Galima ne tik pasididinti, susimažinti tam tikras veido dalis, bet ir jas vizualiai išgaubti. Tai tarsi maža gudrybė, kaip galima išgauti idealų vaizdą. Iš putlių žandukų savininkės gali gautis gražuolė su išryškintais skruostikauliais, tereikia priemonių ir šiek tiek žinių.

Tiesa, kiekvienai veido formai reikalingas kitoks veido kontūravimo būdas, t.y., tamsinti ir šviesinti skirtingas veido vietas. Teko matyti, kaip kontūravimo pagalba vizualiai pakeliama ir padidinama net krūtinė!

Veido kontūravimo mada pas mus atėjo iš užsienio, kaip ir dauguma kitų gudrybių. Tačiau pastaruoju metu tenka girdėti įvairiausių žinomų visažistų nuomonių. Kai kurie iš jų teigia, kad su veido kontūravimu dažnai persistengiama, kad moterys praranda savus bruožus. Jų bruožai tampa panašesni į vyrų (pvz., išryškinti skruostikauliai labiau būdingi vyrams). Kaip bebūtų, veido kontūravimas pas mus vis dar labai madingas ir daugelis damų labai nori išmokti pasidaryti jį pačios.

Šiandien paruošiau jums vaizdo įrašą būtent šia tema, taip pat parodysiu jums nuostabų vakarinį makiažą su žydra ir mėlyna spalvomis. Taip, šios spalvos yra pakankamai kaprizingos, tačiau priderinus aprangą atrodo įspūdingai!