Kirpimas ir šukuosena  ne tik įvaizdžio dalis. Ji atspindi mūsų gyvenimo būdą, filosofiją, pažiūras. Šukuosena yra mūsų vidinio gyvenimo manifestas. Ji gali mus pasendinti, bet ir pajauninti. 

Noras keistis ir eksperimentuoti yra pagirtinas, tačiau prieš naujovės išbandymą būtina pasitarti su kirpėju-stilistu. Kardinalūs išorės pokyčiai rodo virsmą jūsų gyvenime. 

Tačiau šiek tiek pakoreguoti šukuoseną, kad atrodytumėte jaunesnė, galite kiekviena. Kartoju – čia ne mados kryptys, o patarimai, kurie padės atrodyti jauniau.

IŠKARPYTA ŠUKUOSENA

Laipteliai ne tik ilgina veidą, bet kartu ir jį plonina. Venkite bob kirpimo, kuris buvo populiarus prieš porą metų. Apskritaveidėms jis visai netiks. Iškarpytų plaukų virtuozė  aktorė Cameron Diaz. Kurią, beje, beveik visuomet puošia nuoširdi šypsena!

Nuotr. Vida Press

KIRPČIUKAI

Pastarųjų metų manija. Moterys įsitikinusios, kad kirpčiukai jas nukelia į vaikystę, todėl atrodo jaunesnės, žaismingesnės. Bet apie kirpčiukus derėtų kai ką žinoti. Tiesi linija platina veidą, išryškina skruostus, todėl atrodysite putlesnė, o tai amžiaus neatims, tik pridės. 

Toms, kurių veido forma kvadratinė ar apvali, jie visiškai netinka. Geriausiai tinka ovalaus veido moterims.

Kirpčiukai turėtų būti ilgi, per visą kaktą, nestori ir iškarpyti. Tada jie neatrodys priklijuoti ant kaktos kaip arkliui, ypač, kai plaukus susisegsite.

Nuotr. Vida Press

ARKLIO UODEGĖLĖ

Dėl to arklio. Yra vienas variantas, kuris jaunina moterį  tai plaukai, surišti į arklio uodegą. Jis plonina veidą. Geriausia plaukus rišti viršugalvyje. Arba susukti kuodelį ir palikti kelias neklusnias išsipešiojusias sruogas. Šią šukuoseną pamėgo Holivudo garsenybės Nicole Kidman, Ariana Grande, Selena Gomez ar Pippa Middleton.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

SKYRIMAS

Jei darysite jį per vidurį, plaukai pridengs skruostikaulius. Atrodysite ne tokia putliaveidė.

SRUOGOS

Keliais tonais šviesesnės sruogos jūsų plaukuose padės vizualiai numesti kelis kilogramus. Nuo veido ir nuo kūno. Pagaliau, pašviesinus plaukus, ne tokios ryškios atrodo veido raukšlės, tarsi pradingsta tamsūs paakiai. 

Tamsiaplaukių veido bruožai atrodo ryškesni, bet jos ir atrodo vyresnės. Pašviesinusi plaukus keliais tonais, moteris atrodo gaiviau, švelniau ir jauniau. Pažiūrėkite, kaip suspindo skandalingoji Kim Kardashian!

Nuotr. Vida Press