Šviesiaplaukė 29 metų Chelsy Davy yra pirmoji ir, sakoma, pati stipriausia Harry meilė. Juk kartu jie praleido net septynerius metus. Porelė susipažino studijuodami ir kartu atrodė lyg ideali pora (daugelis kalbėjo, kad tuoj skambės vestuvių varpai). Deja, 2010-aisiais jie pasuko skirtingais keliais. Tąkart kalbėta, kad turtingo verslininko dukra patyrė didžiulį stresą dėl to, kad princas pareiškė, jog jie gali būti tik draugai. Juk karališkoji šeima labai greitai pamilo Chelsy ir priimė į savo ratą.

Britų spauda praneša, kad ketvirtasis pretendentas į šalies sostą ir vėl atnaujino santykius su šia gražuole, kuri, beje neseniai išsiskyrė su vaikinu, su kuriuo susitikinėjo pastaruosius metus. Gal jaunėlis brolis pagaliau subrendo vestuvėms ir šeimai?

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Dar visai neseniai princas Harry susitikinėjo su jauna aktore Cressida Bonas. Jiedu kartu praleido net dvejus metus, tačiau kylanti garsenybė nelabai patiko karališkajai šeimai. Sakoma, kad mergina dažnai jausdavosi labai svetima tokioje aristokratiškoje aplinkoje. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nors Emma Watson ir paneigė gandus, kad susitikinėja su princu Harry, jai vertėtų apie tai pamąstyti, nes princesės titulas jai tiktų.

Praėjusį mėnesį internetas tiesiog sprogo po to, kai „Women's Day Australia“ pranešė, kad filmo „Haris Poteris“ žvaigždė Emma Watson vaikšto į slaptus pasimatymus su princu Harry. Kalbėta, kad po to, kai aktorė išsiskyrė su Matthew Janney, princas Harry nusiuntė jai elektroninį laišką, kuriame parašė, jog nori geriau su ja susipažinti.

Jiedu leido laiką kartu su dar 12 draugų. „Harry nenorėjo, kad ji jaustųsi priremta prie sienos, – portalui papasakojo vienas šaltinis. – Surengtas vakarėlis taip pat parodo, kad jis linksmas ir nekonservatyvus.“

Nereikia nė sakyti, kad ši žinia sujudino visą pasaulį, visi labai džiaugėsi potencialia pora, kol Emma savo paskyroje „Twitter“ svetainėje nesudaužė šių vilčių: „Pasauli, – parašė ji piktai, – ar nepameni kaip kalbėjom, kad nereikia tikėti viskuo, kas rašoma žiniasklaidoje?!“

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press