl pramogos. Tačiau šį kartą viskas gali pasisukti ne pagal jūsų scenarijų, ir šis žmogus nuspręs galutinai jus užkariauti.

Jei esate seniai susituokę arba turite partnerį, jūsų antrajai pusei teks išgyventi kelis nemalonius momentus. Veikiausiai jūs iš pradžių atitolsite nuo partnerio, o vėliau išvis patrauksite į kairę, ieškoti kūniškų malonumų. Tačiau jei nenorite prarasti šio žmogaus, nuo neištikimybės geriau susilaikyti. Stenkitės puoselėti santykius, tam puikiai tiktų intymios dviejų žmonių atostogos

Birželio mėnesio pradžioje nereikia prieštarauti tiems, kam jūs brangūs, kitaip vėliau pasigailėsite savo egoizmo. Mėnesio viduryje jūsų realiam arba potencialiam partneriui prireiks jūsų paramos ar pagalbos. Šios vasaros pirmojo mėnesio pabaigoje jūsų tolimesnis asmeninis gyvenimas ims priklausyti nuo jūsų elgesio ir norų.

ŽUVYS

Laisvų Žuvų birželį laukia meilė, beje, tikriausiai abipusė. Gali būti, kad tą žmogų susitiksite renginyje, susijusiame su jūsų darbu arba hobiu. Tiesa, kelias link romano gali būti ilgas ir duobėtas. Tačiau galite būti tikri, jis tęsis bent jau visą vasarą.

Jei turite antrąją pusę, jums teks ieškoti naujų bendrų taškų. Yra tikimybė, kad nuomonės, kaip spręsti problemas su jūsų ar jo giminėmis, rimtai išsiskirs. Tačiau jei būsite išmintingi, konfliktą užgesinsite beveik iškart ir pasieksite tarpusavio supratimo.

Birželio mėnesio pradžioje jūsų laukia aistrų pliūpsnis. Net jei esate susituokę, tai neapsaugos jūsų nuo žingsnio į šalį. Šio mėnesio viduryje jums teks imtis veiksmų savo realiems ar potencialiems santykiams. Birželio pabaigoje teks priimti kažkokį svarbų sprendimą.