Kinų astrologijos specialistai tvirtina, kad žmogų labiau traukia prie tų žmonių, kurių stichijos išsidėsčiusios arčiausiai jų. Pažvelkite į lentelę ir suraskite, kas jums tinka, o kokių žmonių geriau vengti šalia savęs. Kairėje pusėje susiraskite savo Zodiako ženklą ir žiūrėkite, kokie skaičiai pažymėti prie kitų ženklų (jie sutrumpinti, parašytos tik pirmosios raidės). 

10 – tai tobulai jums tinkantis partneris, su kuriuo gyvenimas bus lengvas, pilnas romantikos ir gražiausių išgyvenimų. Jei tokį žmogų jau radote, nepaleiskite jo!

9, 8, 7 – ši partnerystė bus labai sėkminga ir laiminga. Aišku, teks apsišlifuoti jūsų charakteriams, tačiau santykiai turėtų sklandžiai klostytis. 

6, 5 – šie skaičiai rodo, kad jūsų santykiai bus lydimi pakilimų ir nuosmukių (lyg amerikietiškieji kalniukai), juose netrūks ir džiaugsmo akimirkų, ir skausmo ašarų. Jei norite būti kartu, privalote pasitelkti kantrybę, vienas kitam skirti labai daug dėmesio. 

4, 3 – jūsų santykiai sudėtingi ir pažymėti konfliktais. 

2, 1 – šiems Zodiako ženklams nerekomenduojama būti kartu, nes nesėkmingą jų partnerystė nulemta astrologiškai. Aišku, nėra taisyklės be išimties. Tai galioja ir šiuo atveju.