26 metų mergina jau daug metų vadinama Kates Middleton antrininke. Moteris dalyvauja įvairiuose antrininkų konkursuose, renginiuose, su princo Williamo antrininku mielai pozuoja labai smagioms fotosesijoms.

Kol Kembridžo hercogienė ir visa Didžioji Britanija laukia, kada gims karališkasis kūdikis, Jodie nusprendė labai drąsiai ir kiek šiurkštokai pasisakyti apie Kates išvaizdą. Mergina nevynioja žodžio į vatą ir dėl to sulaukė labai didelio visuomenės pasipiktinimo.

Antrininkė teigia, kad Kate rengiasi labai senamadiškai. Jai reikėtų rinktis spalvingesnes, modernesnio modelio ir stilingesnes sukneles. Jodie, kuri yra šešeriais metais jaunesnė už hercogienę, pasakoja, kad gatvėje ją su garsenybe supainiojantys žmonės žarsto komplimentus jos stiliui.

Kritikos strėlių pažerta ir Kates šukuosenai. Jodie Bredo tvirtina, kad jai reikėtų plaukus pasitrumpinti ir moderniau iškarpyti. Taip pat  dažniau dažyti žilus plaukus. 

Didžiojoje Britanijoje puikiai visiems žinoma antrininkė taip pat pareiškė, kad tikrai dar nežada gimdyti vaikų (nors širdies draugą ir turi). Ji mano, kad ir Kate per anksti suskubo įsisukti į šeimos rūpesčius. 

Nuotraukų galerijoje galite palyginti Jodie Bredo panašumus į Katę Middleton.