Meilės meno pamokos – vos nuo penkerių ar šešerių metų

Nors šiandien apie geišas dar vis labai daug kalbama, tačiau prieš gerus 450 metų jos buvo tiesiog nešiojamos ant rankų. Tuo metu net egzistavo geišų namai. Vieta, kur visai mažos mergaitės buvo pradedamos mokyti idealios moters paslapčių. Joms sukauptą patirtį perduodavo senosios geišos. Dažniausiai tai būdavo vaikai iš nepasiturinčių namų, kurių tėvai, neturėdami kitos išeities, juos parduodavo. Tai savotiškai primena šių dienų vaikų namus, nes mergaitės buvo mokomos dainavimo, šokio meno, dailės paslapčių, buvo ugdomi jų bendravimo įgūdžiai. 

Nuotr. Vida Press

Pirmas dalykas, kurio turėjo išmokti geiša – tai pastebėti grožį ir mokėti juo mėgautis. Ir šiais laikais Japonijoje gamtos grožiui skiriamas pakankamai didelis dėmesys. Pavyzdžiui, kasmet rengiamos hanami šventės, kurių metų japonai tiesiog renkasi į parkus ir grožisi pražydusiais sakurų žiedais.

Sakuros buvo pagalbinė priemonė mokant jaunas geišas bučiuotis. Jos turėjo sugebėti liežuviu surišti mazgelį iš sakuros vaisiaus kotelio. Dar vienas būdas treniruotis – bananas. Apžiojusios bananą, jos labai švelniai ir atsargiai lūpomis ir liežuviu nuvalgydavo banano šonus sluoksnis po sluoksnio.

Sulaukusios paauglystės (13–15 metų) jos tapdavo pilnavertėmis geišų meno atstovėmis. Tačiau tik nepamanykite, kad tai reiškia, jog jos, lyg laisvo elgesio merginos, prekiaudavo savo kūnu. Nors jų žinios apie seksą buvo tiesiog įspūdingos, tačiau jos klientams suteikdavo tik bendravimo paslaugas: dalyvaudavo su jais renginiuose, kalbėdavosi, leisdavo laisvalaikį. Jokio intymumo ir sekso. Tik dvasinis ryšys ir bendravimo džiaugsmas. 

Nuotr. Vida Press

Seksas tik su finansiniu globėju 

Geišos buvo puikios psichologės. Jos žinojo, kad geriausias būdas išlaikyti vyrą šalia – sukurti jam ramybės oazę, kurioje vyras visuomet norės atsipalaiduoti po sunkios dienos. Švelni, rūpestinga, pasiryžusi išklausyti, jei reikia – pralinksminti, jei reikia – tiesiog patylėti. Tokia šalia vyro buvo geiša.

Didžiausias privilegijas į santykius su geiša turėjo jos globėjas – vyras, kuris oficialiai prisiima už ją visas atsakomybes. Geiša su juo net gali turėti vaikų (aišku, jei to pati nori). Didžiausia tokio vyro privilegija: jam geiša padovanodavo savo nekaltybę. Kitas pliusas – jis galėjo būti vedęs.

Moteris, kurios trokšta kiekvienas vyras

Geišos visada idealiai atrodo. Jos skrupulingai rūpinasi makiažu, apranga (jų kimono pasiūti iš labai prabangių medžiagų, todėl yra brangūs) ir asmenine higiena. Šios mums egzotiškos išvaizdos moterys yra puikios psichologės. Jos taip parengtos, kad žinotų, kaip vyrui suteikti maksimalų komfortą. Geiša visais būdais stengsis, kad jis būtų laimingas. 

Na, o apie jų gebėjimus lovoje sklando legendos ir kuriami filmai. Pavyzdžiui, oralinės glamonės buvo įprasta seksualinio gyvenimo dalis, tačiau norėdamos suteikti vyrui daugiau malonumo, geišos griebdavosi vienos paprastos gudrybės: lūpas atšaldydavo ledu, o burną sušildydavo arbata.

Šiais laikais geišas dažniausiai užsisako verslininkai ir turistai. Japonijoje kelios valandos su tokia tobula moterimi jums gali kainuoti apie 300–400 JAV dolerių. Už tokią sumą moteris su jumis bendraus, palaikys jums kompaniją, šokinės aplinkui, kad tik jaustumėtės kuo geriau. 

Nuotr. Vida Press