OBUOLIO FIGŪRA

Turite atsikišusį pilvuką ar tiesiog plačiausia jūsų kūno vieta yra ties juosmeniu? Tuomet pavasarį atkreipkite dėmesį į tiesaus silueto sukneles. Tačiau neapsiribokite neutraliomis ar niūriomis tamsiomis spalvomis, atvirkščiai – ieškokite margintų ir ryškesnių audinių. Žinoma, marginimas turėtų būti naudingas jūsų figūrai, liauninti liemenį. Tiks kontrastingų spalvų raštai išdėstyti vertikalėmis ir įstrižainėmis – šios kurs liaunesnio liemens įspūdį.

Asos.com - Ltd nuotr.

Darbe atrodysite puikiai prie tokios suknelės derindama vienspalvį liemenuotą griežtų linijų švarkelį. Vilkėkite jį atsegtą, taip suteiksite figūrai smėlio laikrodžio efektą.

Net-a-porter.com nuotr.

KRIAUŠĖS FIGŪRA

Jei didžiausias galvos skausmas yra platūs klubai ir apvalainos šlaunys, pasidairykite madingų „palazzo“ kelnių itin plačiomis klešnėmis. Rinkitės standesnį ir tamsesnių atspalvių audinį, tokios kelnės atrodys elegantiškai, o kantas priekyje kurs plonesnių ir ilgesnių kojų įspūdį.

Asos.com - Ltd nuotr.

Prie plačių kelnių derinkite ryškią arba šviesią lengvo audinio palaidinę, taip akcentuosite viršutinę kūno dalį ir nukreipsite dėmesį nuo plačių klubų. Nepamirškite aukštakulnių batelių!

Net-a-porter.com nuotr.

SMĖLIO LAIKRODIS

Pabrėžkite savo išraiškingą smėlio laikrodžio figūrą pavasarišku pieštuko silueto sijonu. Tik jokiu būdu ne juodu! Rinkitės ryškų, margintą grafiškais raštais arba gėlėmis, pastarosios darbo garderobui suteiks žaismingumo ir gaivos.

Asos.com - Ltd nuotr.

Prie marginto sijono vilkėkite subtilesnę pastelinės spalvos palaidinę arba prigludusio silueto megztuką. Jei pirmenybę teikiate komfortui, tiks elegantiški vyriško stiliaus bateliai lygiu padu, o jei dievinate aukštakulnius, derinkite masyvesniu kulnu – ir gražu, ir patogu.

Net-a-porter.com nuotr.

BERNIUKIŠKA FIGŪRA

Suteikite figūrai moteriškų linkių segėdama ties juosmeniu rauktą ar klostytą sijoną, jis platins klubus ir pečiai atrodys siauresni. Galite rinktis tiek standų, tiek lengvą audinį, nebijokite akį traukiančių raštų, juk gamta bunda, spalvos ryškėja – pakaks lindėti tamsoje!

Asos.com - Ltd nuotr.

Prie mergaitiško stiliaus sijono derinkite klasikinius marškinius. Kurkite harmoningą įvaizdį prie margo sijono vilkėdama vienspalvius marškinius (gali būti ir džinsiniai), o prie vienspalvio – margintus dryžiais, langeliais ir kitais raštais.

Net-a-porter.com nuotr.