Jau ko tik nesugalvoja tie mokslininkai. Šį kartą jie nusprendė dar labiau sustiprinti moterų patiriamą malonumą. Visoms pasaulio damoms jie pasiūlė labai išmanų vibratorių  jis fotografuoja. Tad jei norite nustebinti savo mylimąjį neįtikėtiną nuotrauka iš pačios intymiausios vietos, metas pasidomėti, kur galima įsigyti šį prietaisą. 

Viena kolegė, nesupratusi, kas čia per naujas žaisliukas, net pasiteiravo, ar medicininiais tikslais ta selfių funkcija integruota. Nuraminam ją ir visus skaitytojus: tai tik labai linksma pramoga, ginekologo kabinete tikrai tokio įnagio nerasite. 

Šiais laikais įsigyti ir išbandyti sekso žaisliukus nėra sunku. Ar norėtumėte pabandyti tokius, kuriuos net aprašyti sudėtinga? Štai keletas pačių keisčiausių. 

Pavyzdžiui, tūkstančiai japonų perka daugiau kaip 6500 JAV dolerių kainuojančias realaus dydžio lėlės, kad patenkintų visus savo poreikius. Pagrindinis jų privalumas  stulbinamas panašumas į tikrą moterį. Galima išsirinkti iš plataus spektro veidų ir šukuosenų. Ir, be abejonės, visos lėlės  atsparios vandeniui.

Net ir ekologijos gerbėjai ras, kaip paįvairinti savo seksualinį gyvenimą. Mylėkite save ir gamtą tuo pat metu su Sola  mažu kulkos formos vibratoriumi, įkraunamu saulės energija. Kokia buvimo ekologišku kaina? 70 JAV dolerių.

Tikriausiai kiekvienam yra tekę valgyti greitai paruošiamus makaronus. Jei užpilami makaronai gali numalšinti alkį, tai makšties puodelis gali patenkinti visai kitus poreikius. Nors iš pirmo žvilgsnio jis atrodo panašus į įprastų makaronų puodelį, vos atidarius, pasidaro akivaizdu, kad tai  ne eilinis vidurnakčio užkandis. Į komplektą paskaninimui įeina ir švelnus losjonas

Nenorite išmanaus puodelio? Žiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame pamatysite kai ką labai intriguojančio.