AVINAS

Tai itin žavus zodiako ženklas. Jei jūs Avinas, esate labai empatiška asmenybė, visada įsijaučiate į kito žmogaus jausmus, problemas, padedate ir paguodžiate. Mokate elgtis taip, kad jūsų rūpestis būtų pastebėtas, visada prisimenate kitų gimtadienius ir mėgstate dovanoti gėles. Visada būnate šalia, kai to kitiems reikia. Jei artimus žmones ištinka asmeninė nelaimė, jūs visada leisite atsiremti į savo petį. Santuokoje Avinas būna energingas, aprūpinantis, atsakingas.
Avinas  tai narsioji ir kilnioji Žana D'Ark, kuri niekada negali iškelti baltos vėliavos.

JAUTIS

Tai taikingas žmogus, išsiskiriantis aukštomis moralinėmis vertybėmis. Sakoma, kad šie žmonės dažnai būna dorybės pavyzdžiais. Būdamas stiprus ir mokėdamas energiją sutelkti vienam tikslui, Jautis lengvai susilaukia sėkmės. Jiems gerai sekasi daug laiko ir atkaklumo reikalaujantys darbai. Sukūręs šeimą Jautis niekada jos neišardys. Šio ženklo žmonės labai ištikimi (jei ne seksualiai, tai dvasiškai visada). Vyrai gali nebijoti vesti Jaučio moterį, nes ji  stipri, kilni ir atsidavusi žmona. Po šiuo ženklu gimę žmonės labai tinka artimai draugystei ir santuokai.

DVYNIAI

Kitų ženklų žmonės gali veikti lengviau, lanksčiau, bet niekas negali veikti sėkmingiau už Dvynius. Būdami aštraus proto, jie sugeba matyti daiktą visapusiškai, o tai yra didelis privalumas, siekiant tikslų.

Dvyniai turi nuostabią atmintį ir fantazija, todėl dažnas jų  rašytojas, redaktorius, žurnalistas, leidybos atstovas, vadybininkas. Merkurijus taip pat globoja mokytojus, buhalterius ir vertėjus. Dvynių moterys - geros šeimininkės, siekia nusimanyti apie viską, kas gali dominti jų svečius.

VĖŽYS

Vėžiai labai nervingi, tačiau turi daug dorybių: globėjiškai, tėviškai ar motiniškai elgiasi su mylimais žmonėmis, mėgsta namų ramybę, pirmauja rizikinguose reikaluose ir būna labai atkaklūs. Be to, viena stipriausių savybių, padedanti įveikti neigiamus bruožus, tai  kantrybė. Vėžiai gali būti neregėtai taupūs, išmintingi ir darbštūs. 

LIŪTAS

Tipiškas Liūtas  valdingas, kilnus ženklas, galintis daug nuveikti. Šis ženklas gimęs vadovauti, jis labai patrauklus visiems žmonėms ir, kai reikia pasiekti tikslą, jo kerams neįmanoma atsispirti. Saulė, Liūto valdovė, galinga sąjungininkė, todėl jam reikia stengtis mažiau, negu kitiems ženklams. Jie visada pasiekia savo tikslų, nes juos žmonės tiesiog dievina. Tai įspūdingos, dinamiškos ir labai patrauklios asmenybės.

Šio zodiako ženklo atstovai savo talentus panaudoja visuomenės labui, dažnai aukoja pinigų, užsiima labdaringa veikla. Dar viena jų stiprybė  sugebėjimas puikiai valdytis stresinėse situacijose. Liūtų puikus skonis, humoro jausmas, sakoma, kad šis ženklas yra karališkas. 

MERGELĖ

Didžiausi komplimentai Mergelėms, jos labai gerai sutaria su dauguma kitų zodiako ženklų, nes visada išklauso ir nesavanaudiškai pataria. Daugeliu jų bruožų galima žavėtis. Tai logiški, sistemingi ir jausmingi, bet labai intelektualūs bei jausmingi žmonės. Mergelės nebijo prisiimti didelės atsakomybės, todėl dažnai vadovai jomis pasitiki ir vertina.

Po šiuo zodiako ženklu gimė daug analitiškų rašytojų, įžvalgių kritikų. Mergelės nuolat stengiasi dėl kitų, kartais net užmiršdamos save. Kitus žmones retai giria, tačiau visada užjaučia, duoda konkrečių ir tikslingų patarimų. Šie Merkurijaus vaikai gali būti įdomūs ir įvairiapusiški, nors ir nepastovios nuotaikos: tai ūmūs, tai šalti, kartais jų poelgių negalima logiškai paaiškinti. 

SVARSTYKLĖS

Tai labai doros, nuoširdžios ir atlaidžios asmenybės. Jos puikiai jaučia estetines vertybes, labai išmintingai elgiasi net sudėtingiausiose situacijose. Sakoma, kad tai draugai visam gyvenimui, o jei po šiuo zodiako ženklu gimė jūsų vadovas, sveikiname, nes tai teisingi ir išmintingi žmonės. 

Moterys linkusios visose situacijose ieškoti kompromisų, prisitaikyti prie savo mylimojo. Šie sugebėjimai labai veikia vyrus, jų įtaka maloni ir jaudinanti. Nors ir ne pavyzdingiausi globėjai, šio ženklo vyrai sukuria harmonijos ir santarvės atmosferą. Jie geri tėvai. Svarstyklės visada siekia harmonijos, tad jei nesukeliate kivirčų ir streso, būsite patys geriausi jų draugai.

SKORPIONAS

Šie žmonės pasižymi labai svarbia moraline savybe  visada yra ištikimi. Jie niekada neįsipainios į nesantuokinius ryšius, apgavystes, aferas. Jie ištikimi ir savo draugams, kurių turi nelabai daug, bet iš jų reikalauja to paties. 

Savo namuose Skorpionai sukuria labai jaukią atmosferą: tarsi Marso kariai saugo savo tvirtovę. Šio zodiako ženklo atstovai gali didžiuotis labai tvirtomis moralinėmis nuostatomis. Jie puikiai išlaiko šeimą, labai protingai tvarko reikalus. Šio ženklo moterys dažnai užima vadovaujančius postus. 

ŠAULYS

Šio ženklo žmonės – tikri draugai, ištikimi ir atsidavę. Su jais tikrai galite pasišnekėti, ir ne tik apie buitį, bet ir kilnesnėmis temomis: apie filosofiją, religiją, mokslą, politiką. Šauliai gali rinktis daugelį profesijų, tačiau geriausia tokį darbą, kuris leistų nuolat judėti. Jie negali pakęsti stagnacijos. 

Šauliai labai draugiški, kilnūs ir romantiški, dažnai būna kompanijos sielomis. Jie nuostabūs tėvai, kurie puikiai aprūpina šeimą. 

OŽIARAGIS

Ožiaragiai susikaupę, ištikimi ir labai puikūs draugai. Jie savo likimo šeimininkai ir puikiai nujaučia, kas jų laukia ateityje. Tai kantriausias zodiako ženklas. Akivaizdu, kad dėl šių savybių jie lyg žuvys vandenyje jaučiasi karjeros srityje. Vyrai puikiai aprūpina šeimą, o moterys - pasiekia tokių aukštumų, kokių sunku tikėtis, taip pat  jos puikios šeimininkės. 

Juk ir Ožiaragio simbolis  kopiantis aukštyn ožys, kuris visada pasiekia viršūnę. Jo žvaigždė išugdė sugebėjimą įveikti visas kliūtis kelyje. Dauguma Ožiaragių atkaklūs, užsispyrę ir įžvalgūs. 

VANDENIS

Vandenis  geras, švelnus, pasirengęs padėti žmogus. Vandeniai ypač patenkinti, kai į juos kreipiamasi patarimo, ir jie vieni geriausių pagalbininkų. Puikus jų bruožas  visiškas nesavanaudiškumas. Jie niekada nesistengia pranokti kitų, nesivaržo, nemėgsta konkurencijos. 

Šie žmonės nepaprastai intelektualūs ir lengvai semiasi žinių. Meilėje jie labai ištikimi ir atsidavę, bet santūrūs ir nemėgstantys demonstruoti savo emocijų.

Apskritai Vandeniai  teigiami, optimistiški. Po šiuo zodiako ženklu gimė labai daug garsių žmonių. Laimingi žmonės, kurie globojami šio ženklo, nes Vandeniai sugeba visada įdiegti vilties, optimizmo ir gerų emocijų.

ŽUVYS

Žuvims būdinga visa puokštė pačių geriausių bruožų, bet jos linkusios save žlugdyti ir viską neigti, todėl joms tenka ilgiau už kitus kovoti, kad šios gerosios savybės pasireikštų. Dažniausiai jų ketinimai yra dori, bet jos visada labai saugosi, nes mano, kad kiti joms nori blogo...

Žuvys nuolaidžios savo ir kitų klaidoms, mėgsta gamtos grožį, poeziją ir meną. Jos visada siekia naujų žinių, visą gyvenimą mokosi ir ieško pačių įvairiausių įspūdžių. Jos dievina juokelius ir pačios pasižymi puikiu humoro jausmu (daugelis garsių komikų gimę Žuvų ženkle).

Jų nuojauta labai išlavinta, užuojauta kenčiantiems kartais pranoksta visas ribas. Neptūnas globoja jas meno ir estetikos srityse.