Konkursą laimėjo: Simona J. ir Viktorija Marmaitė.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: inof@5braskes.lt

Nauja leidyklos „Alma littera“ išleista saviugdos knyga „Sielos aritmetika. Praktinis gidas teigiamų pokyčių link“ skirta trokštantiems keistis, tačiau niekaip nesiryžtantiems įlipti į pokyčių traukinį. Knygos išskirtinumas – knyga ne išversta, o parašyta lietuvių autorių. 

Asmeninių pokyčių konsultantė Leonora Blekaitytė jau penktus metus veda praktinius mokymus, seminarus, konsultuoja individualiai. Susitikimai su jos gerbėjais vyksta Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje, taip pat Ispanijos saloje Ibisoje, kurioje Leonora praleidžia didžiąją metų dalį. L. Blekaitytės mintis išgrynino ir surašė Elena Nikonovaitė – 14 metų žurnalisto darbo patirties šiuo metu praverčia viešųjų ryšių srityje.

Knygoje – veiksmų žemėlapiai ieškantiems antrosios pusės, norintiems sėkmingai laviruoti asmeninio ir socialinio gyvenimo džiunglėse, pildantiems savo vidinių ir išorinių turtų kraitę. 

„Viskas, ko žmogus iš tikrųjų trokšta, jam yra pasiekiama. Kitaip žmoguje tie troškimai net nekiltų! Tereikia žinių, kaip pažadinti mumyse slypinčias galias, kurios leistų iš gyvenimo pasiimti tai, kas jūsų – kas teisėtai priklauso jums ir ką jau gimdami atsinešėte su savimi“, – sako L. Blekaitytė.

Tad šalin baimę, NE rutinai, pirmyn į pokyčius... Nes nerizikuodami rizikuojame daugiau!

LAIMĖKITE ŠIĄ KNYGĄ!

KONKURSO SĄLYGOS:

Konkursui „Laimėk knygą, kuri tave įkvėps teigiamiems pokyčiams“ tinka visi jūsų atsakymai.

Konkurso trukmė: 2015 m. vasario 25–kovo 10 d.

Nepamirškite, kad originalumas ir kūrybingumas visada yra labai vertinamas.

Kiekvienas dalyvis gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, 2 laimėtojus išrinks 5braskes.lt portalo redakcija. Sėkmės!